eirinits Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Καλημέρα! Θα δώσω κατατακτήριες το Δεκέμβριο και μόλις έχω ξεκινήσει να διαβάζω Βιολογία 1! Μπορεί κάποιος να μου πει την ύλη σε κεφάλαια ή έστω να με κατατοπίσει λίγο? ¨Εχω κατεβάσει και τις σημειώσεις κ διαφάνειες των καθηγητών αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την ύλη με κίνδυνο να παραλείψω κεφάλαια!!! Σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι απαντήστε η στείλτε μου e-mail στο stpeirini@yahoo.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ntinakos Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Και εμεις φιλε μου την ιδια απορια εχουμε ...
ntinakos Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Φιλε μου , εντελως τυχαια βρηκα αυτο στις αναζητησεις μου και σε θυμηθηκα ... ειναι βασικα η υλη για τη βιολογια 1 γι αυτους που δινουν κατακτηριες...http://medlab.cs.uoi.gr/medicalschool/doc/katataktiries_2009-10biologia.doc . Σου ευχομαι καλο διαβασμα και καλη επιτυχια!!!!!
eirinits Posted October 18, 2009 Author Report Posted October 18, 2009 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου...ελπίζω να βρω άκρη...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.