Jump to content

ΠΤΥΧΙΑΚΑ


MPOT

Recommended Posts

Ξερει κανεις τι γινεται με τα πτυχιακα στην ατυπη?Ακουστηκε οτι μπορει η παθολογια ναμπει τελη Οκτωμβρη.Γνωριζει κανεις κατι?

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΑ,ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΠΕΡΥΣΙ ΔΩΣΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ,ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΣΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΦΛΕΒΑΡΗ,ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΣΤΩ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΗΓΕ ΑΠΡΙΛΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΔΙΝΟΤΑΝΕ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ, ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ,ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ.ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΘΜΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ "ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ" ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μακαρι να γινει αυτο που λες γιατι κ εγω ακουσα για τελη οκτωμβρη κ φυσικα δεν βγαινει η υλη.Κ αυτο το να παρεστει ο βαθμος τωρα καινουργιο ανεκδοτο!Κ αυτοι που τελειωσαν σεπτεμβρη δηλ?Τελοσπαντων ελπιζω να μην τα κανουν σκατα κ χασουμε την ατυπη.Αν μαθει καποιος κατι ας ειδοποιησει

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

'Εχουμε κάποιο νέο για άτυπη χ/κής πτυχίου μέσα στον νοέμβρη;

Στο ΔΣ την πεμπτη ειπαν οτι ειναι στην κριση του καθε καθηγητη για τον αν 8α δωσει εξεταστικη.Τουλαχιστον για την παθολογια ο καλαμποκης ειπε οτι θα ειναι γυρω στα τελη νοεμβρη.Ο Τσιανος απουσιαζει στο εξωτερικο,οποτε τελικη ημερομηνια θα ξερουμε στα τελη αυτης της βδομαδας(με τα τελη νοεμβριου την πιο πιθανη).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πιδαι προσπαθηστε να ειναι το τελευταιο απο τα πτυχιακα,ακομα και μεσα Δεκεμβρη αν μπορει να παει η παθολογια καλα θα ειναι νομιζω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μεσα στην βδομαδα θα μαθουμε αν θα δωθει η παθολογια κ ποτε.Θα ειδοποιησω μολις μαθω.Για χειρουργικη δεν γνωριζω κατι προσωπικα,εχω ακουσει ομως οτι δεν θα δωθει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.