Jump to content

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ


stefani

Recommended Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΙΣ 5-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 17ου ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ. ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://oncology.med.uoc.gr.'>http://oncology.med.uoc.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://oncology.med.uoc.gr

peveher@gmail.com

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΙΣ 5-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 17ου ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ. ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://oncology.med.uoc.gr.'>http://oncology.med.uoc.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://oncology.med.uoc.gr

peveher@gmail.com

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας παραθέτουμε κάποιες επισημάνσεις σχετικά με τη 4η Πανελλήνια Φοιτητική Συνάντηση, “Σύγχρονες Εξελίξεις στην Κλινική Ογκολογία” που θα πραγματοποιηθεί από 5-7 Νοεμβρίου 2009 στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η ημερομηνία υποβολής των περιλήψεων των Ελεύθερων Ανακοινώσεων είναι η 12/10/2009. Παρακαλώ να είστε συνεπείς και να αποστείλετε τις περιλήψεις στo scepmail@gmail.com. Θα πρέπει να διευκρινίζεται ποιος είναι ο ομιλητής κάθε Ελεύθερης Ανακοίνωσης (ονοματεπώνυμο-τηλέφωνο-email). Αν έχετε ήδη στείλει περιλήψεις ελέγξτε αν έχετε συμπεριλάβει τον τίτλο της εργασίας, το ονοματεπώνυμο του ομιλητή,το τηλέφωνο και το e-mail. Εκπρόθεσμες περιλήψεις δεν θα γίνουν δεκτές.

ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων φοιτητών στα στρογγυλά τραπέζια και στις ελεύθερες ανακοινώσεις συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του 17ου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας. Θα παρακαλούσαμε να αποσταλούν χωρίς λάθη. Μέσα στον Οκτώβρη θα αποσταλούν και πάλι αφίσες για ανάρτηση μαζί με το τελικό πρόγραμμα. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να στείλετε το ονομά, το τηλέφωνό, το email και τη διεύθυνσή σας το συντομότερο δυνατό στo email scepmail@gmail.com Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να ενημερωθεί το πρόγραμμα χωρίς λάθη.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Είναι σημαντικό να ενημερωθούν οι φοιτητές ότι για να μπορέσουν να πάρουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου πρέπει να παρακολουθήσουν όλο το Συνέδριο. Επίσης, οι φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και για το 17ο Μετεκπαιδευτικό Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας θα πρέπει να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της Τετάρτης 4/11/09 και δύο επιπλέον Στρογγυλά Τραπέζια τα οποία θα σας υποδείξει η Ο.Ε. Την απόφαση αυτή θα πρέπει να δηλώσετε από πριν προκειμένου να ρυθμιστούν διαμονές, μεταφορά, κ.λ.π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥNΕΔΡΙΟΥ

Παρακαλείσθε όπως συγκεντρώσετε λίστες με τον αριθμό και τα ονόματα των φοιτητών από τη σχολή σας οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο μέχρι 15/10/2009 και να τις στείλετε στo email scepmail@gmail.com Οι λίστες αυτές θα πρέπει να περιλαμβάνουν και τους ομιλητές και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Τα άτομα θα κατανεμηθούν σε δωμάτια του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια θα είναι κυρίως δίκλινα. Αυτό θα διευκολύνει την διανομή των δωματίων κατά την άφιξή σας. Είναι ανάγκη να επικοινωνείτε με τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Φοιτητών. Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Κρήτης έχουν επιπρόσθετη την ευθύνη της επικοινωνίας με τις άλλες πόλεις. Έτσι,

Πατραμάνη Στεφανία

6 έτος

69 78084405

stefaniapatramani@yahoo.gr

πόλη ευθύνης: Αλεξανδρούπολη

Ματθαίου Χριστιάνα

6 έτος

christianamatheou@hotmail.com

πόλη ευθύνης: Θεσσαλονίκη

Παναγιώτου Αμαλία

5 έτος

69 96210970

amaliapanagiotou@yahoo.gr

πόλη ευθύνης: Αθήνα

Παπαροϊδάμη Βασιλική

5 έτος

69 88071053

vpaparoidami@hotmail.com

πόλη ευθύνης: Θεσσαλονίκη

Καπετανάκη Στεφανία

4 έτος

69 79225210

stefania.kapetanaki@gmail.com

πόλη ευθύνης: Πάτρα

Χριστόπουλος Αγαμέμνων

4 έτος

69 34107106

christopoulosagamemnon@gmail.com

πόλη ευθύνης: Λάρισα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ

Η μεταφορά θα γίνει με πλοίο. Όσοι βρίσκονται εκτός Αθηνών να μεταφερθούν στο λιμάνι του Πειραιά με λεωφορείο και τα έξοδα του λεωφορείου θα τους δοθούν από την Γραμματεία του Συνεδρίου με την παράδοση των αποκομμάτων του εισιτηρίου. Η αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραία θα γίνει στις 3/11/09 (για όσους παρακολουθήσουν το Συνέδριο την Τετάρτη) και στις 4/11/2007 η ώρα θα σας ανακοινωθεί από το πρακτορείο Μπλαβάκη. Από το λιμάνι του Ηράκλειου μέχρι το ξενοδοχείο θα μετακινηθείτε μόνοι σας με ταξί. Θα κοστίσει περίπου 10 ευρώ ανά ταξί. Θα αναχωρήσετε από το Ηράκλειο στις 8/11/2009 το βράδυ και θα φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί στις 9/11/2009.

Το ξενοδοχείο στο οποίο θα μένετε είναι ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο. Δεν θα χρειαστείτε μεταφορικό μέσο. Τα δωμάτια θα είναι κυρίως δίκλινα. Υπάρχει και η δυνατότητα τρίκλινων δωματίων. Η διανομή των δωματίων θα γίνει βάσει των προτιμήσεων σας που θα έχετε ήδη αποστείλει απο τις 15/10/2009. Δυστυχώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μένει ένα άτομο μόνο του σε κάθε δωμάτιο γι αυτό παρακαλούμε να συμπληρώνετε ολές τις θέσεις των δωματίων. Όσες θέσεις μείνουν κενές θα συμπληρωθούν από εμάς τυχαία.

Από το ξενοδοχείο, το κέντρο του Ηρακλείου απέχει περίπου 20 λεπτά με το λεωφορείο χωρίς κυκλοφοριακή κίνηση. Μπόρειτε να κάνετε βόλτα στο Ηράκλειο χωρίς δυσκολίες μετακίνησης. Θα σας δωθούν πληροφορίες κατά την άφιξή σας.

Η μεταφορά και η διαμονή των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, των ομιλητών των στρογγυλών τραπεζών και των ομιλητών των Ελεύθερων Ανακοινώσεων θα είναι δωρεάν.

Ολοί οι υπόλοιποι φοιτητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου δεσμεύεται στην εξασφάλιση της διαμονής. Θα τηρηθεί λίστα προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός δεν μπορεί να ξεπερνά τους 50 φοιτητές.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στις 4/11/2009, ημέρα έναρξης του συνεδρίου, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής θα έχουν συνάντηση στις 14.00 στο χώρο του συνεδρίου όπου θα γίνει ο καταμερισμός των ευθυνών στο χώρο του συνεδρίου. Ο καθένας θα έχει συγκεκριμένες ευθύνες στο χώρο του συνεδρίου. Το κάθε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής θα έχει ευθύνη των φοιτητών που θα έρθουν από το δικό του πανεπιστήμιο. Επίσης κάθε βράδυ μετά το πέρας των διαλέξεων θα γίνεται συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Για να μπορέσετε να λάβετε το πιστοποιητικό σημειώστε ότι:

Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική για όλες τις ημέρες και κυρίως την μέρα παρουσίασης των φοιτιτικών εργασίων. Μπορείτε όμως να επιλέξετε ένα δίωρο από τις υπόλοιπες δύο μέρες και να το αξοιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Κρήτης θα μπορούσαν μόνο κατόπιν δικαιολογήσεως της απουσίας τους με χαρτί απο την κλινική τους να απουσιάσουν από κάποιο τμήμα της πρωινής παρακολούθησης. Συνολικά και στις 3 μέρες του συνεδρίου υπάρχουν 6 τμήματα (πρωί και απόγευμα).

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ

Κάθε μέρα στην είσοδο της αίθουσας του συνεδρίου θα πρέπει να ζητάτε το Φύλλο Συλλογής Σφραγίδων από τη γραμματεία που θα βρίσκεται εντός της αίθουσας.

Θα σας δίνεται μαζί και ένα Φύλλο Αξιολόγησης των ομιλιών και ανακοινώσεων της ημέρας.

Με την είσοδό σας στην αίθουσα θα ζητάτε μία σφραγίδα στην αρχή και μία στο τέλος κατά την έξοδό σας από την αίθουσα. Αυτό θα γίνεται το πρωί με την έναρξη των εργασιών και το μεσημέρι με τη λήξη. Αντίστοιχα το απόγευμα.

Θα έχετε 2 σφραγίδες ανα τμήμα. Επομένως ο αριθμός σφραγίδων που θα έχετε κάθε ημέρα είναι 4. Για να πάρετε το πιστοπιοιτικό θα πρέπει να έχετε 11 σφραγίδες.

Για τη χορήγηση της τελευταίας σφραγίδας κάθε μέρας θα πρέπει να παραδίνετε το Φύλλο Αξιολόγησης στη γραμματεία.

Το Φύλλο Συλλογής Σφραγίδων και το Φύλλο Αξιολόγησης πρέπει κάθε μέρα να επιστρέφονται στη γραμματεία που θα βρίσκεται στην είσοδο της αίθουσας.

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δίνεται ΜΟΝΟ εάν πληρούνται οι πιο πάνω προϋποθέσεις.

Κατά τον ίδιο τρόπο θα πιστοποιηθεί και η συμμετοχή σας στο Συνέδριο ‘των μεγάλων’ εάν θέλετε να λάβετε πιστοποιητικό παρακολούθησης και από αυτό.

Για οποιεσδήποτε απορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή στα τηλέφωνα 2810 394912 (Σ. Κοράου) ή στα τηλέφωνα των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής.

Σας ευχαριστούμε

Η γραμματεία του Συνεδρίου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

οσοι φοιτητες απο το Ηρακλειο επιθυμουν να παρακολουθησουν το συνεδριο παρακαλουνται να γραφτουν στις λιστες που βρισκονται στη γραμματεια των φοιτητων, στη βιβλιοθηκη και στα μικρα αμφιθεατρα η να επικοινωνησουν μαζι μας στο τηλ 6978084405 Πατραμανη Στεφανια.Ειναι σημαντικο για μας να ξερουμε περιπου ποσοι φοιτητες θα παρακολουθησουν.ευχαριστω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.