Jump to content

Φιλαθλητική Κίνηση Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας-Ιωάννης Γεωργιάδης


Recommended Posts

Φιλαθλητική Κίνηση Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας- Ιωάννης Γεωργιάδης

Συμμετοχή σε αθλητικά events και διοργάνωση πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου 5Χ5, μπάσκετ 3Χ3.

Ακόμα διοργάνωση εκδρομών που θα περιλαμβάνουν αναρρίχηση, rafting και άλλες extreme (και μη) δραστηριότητες

Στόχοι του συλλόγου είναι η κινητοποίηση των μελών αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες η ευαισθητοποίηση τους γύρω από θέμτα γενικότερου αθλητικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και την Ιατρική Επιστήμη καθώς και η προώθηση των ιδεωδών που διέπουν το εγγενές φίλαθλο πνεύμα.

Ιωάννης Γεωργιάδης

Ο εκ Μαντινείας καταγόμενος Καθηγητής Ιωάννης Γεωργιάδης (1874-1960) υπήρξε ο εμπνευστής του Εγκληματολογικού Μουσείου, το οποίο άρχισε να συγκροτείται το 1933 με δική του φροντίδα. Μανιώδης συλλέκτης πειστηρίων εγκλήματος από το 1912, στα 40 χρόνια της θητείας του ως Διευθυντή της έδρας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (1911-1952), παράλληλα με την οργάνωση του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής, συγκέντρωσε και καταχώρισε τα πρώτα εκθέματα, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη δημιουργία του Μουσείου.

 

Ο Ιωάννης Γεωργιάδης, πέραν της ιδιότητάς του ως Καθηγητή της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, είχε να επιδείξει έντονη και πλούσια αθλητική δραστηριότητα. Υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, κατακτώντας, συγκεκριμένα, τον τίτλο του χρυσού ολυμπιονίκη στο άθλημα της ξιφασκίας κατά την αναβίωση των Α΄ Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 1896. Την εποχή εκείνη ήταν ακόμα φοιτητής της Ιατρικής, ενώ στη συνέχεια οι λαμπρές γνώσεις και η ευρυμάθειά του συνετέλεσαν στην ανάδειξή του ως τακτικού Καθηγητή της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δύο επιπλέον μετάλλια κέρδισε και στη διάρκεια των Β΄ Διεθνών Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 1906 (Μεσολυμπιάδα). Συγκεκριμένα, κατετάγη πρώτος στη σπάθη, ενώ ήταν και μέλος της ελληνικής οπλομαχητικής ομάδας που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα της ξιφασκίας.

 

Ειδικότερα, οι Α΄ Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας του 1896 αποτέλεσαν το αποκορύφωμα της αθλητικής δραστηριότητας του Καθηγητή Ιωάννη Γεωργιάδη. Συμμετείχε στο αγώνισμα της σπάθης, το οποίο διεξήχθη στον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στις 9 Απριλίου 1896. Ο Ιωάννης Γεωργιάδης κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον Γ. Ιατρίδη με σκορ 3-0 και αμέσως μετά τον Αυστριακό Άντολφ Σμαλ με 3-2. Το τρίτο παιχνίδι βρήκε και πάλι νικητή τον Ιωάννη Γεωργιάδη απέναντι στον Τηλέμαχο Καράκαλο, με 3-2. Στον τελευταίο αγώνα αντιμετώπισε τον Δανό Χόλγκερ Νίλσεν επικρατώντας –ομοίως– με 3-2. Ο Ιωάννης Γεωργιάδης κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο παραμένοντας αήττητος, με συνολικά χτυπήματα 12 υπέρ και 6 κατά.

 

Η προσφορά του στον κλάδο της Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας υπήρξε ανεκτίμητη και σε αυτόν οφείλεται η συστηματική εκτέλεση των ιατροδικαστικών νεκροτομών. Διοργάνωσε το Χειρουργικό Τμήμα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (1904-1907), ενώ ίδρυσε, επίσης, το Ανθρωπομετρικό Τμήμα της Αστυνομίας (1909), καθώς και το Νεκροτομείο Αθηνών (1912). Μετά την αφυπηρέτησή του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος του Εργαστηρίου Εγκληματολογικής Σημάνσεως του Υπουργείου Εσωτερικών.

http://criminology-museum.uoa.gr/node/37

Link to comment
Share on other sites

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στον

Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 5 & 10 χμ!!!

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Ώρα: 9:00 π.μ. - 11:00 μ.μ.

Τοποθεσία:Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

afisa_Parnassos.jpg

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του Συλλόγου μας στον Μαραθώνιο έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε για την εκδρομή που οργάνωσε η αντίστοιχη ομάδα εργασίας για τον Δεκέμβριο στον Παρνασσό για πεζοπορία και rafting.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-13 Δεκεμβρίου. Θα αναχωρήσουμε το απόγευμα της Παρασκευής για τις βόρειες πλαγιές του Παρνασσού και θα επιστρέψουμε την Κυριακή νωρίς το βράδυ. Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πεζοπορία και για την Κυριακή rafting στον Εύηνο. Η τιμή είναι 148 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει:

- 2 δανυκτερεύσεις σε 6κλινα αυτόνομα σπιτάκια με πρωινό στο MILIAS CAMPS (www.miliascamps.gr)

- 2 γεύματα

- οδηγό βουνού & έμπειρους οδηγούς

- όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις δραστηριότητες

- γεύμα μετά το rafting

- ΟΛΕΣ τις μεταφορές

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει άμεσα με ένα από τα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα (την οποία θα δείτε και στους χώρους της σχολής μας)

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές μέχρι 27 Νοεμβρίου! Απαραίτητη είναι επίσης η κατάθεση προκαταβολής 40 ευρώ κατόπιν συνεννόησης με έναν από τους οργανωτές.

Σας περιμένουμε!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 5 weeks later...

ΔΙΑΚΡΙΣΗ Φι.Κ.Φ.Ι.Α.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα του Συλλόγου μας βγήκε 2η στην κατάταξη της ομαδικής βαθμολογίας στο Μαραθώνιο και συγκεκριμένα στη Γενική κατηγορία βραβεύσεων των 5χλμ.

Η βράβευση έγινε την Τετάρτη 10.2.10 στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι. Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν ο Γιάννης Ράντος (Πρόεδρος) και η Ειρήνη Παππά (Ταμίας) και βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλειο Σεβαστή.

Φωτογραφία του διπλώματος διάκρισης θα βρείτε εδώ:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31058775&l=6c92b8add7&id=1277072045

ΥΓ: Δυστυχώς κόλλησε το photobucket και δεν μπόρεσα να ενσωματώσω την εικόνα στο κείμενο...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Τουρνουά Σκάκι

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ 2010

1. ΓΕΝΙΚΑ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 στις εγκαταστάσεις της λέσχης Σκάκι του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» στο Δήμο Παπάγου, τις ώρες 11.00 – 17.00 το Σάββατο και 17.00 – 21.00 την Κυριακή.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη και με τη βοήθεια του κυρίου Ιωάννη Παναγάκου, υπεύθυνου του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου», ο οποίος θα μας παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη (σκακιέρες, χρονόμετρα, υπολογιστές για την πραγματοποίηση των κληρώσεων κλπ) καθώς και τη γνώση του και την εμπειρία του για τη άρτια διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν όλοι οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης, ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι ιατροί, καθώς και όλα τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Δικαίωμα συμμετοχής τέλος, έχουν και ιατροί που δεν υπάγονται σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.

3. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ο χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη θα είναι 15’ ανά παρτίδα. Δηλαδή o μέγιστος χρόνος διάρκειας κάθε παρτίδας θα είναι 30’ (Rapid).

Την 1η μέρα των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους με το ελβετικό σύστημα.

Τη 2η μέρα των αγώνων οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομάδες των 6 ατόμων ανάλογα με τους βαθμούς, που συγκέντρωσαν την 1η μέρα και θα διαγωνιστούν για την 1η-6η , 7η-12η , 18η – 24η κοκ θέση.

Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας

1. Το τουρνουά ισοβάθμων εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους

2. Αθροιστική βαθμολογική πρόοδος

3. Αριθμός νικών

4. Ποσοστό νικών με τα μαύρα

4. ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν :

διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες

μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές

Ιατρικό βιβλίο στον 1ο νικητή.

5. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Οι εγκαταστάσεις του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» βρίσκονται στην οδό Νευροκοπίου πίσω από την πολυκατοικία με τον αριθμό 4 (στον ευρύτερο χώρο του αθλητικού κέντρου Παπάγου στο ισόγειο κτήριο παραπλεύρως του στίβου ανάμεσα στα γήπεδα τένις και μπάσκετ - πρόσβαση από Ιωνίας , Νευροκοπίου ή Αργυροκάστρου ,Νευροκοπίου), στο Δήμο Παπάγου.

Χρησιμοποιώντας κανείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορεί να έρθει με τα λεωφορεία 409 και 413 από τους σταθμούς του metro "Εθνική Άμυνα" και "Κατεχάκη" και να κατέβει στο τέλος της λεωφόρου Εθνικής Αμύνης, 2 στάσεις μετά το θέατρο "Πρέκα" (θα πρέπει να ρωτήσετε τον οδηγό για αυτή τη στάση).

*Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετέχοντες, αδυνατεί να έρθει με δικό του μέσο ή με τη συγκοινωνία, παρακαλούμε να ενημερώσει έγκαιρα προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.

6. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 3€

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι Παρασκευή 7 Μαΐου) στους:

στo mail : fikfia@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Εκδρομή στα Τζουμέρκα

4ήμερη εκδρομή στα Τζουμέρκα (Ήπειρος)

Πέμπτη 27/5 – Κυριακή 30/5

με διαμονή στο Δασικό Χωριό «Κέδρος»

Γενικές πληροφορίες

Το Δασικό Χωριό «Κέδρος» ΚΕΔΡΟΣ είναι ένας τουριστικός οικισμός που αποτελείται από 20 ξύλινα σπίτια. Βρίσκεται στην ορεινή Άρτα, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων – Αράχθου, δίπλα από το χωριό Καταρράκτης και απέχει 48 χιλ. από την Άρτα και 60 χλμ από τα Ιωάννινα.

Έχουμε ένα τετραήμερο πρόγραμμα με πολλές φυσικές δραστηριότητες που διοργανώνονται απ’ την Trekking Hellas (http://www.trekking.gr/).Η διαμονή μας, μπορεί να γίνει σε δίχωρα και τρίχωρα σπίτια ή σε ορειβατικό ξενώνα ανάλογα με την επιλογή του καθενός.

· Τα τρίχωρα σπίτια αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια (το ένα με δύο μονά κρεβάτια και το άλλο με ένα διπλό κρεβάτι), σαλόνι με τζάκι και τηλεόραση, κουζίνα και μπάνιο. Το κάθε σπίτι δηλαδή μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 7 άτομα · Τα δίχωρα σπίτια αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, σαλόνι με τζάκι και τηλεόραση, κουζίνα και μπάνιο. Το κάθε σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 5 άτομα.· Ο Ορειβατικός ξενώνας αποτελείται από έναν χώρο με διώροφα κρεβάτια-κουκέτες για 18 άτομα, και στον κάτω όροφο, 2 τουαλέτες και 2 ντους.Στο εστιατόριο του Δασικού Χωριού προσφέρεται το πρωινό και το μεσημεριανό ή το βραδινό της ημιδιατροφής. Σε άλλο κτίριο λειτουργεί αναψυκτήριο.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Πέμπτη 27/5

· Αναχώρηση το μεσημέρι απ την Αθήνα, η διαδρομή διαρκεί 7-8 ώρες· Άφιξη στο δασικό χωριό το βράδυ· Βραδινό στο δασικό χωριό

Παρασκευή 28/5Μονοήμερη εκδρομη Καλαρρύτες-Συρράκο (περιλαμβάνεται στην τιμή)

· Πρωινό στο χωριό· Αναχώρηση για Καλαρρύτες και από εκεί πεζοπορία μέχρι Συρράκο, η πεζοπορία διαρκεί 2-3 ώρες· Μεσημεριανό σε ταβέρνα στο Συρράκο (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή)· Επιστροφή το απόγευμα απ’ το Συρράκο· Βραδινό στο δασικό χωρίο· Στην περιοχή των Τζουμέρκων υπάρχουν δεκάδες σπουδαία μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. Με την ημερήσια αυτή εκδρομή θα γνωρίσουμε δύο από τα πλέον αντιπροσωπευτικά χωριά της Πίνδου, το Συρράκο και τους Καλαρρύτες, την Μονή Κηπίνας, πέτρινα γεφύρια, καλντερίμια, νερόμυλους, κ.ά.

Σάββατο 29/5Ημέρα προαιρετικών δραστηριοτήτων(δεν περιλαμβάνονται στην τιμή)

1. Mountain Bike (MTB)2. Τοξοβολία3. Ιππασία4. Ραπέλ (ίσως και αναρρίχηση)

Σημείωση: Οι δραστηριότητες θα γίνονται ταυτόχρονα και λόγω των μικρών ομάδων που θα σχηματίζονται, θα πραγματοποιηθούν κυκλικά.· Όσοι δεν θα συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα ή όσοι θα έχουν χρόνο , μπορούν ανεξάρτητα, να περπατήσουν μισή ώρα απ το δασικό χωρίο μέχρι τη Μικροσπηλία (ένα κοντινό χωριό)· Μεσημεριανό στο δασικό χωρίο· Το βράδυ επίσκεψη στο χωρίο Πράμαντα , για βραδινό (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή) και διασκέδαση

1. Mountain Bike (ΜΤΒ)Ποδήλατα και κατάλληλος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνη) παρέχονται. Διάφορες διαδρομές ανάλογα με τις απαιτήσεις σε μονοπάτια και χωριά των Τζουμέρκων. Διάρκεια διαδρομής: 1 έως 3 ώρες (ανάλογα τη διαδρομή)Διαθέσιμος αριθμός ποδηλάτων: 20 ποδήλαταΤιμή : 12 €

2. ΤοξοβολίαΠραγματοποιείται κοντά στο Δασικό Χωριό. Διάρκεια δραστηριότητας: 1 έως 3 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας)Τιμή : 8 €

3. ΙππασίαΠεριλαμβάνει διαδρομή με άλογο ακολουθώντας οδηγό. (στα Κατσανοχώρια σε απόσταση 35 χιλ από το Δασικό Χωριό, ή στην Γέφυρα Τζαρή σε απόσταση 17 χιλιόμετρα από το Δασικό Χωριό, στον δρόμο προς την Άρτα.) Διάρκεια δραστηριότητας:1 ώραΒαθμός δυσκολίας: εύκολο Τιμή: 15 €

4. ΡαπέλΣκαρφαλώνουμε σε βράχια των Τζουμέρκων στην περιοχή του Καταρράκτη και κάνουμε καταρρίχηση (ραπέλ) με τη χρήση αναρριχητικού εξοπλισμού (σχοινιά, κράνη, ζώνες, κλπ) που μας παρέχεται. Η πραγματοποίηση της αναρρίχησης θα εξαρτηθεί απ τις συνθήκες (πόσο νερό θα έχουν οι καταρράκτες). Θα συμμετέχουν έμπειροι οδηγοί. Διάρκεια δραστηριότητας: 2 έως 5 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας)Βαθμός δυσκολίας: μέτρια δύσκολη – δύσκολη.Τιμή: 15 €

Κυριακή 30/5Ημέρα Rafting στο φαράγγι του ΑράχθουΠεριλαμβάνεται στην βασική τιμή

· Πρωινό ξύπνημα και γερό πρωινό στο δασικό χωρίο (γιατί δεν θα έχει κανονικό μεσημεριανό)· Μεταφορά μέχρι τη βάση rafting στον Άραχθο –απέχει περίπου 45 λεπτά απ το χωρίο· Γρήγορο γεύμα –πριν την αναχώρηση ή κατά την επιστροφή (δεν περιλαμβάνεται) –πιθανόν να το έχουμε προμηθευτεί από πριν.· Άμεση αναχώρηση για Αθήνα· Άφιξη το αργότερο στις 23:00.· Η διαδρομή εξελίσσεται στο φαράγγι του Αράχθου το οποίο αποτελεί τμήμα του πυρήνα του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων-Αράχθου. Κατά γενική ομολογία πρόκειται για την ομορφότερη διαδρομή rafting στην Ελλάδα. Ξεκινάει από την γέφυρα της Πολιτσάς και τελειώνει στην ιστορική γέφυρα της Πλάκας. Κάθετες ορθοπλαγιές ύψους πάνω από 700 μέτρα, καταρράκτες, ένα υπόγειο ποτάμι που έρχεται από μία σπηλιά, και σπηλιές με φωλιές άγριων πουλιών δημιουργούν ένα εκπληκτικής ομορφιάς σκηνικό που θα σας μείνει αξέχαστο. Διατίθεται εγκεκριμένος εξοπλισμός και έμπειροι οδηγοί ώστε να έχουμε μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην κατάβασή μας.

Διάρκεια κατάβασης: 1 ½ ώρεςΔιάρκεια δραστηριότητας (μετακινήσεις + προετοιμασία): 4 ½ - 5 ώρεςΒαθμός δυσκολίας: 2ου βαθμού, μέτριο

Απαραίτητος εξοπλισμός

Παπούτσια πεζοπορίας ή αθλητικά, άνετος ρουχισμός, μικρό σακίδιο, αντηλιακό, παγούρι, καπέλο, μουσικά όργανα, παιχνίδια, καλή διάθεση…

Ειδικά για το Rafting : μαγιό, μπλούζα πρόχειρη που ίσως χρειαστεί να φορέσουμε και θα βραχεί, πετσέτα (όχι την πετσέτα του ξενοδοχείου), δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν, σχοινάκι για τα γυαλιά όσοι φοράτε. Ικανοποιητική φυσική κατάσταση...

Τιμές

Standard πακέτο = 110 € (χωρίς τη διαμονή)περιλαμβάνονται :· πεζοπορία (Καλαρρύτες –Συρράκο)· rafting στον Άραχθο (παρέχεται εξοπλισμός) · 3 πρωινά στο δασικό χωρίο· 3 γεύματα στο δασικό χωρίο (ημιδιατροφή)· Όλες οι μεταφορές με πούλμαν

Διαμονή (οι τιμές που δίνονται, είναι ανά άτομο, για 3 διανυκτερεύσεις)¨ Σε τρίχωρα σπίτιαΔιαμονή 5 ατόμων: 62 €Διαμονή 6 ατόμων: 56 € Διαμονή 7 ατόμων: 50 €

¨ Σε δίχωρα σπίτιαΔιαμονή 2 ατόμων: 80 € Διαμονή 3 ατόμων: 68 €Διαμονή 4 ατόμων: 56 €

¨ Στον Ορειβατικό ΞενώναΔιαμονή σε διώροφες κουκέτες : 38 €

Προαιρετικές δραστηριότητες (που θα πραγματοποιηθούν όλες την 3η μέρα της εκδρομής)

Τοξοβολία .......................8 € Ιππασία .............................15 € Αναρρίχηση–ραπέλ .....15 €

Mountain bike................12 €

*€2 από το συνολικό ποσό που πληρώνει ο κάθε συμμετέχων, θα μείνουν στο ταμείο του Συλλόγου, για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου.

Προκαταβολή

40 και κατατίθεται με την δήλωση.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Μέχρι Παρασκευή 14 Μαΐου

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εγγράφως

κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή,

ώρες 11.00-14.00,

στο δωματιάκι της Κινηματογραφικής Ομάδας Φοιτητών Ιατρικής (ΚΟΦΙ), που βρίσκεται στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο, μπαίνοντας αριστερά

Περισσότερες πληροφορίες:

στο blog :

Στείλτε στο mail της Φι.Κ.Φ.Ι.Α. : fikfia@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

blog της ΦιΚΦΙΑ: Αναλυτικές πληροφορίες για το Σύλλογο και τις δραστηριότητές του μπορείτε να βρείτε στο καινούργιο μας blog στη διεύθυνση fikfia.blogspot.com

Εκτός από το τουρνουά σκάκι (πληροφορίες εδώ) έχει προγραμματισθεί και μια 4ήμερη εκδρομή στα Τζουμέρκα 27-30 Μαΐου 2010.Συνοπτικά αναφέρω ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία και rafting, ενώ τη μια μέρα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 4 δραστηριότητες. Η διαμονή θα γίνει στο Δασικό Χωριό «Κέδρος» σε δίχωρα και τρίχωρα σπίτια ή στον ορειβατικό του ξενώνα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 11.00-14.00 στο δωματιάκι της ΚΟΦΙ. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται εγγράφως, ενώ ταυτόχρονα θα καταβάλεται προκαταβολή 40 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις τιμές και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για απορίες κλπ, επισκεφθείτε το blog μας εδώ!

ΥΓ1: tik-tak με πρόλαβες :) Ευχαριστώ για τη μεταφορά!

ΥΓ2: Τις αφίσες για τις 2 δραστηριότητες που υπάρχουν και στους χώρους της σχολής θα βρείτε εδώ

Edited by amoula
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ 2010

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 15-16 Μαΐου 2010 διεξήχθη στο χώρο του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου», το Τουρνουά Σκάκι 2010 της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που οργάνωσε η Φιλαθλητική Κίνηση Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών «Ιωάννης Γεωργιάδης», με τη συμμετοχή 18 αθλητών.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ιάσων Τσεκούρας από το 2ο έτος.

• στη 2η θέση, ισοβάθμησαν η Ελένη Αγγελή (2ο έτος) και ο Γιώργος Παναγόπουλος (2ο έτος)

• την 3η θέση κατέλαβε ο Θανάσης Παπαναστασίου από το 5ο έτος.

Στους 4 πρώτους νικητές απενεμήθησαν μετάλλια και διπλώματα, ενώ διπλώματα συμμετοχής, δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, ο πρώτος Νικητής κέρδισε και το έπαθλο που είχε αθλοθετηθεί και ήταν η Αγγλική έκδοση του συγγράμματος: HARRISON’S INTERNAL MEDICINE (Παθολογία του Harrison) ενώ,

ο 2ος, 3ος και 4ος Νικητής βραβεύτηκαν για τη διάκρισή τους από τον κ. Ιωάννη Παναγάκο, πρόεδρο του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» , με τον πρώτο τόμο του σκακιστικού του βιβλίου, «Η Μάχη στα Άσπρα και στα Μαύρα Τετράγωνα».

Οι συμμετέχοντες:

1. Παπαναστασίου Θανάσης (5ο)

2. Φράγκος Βαγγέλης (3ο)

3. Τσιλιβαράκης Δαμιανός (4ο)

4. Σωμαράκης Κώστας (μεταπτυχιακός φοιτητής)

5. Παπαγεωργίου Γιώργος (3ο)

6. Ξουργιάς Χρίστος (3ο)

7. Τσεκούρας Ιάσωνας (2ο)

8. Γκόγκος Σπύρος

9. Ρόκκος Γιάννης

10. Νικολάου Στάθης

11. Παναγόπουλος Γιώργος (2ο)

12. Ηλιάκης Παναγιώτης (2ο)

13. Αλεβετσοβίτης Σαντίνο (2ο)

14. Σταμπούλογλου Τάσος (2ο)

15. Βαλτινός Χρήστος (2ο)

16. Παπαδοπούλου Αντζελίνα (3ο, ΕΜΠ)

17. Μπατζιάς Κώστας (3ος)

18. Αγγελή Ελένη (2ο)

Να σημειωθεί ότι η συμφοιτήτριά μας, Ελένη Αγγελή από το 2ο έτος που κατέλαβε τη 2η θέση, είναι αθλήτρια της Σ.Α. Γαζίου και αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Έχει βγει 3η σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έχει επίσης συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ευχαριστίες:

• στον κ. Ιωάννη Παναγάκο, πρόεδρο του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» , για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

• στο Δήμαρχο Παπάγου, κ. Βασίλειο Ξύδη, για την παραχώρηση του χώρου.

• στο Σπύρο Γκόγκο, ιδιοκτήτη του καφέ Clandestino (Δήλου 14, απέναντι από τη βιβλιοθήκη Επιστημών Υγείας), που μας χορήγησε για την εκτύπωση των αφισών και των flyers και που πάντα μας βοηθά πρόθυμα.

• στις εκδόσεις Πασχαλίδη, των οποίων δωρεά είναι το βιβλίο-έπαθλο για τον Νικητή, HARRISON’S INTERNAL MEDICINE.

• στον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, δωρεά του οποίου είναι τα μετάλλια και τα διπλώματα που δόθηκαν στους συμμετέχοντες.

Την ευθύνη για την οργάνωση του τουρνουά, είχε αναλάβει ο 3ετής συμφοιτητής μας, Πέτρος Παγουλάτος, στον οποίο ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για τον κόπο που κατέβαλε και την άψογη οργάνωση του τουρνουά.

Ανανεώνουμε το σκακιστικό μας ραντεβού για του χρόνου, υποσχόμενοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ελπίζοντας σε μεγαλύτερη ανταπόκριση των συμφοιτητών μας.

Μερικές φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο blog μας

----------------------------------------------------------------

Λίγα λόγια για τον Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου»...

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος «Αίγλη Παπάγου» ιδρύθηκε το 1997. Εμπνευστής, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος μέχρι και σήμερα είναι ο κύριος Ιωάννης Παναγάκος, απόστρατος αξιωματικός, δάσκαλος σκάκι και συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή πραγματοποίηση του τουρνουά μας.

Ο εν λόγω σύλλογος, που φέτος ανέβηκε στη Β’ Εθνική Κατηγορία, έχει αναδείξει επί σειρά ετών πρωταθλητές Ελλάδος σε ατομικά σχολικά Πρωταθλήματα. Την Κυριακή 16 Μαΐου μάλιστα, κατέκτησε την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκάκι, κάτω των 10 ετών.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (5Η)

- Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

- Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου

- 16.00 ραντεβού στο Στάδιο.

- 16.10 ξεκινάμε το τρεξιματάκι μας...

----------------------------------------------------------------------------

%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B14.jpg

http://fikfia.blogsp...og-page_06.html

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

http://www.facebook....130588573666711

Διήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα (11-12/12/2010)

Η εκδρομή θα έχει αυτή τη φορά καθαρά πεζοπορικό χαρακτήρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣάββατο 11 Δεκεμβρίου, νωρίς το πρωί φεύγουμε από Αθήνα με πούλμαν με προορισμό τη Βλασία, ένα μικρό χωριό 30' από τα Καλάβρυτα. Αφού αφήσουμε τα πράγματα μας στον ξενώνα που θα μείνουμε (Μικρή Αρχόντισσα) , θα κάνουμε μία μικρή πεζοπορία σε κάποιο μέρος κοντά στη Βλασία ανάλογα με τα κέφια της ομάδας και τον καιρό. Μετά, βολευόμαστε στα δωμάτια, μπάνια, αρώματα κλπ, φαΐ σε ταβέρνες της Βλασίας και χαλαρή κατάσταση... (Τσιπουρο λογικά θα βρούμε καλό σε εκείνα τα μέρη, μην κουβαλάμε τσάμπα... - Αντρέα αυτή τη φορά ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΖΟΥΡΑ!!!)

Επειδή ο ξενώνας είναι χωρητικότητας 38 ατόμων, ενδέχεται κάποιοι από εμάς να διανυκτερεύσουν σε συνεργαζόμενο ξενώνα στο ίδιο χωριό. Οι δύο ξενώνες απέχουν μεταξύ τους 800 μ.

Την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου, μετά το πρωινό, θα πάμε με το πούλμαν στα Καλάβρυτα, από όπου θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στον Βουραϊκό. Θα ακολουθήσουμε την πορεία του οδοντωτού σιδηρόδρομου και θα τερματίσουμε στο Διακοφτό. Εκεί θα μας περιμένει η θαλπωρή του πούλμαν μας για Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣΗ διαμονή και το πρωινό θα κοστίσουν 20 ευρώ κατ' άτομο, ενώ όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν κοστίζουν 28 ευρώ, άρα συνολικό κόστος 48 ευρώ.

Διευκρινίζουμε ότι αυτή η τιμή (των 28 ευρώ) έχει υπολογιστεί με βάση τη συμμετοχή 30 ατόμων και ότι αν το πούλμαν γεμίσει, η τιμή μειώνεται σημαντικά.

ΓΕΥΜΑΤΑΤο Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαστε στις πεζοπορίες μας, οπότε δε θα υπάρχει ευκαιρία για γεμιστά κοκοράκια αν Προβάνς ή φιλετάκια χοιρινά με κρούστα κόλιανδρου... Έτσι ο καθένας θα πρέπει να υπολογίσει να έχει ένα δικό του, ελαφρύ κολατσιό (σάντουιτς, σοκολατίτσα, ξηρούς καρπούς κλπ.).

Το βράδυ του Σαββάτου όπως ειπώθηκε παραπάνω, θα φάμε στη Βλασία με έξοδα που επιβαρύνουν τον καθένα.

Για πληροφορίες - διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε email στην Άρτεμη

email: fikfia@gmail.com

154958_473121597247_786997247_5613921_4681168_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

εβδομαδιαιες απογευματινές συναντησεις για jogging

και

συμμετοχή σε λαϊκους αγώνες δρόμου

πληροφοριες

στo mail : fikfia@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Εκδρομές σε Υμηττο / Σαλαμινα

- Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής για τη βραδινή βόλτα στον Υμηττό, το Σάββατο 2 Ιουνίου: εδώ

- Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής για τη μονοήμερη εκδρομή στη Σαλαμίνα, το Σάββατο 9 Ιουνίου: εδώ

Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Μονοήμερη εκδρομή για Rafting στον Εύηνο ποταμό

ΓΕΝΙΚΑ:

Ο Εύηνος θεωρείται ένα ποτάμι κατάλληλο για αρχαρίους. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι, λόγω Άνοιξης, το ποτάμι θα έχει πολύ νερό (λιώνουν τα χιόνια στα βουνά...) εξασφαλίζει ότι η δραστηριότητά μας, θα είναι ασφαλής και θα δώσει ευχαρίστηση τόσο στους αρχαρίους, όσο και σε αυτούς που έχουν ξαναδοκιμάσει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

Αναχώρηση: Σάββατο 13 Απριλίου, 07.15 μπροστά από τον Κινηματογράφο Αθήναιον (Συμβολή λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας)

Υπολογίζουμε ότι μετά από 4 ώρες περίπου θα φτάσουμε στο Alpin Club, στον οικισμό Χάνι Μπανιά της ορεινής Ναυπακτίας, όπου θα κάνουμε το rafting. Μετά το τέλος της δραστηριότητας, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Όσοι το δηλώσουν, μπορούν να φάνε στο Alpin Club ενώ όσοι θέλουν, μπορούν να έχουν δικό τους κολατσιό μαζί τους. Πάντως, σε προηγούμενη εξόρμησή μας εκεί, το φαγητό -σε ποιότητα και σε ποσότητα- μας είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένους.

Επιστροφή: Μετά το φαγητό, πούλμαν και φύγαμε. Υπολογίζουμε ότι θα είμαστε στην Αθήνα κατά τις 22.00

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:

Πέρα από τα ρούχα τα οποία φοράμε στο ταξίδι και την ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ (!) χρειαζόμαστε και τα παρακάτω:

Παπούτσια τα οποία θα βραχούν κατά προτίμηση αθλητικά

Μαγιό

Mπλουζάκι και φούτερ (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες)

Σορτς ή βερμούδα

Πετσέτα (για το ντους)

Αν φοράτε γυαλιά, κορδόνι ασφαλείας

Σαγιονάρες (ντους)

Κολατσιό για όποιον δε φάει εκεί

ΤΙΜΕΣ:

- Rafting (30) + πούλμαν (15) = 45 ευρώ (περιλαμβάνονται: οι μετακινήσεις μας από και προς Αθήνα, οι εκεί μετακινήσεις, εκπαιδευτές και πλήρης εξοπλισμός)

- Φαγητό μεσημεριανό στο Alpin Club (προαιρετικό) : 12 ευρώ

* όποιος θέλει νηστίσιμο φαγητό ας μας στείλει ένα mail για να τους το πούμε

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΠΟΡΙΕΣ:

fikfia@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...

Εκδρομή στα Γεράνεια, 19 Οκτωβρίου

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ
ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από το σταθμό του metro Ελαιώνας (μπλε γραμμή), στις 08.00 το πρωί
P1010013.JPG
ΓΕΝΙΚΑ:
Η διαδρομή που θα κάνουμε είναι κυκλική. Ξεκινά και καταλήγει στο χωριό Πίσια. Είναι εύκολη, οπότε όσοι είστε προβληματισμένοι σχετικά με τις αντοχές σας, μην αγχώνεστε καθόλου, σκοπός είναι να περπατήσουμε ήρεμα σαν ομάδα και να περάσουμε καλά...
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
- σακίδιο τύπου σχολικής τσάντας
- κολατσιό (φρούτα, ξηροί καρποί, καμιά σοκολατίτσα, σάντουιτς)
- 1 μεγάλο μπουκάλι νερό (1,5 lt) . Δε συναντούμε πηγές στη διαδρομή.
- χαρτί υγείας, 1-2 σακούλες νάυλον (για σκουπίδια παντός είδους)
- γυαλιά ηλίου, καπέλο
- από ρουχισμό: φοράμε ρούχα ανάλογα με τον καιρό. Συμβουλευτείτε ένα δελτίο καιρού το προηγούμενο βράδυ. Υπολογίστε όμως πως σίγουρα η θερμοκρασία στο βουνό, ειδικά το απόγευμα, πέφτει (=φούτερ, μπουφάν κλπ...). Υπολογίστε και μία extra μπλούζα αν θέλετε.
- παπούτσια αθλητικά! -όχι τύπου βόλτας (vans, all star...)
-μπαστούνια πεζοπορίας (όποιος έχει, θα τον βοηθήσουν και όποιος έχει extra, να τα φέρει για να δώσει και σε άλλους - όποιος δεν έχει να μην αγχώνεται)
- καλή διάθεση!!!
ΚΟΣΤΟΣ: 7 ευρώ για το πούλμαν που θα μας μεταφέρει. + κόστος φαγητού (προαιρετικό)

ΦΑΓΗΤΟ: Στο σημείο που τελειώνει η πορεία μας υπάρχει ταβέρνα-ψησταριά, όπου θα καθίσουμε για φαγητό. Μας πρότειναν από την ταβέρνα (για την οποία η γενική εντύπωση είναι πολύ καλή) ένα μενού που περιλαμβάνει πίτες, σαλάτες, τζατζίκι, κρασί όσο θέλουμε και ποικιλία κρεατικών της ώρας ανά 4 άτομα.
Η τιμή για αυτό το μενού είναι 13 ευρώ κατ'άτομο.
Η επιλογή αυτή εξυπηρετεί όλους μας μιας και τα φαγητά θα είναι έτοιμα όταν φτάσουμε και δε θα αργήσουμε στο να δώσουμε παραγγελίες εκείνη την ώρα και να ψήνουν οι άνθρωποι κρέατα για 60 άτομα ταυτόχρονα, πράγμα που θα μας πάρει πολλή πολλή ώρα...
Ωστόσο, όποιος θέλει μπορεί να μη φάει καθόλου, ή, να παραγγείλει επιτόπου κάτι που θέλει - πράγμα που σημαίνει όμως ότι θα αργήσει.

Για αυτό, όσοι θέλετε να συμμετέχετε στο παραπάνω "μενού", σημειώστε το στη δήλωση συμμετοχής, ενώ όσοι δε θέλετε να φάτε τίποτα, ή, θέλετε να παραγγείλετε κάτι επιτόπου, σημειώστε αρνητικά.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΔΩ

* Ο καθένας έρχεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη και εάν κάποιος έχει γνωστό πρόβλημα υγείας (π.χ. αλλεργίες, διαβήτη) να έχει μαζί του τα φάρμακα που χρειάζεται. Όπως είπαμε, η διαδρομή που επιλέξαμε είναι εύκολη ενώ θα έχουμε μαζί μας και ένα φαρμακείο με τα βασικότερα πράγματα για Α' Βοήθειες.
** Αν δεν έρθετε ενημερώστε μας έγκαιρα για να μη χάσει κάποιος άλλος την εκδρομή.
*** Σχετικά με τον καιρό βλέπουμε. Αν δούμε τις τελευταίες μέρες ότι δεν… θα ειδοποιήσουμε.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ:
6979928677 - Γιάννης
6978171457 - Μιχάλης
6975825559 - Χριστίνα

ή στο fikfia@gmail.comThis post has been promoted to an article Edited by mad cow
Link to comment
Share on other sites

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΣΑΒ/ΚΟ 23-24 Νοεμβρίου

21876_1328559975537_1277072045_30971910_

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

Φεύγουμε νωρίς το Σάββατο το πρωί από Αθήνα για Παρνασσό. Κάνουμε μια καλή πεζοπορική διαδρομή και την ώρα που θα σκοτεινιάζει, πηγαίνουμε στο κατάλυμά μας, το MILIAS CAMPS VILLAGE (MCV). Τρώμε βραδινό σχετικά νωρίς, φεύγουμε (προαιρετικό) για βραδινό πλατσούρισμα στη Φυσική Θερμή Λίμνη της Δαμάστας και επιστρέφουμε για ύπνο (επίσης προαιρετικό!) στο MCV.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή, υπάρχουν τα εξής δύο σενάρια (ο καθένας διαλέγει):
Α. Άραγμα... χαλάρωση στα σπιτάκια, τσίπουρα στο τζάκι και πισίνα (εάν κάποιος έχει πιει πάρα πολλά τσίπουρα:)
Β. Δραστηριότητες: αναρρίχηση σε βράχο και Mountain Bike. Θα χωριστούμε σε δύο ομάδες και η μία θα κάνει πρώτα αναρρίχηση και μετά MTB, ενώ η άλλη το αντίστροφο.
Την ώρα που θα σκοτεινιάζει, φεύγουμε για Αθήνα, όπου θα είμαστε το βράδυ της Κυριακής.
21876_1328556655454_1277072045_30971835_
ΣΧΟΛΙΑ:
- Η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε, είναι η Milias Camps, με την οποία είχαμε πραγματοποιήσει πριν από δύο και τέσσερα χρόνια αντίστοιχη εκδρομή.
--> facebook group: MILIAS CAMPS

--> site: www.miliascamps.gr

- Τα ποδήλατα και ο αναρριχητικός εξοπλισμός για τη 2η μέρα παρέχονται από το MCV.
- Η αναρρίχηση θα γίνει με επίβλεψη επαγγελματιών εκπαιδευτών αναρρίχησης.
- Η διαμονή γίνεται σε εξάκλινα διώροφα ξύλινα σπιτάκια, που έχουν ένα μικρό τζάκι και δικό τους μπάνιο, με ζεστό νερό.
-Το πρόγραμμα ανάλογα με τον καιρό μπορεί να χρειαστεί να μεταβληθεί επιτόπου και θα αναπροσαρμοστεί στον καιρό και τη διάθεση της παρέας.
ΤΙΜΗ:
Α. χωρίς δραστηριότητες (Α' σενάριο) = 58 ευρώ
Β. με δραστηριότητες (Β' σενάριο) = 65 ευρώ
- Με τη δήλωση, συμμετοχής διαλέγει ο καθένας αν θέλει δραστηριότητες, ή όχι.
- Η τιμή περιλαμβάνει όλες τις μεταφορές με πούλμαν, βραδινό φαγητό, διαμονή, πρωινό, απογευματινό κολατσιό Κυριακής, συνοδεία στην πεζοπορία του Σαββάτου ΚΑΙ για όσους συμμετάσχουν στις δραστηριότητες της Κυριακής, επίβλεψη και συνοδεία σε αυτές.
- Το Σάββατο το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, τρώμε κολατσιό δικό μας, που θα έχουμε ετοιμάσει από την Αθήνα.
- Την Κυριακή το απόγευμα`, θα υπάρχει "μίνι" γεύμα που περιλαμβάνεται στην τιμή. Επιλέξαμε αυτή τη λύση, αντί για "κανονικό" γεύμα γιατί μειώνει το συνολικό κόστος. Το γεύμα θα διατεθεί το απόγευμα γι αυτό και προτείνουμε να έχετε προβλέψει ένα μικρό κολατσιό για κατανάλωση μεταξύ των δραστηριοτήτων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: εδώ
- Για να είναι έγκυρες οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί εντός 2 ημερών, ως προκαταβολή το ποσό των 30 ευρώ για το κάθε άτομο, σε κάποιο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον αριθμό 6098-010119-423. Θα βγει το όνομα Καραθάνος Αθανάσιος.

- Να λέτε πάντα και το όνομά σας για να ξέρουμε από πού μπήκαν τα χρήματα.

- Εάν καταθέτετε και για την παρέα σας χρήματα, στείλτε μας ένα mail με τα ονόματα των παιδιών.

ΘΕΣΕΙΣ: Περιορισμένες!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- fikfia@gmail.com
- Νάσος: 6977 818638 (Δ' έτος)

- Μιχάλης: 6978 171457 (Δ' έτος)

- Αν κάποιος δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε τράπεζα, ας επικοινωνήσει μαζί μας για να βρούμε άλλο τρόπο κατάθεσης της προκαταβολής.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 years later...

Υπάρχει Αθλητικος συλλογος των φοιτητων ΕΚΠΑ; Συγκεκριμενα δρομεων εψαχνα, όσοι τρέχουν αγώνες να κατεβαίνουν με την ομάδα Ιατρικής ή όλου του πανεπιστημίου. Υπάρχει κανένας συμφοιτητής που τρέχει; 

Link to comment
Share on other sites

Στα πλαίσια κάποιου συλλόγου; Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα τον φιλαθλητικό σύλλογο φοιτητών Ιατρικής Ιωάννης Γεωργιάδης αλλά δεν υπήρξαν περαιτέρω πληροφορίες (και η σελίδα στο φεισμπουκ δηλαδη δεν...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.