Jump to content

Μαθήματα Ομοιοπαθητικής 2009-2010 από την ΕΕΟΙ και το Γ.Βυθούλκα - www.homeopathy.gr


Recommended Posts

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (www.homeopathy.gr , ΕΕΟΙ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό της ευρωπαϊκής ποιότητας εκπαίδευσης στην Κλασική Ομοιοπαθητική που προσφέρει με τη συνεργασία της από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με τον βραβευθέντα με το εναλλακτικό Νόμπελ Γ. Βυθούλκα. Τα μαθήματα Ομοιοπαθητικής (εντός Σαββατοκύριακου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ., από τον Οκτώβριο 2009 έως τον Ιούνιο 2010) μπορούν να παρακολουθήσουν (πτυχιούχοι και φοιτητές):

- γιατροί

- οδοντίατροι

- φαρμακοποιοί

- κτηνίατροι

- νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι, μαίες, βιολόγοι, και λοιποί επαγγελματίες του χώρου υγείας

Το εναρκτήριο μάθημα θα γίνει στις 17-18 Οκτωβρίου 2009

ekpaideysi-3l.jpg

Τα μαθήματα ομοιοπαθητικής διεξάγονται σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, με σεβασμό προς τους συναδέλφους και προς την παρεχόμενη ποιότητα εκπαίδευσης. Για τα μέλη της ΕΕΟΙ όλα τα μαθήματα ομοιοπαθητικής είναι δωρεάν. Επίσης, τα δύο πρώτα ομοιοπαθητικά μαθήματα είναι δωρεάν για όσους επαγγελματίες του χώρου υγείας θέλουν να τα παρακολουθήσουν.

vithoulkas-tsitinidis.jpg

Στη φωτογραφία ο Γ.Βυθούλκας (αριστερα) και ο πρόεδρος της ΕΕΟΙ, Κ.Τσιτινίδης

Η ταυτότητα της ΕΕΟΙ

- Ευρωπαϊκής ποιότητας ομοιοπαθητική εκπαίδευση

- Υψηλής ποιότητας ομοιοπαθητική εκπαίδευση (100 + φάρμακα, θεωρία, διαφοροδιάγνωση, κλινικά περιστατικά)

- Πολιτισμένη ατμόσφαιρα, συζήτηση, ερωτήσεις και επίλυση αποριών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων

- Συλλογική προσπάθεια από έμπειρους και καταξιωμένους ομοιοπαθητικούς γιατρούς με διάφορες ειδικότητες

- Συνεχιζόμενη διά βίου ομοιοπαθητική εκπαίδευση

- Συμμετοχή σε συνέδρια, διημερίδες, ενημέρωση από περιοδικά

- Επαγγελματική, επιστημονική και ηθική στήριξη από την ΕΕΟΙ (στήριξη στη συνταγογραφήση, προβολή μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών καταλόγων της ΕΕΟΙ)

Τι προσφέρει η εκπαίδευση της ΕΕΟΙ στους γιατρούς

Το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με μεγάλη σκέψη και υπευθυνότητα, και υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ομοιοπαθητική (ECH). Το βάρος δίνεται τόσο στην εκμάθηση της Ομοιοπαθητικής (φαρμακολογία, θεωρία, κλινικά περιστατικά), όσο και στην κατανόηση της ολιστικής προσέγγισης του ασθενούς. Η Ομοιοπαθητική είναι δύσκολη και ανεξάντλητη επιστήμη, και η προσφορά τής συνεχιζόμενης διά βίου εκπαίδευσης είναι πολύτιμη. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης, και αφού επιτύχουν στις εξετάσεις, απονέμεται δίπλωμα Ομοιοπαθητικής ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και οι γιατροί γίνονται τακτικά μέλη της ΕΕΟΙ και απολαμβάνουν διάφορα προνόμια: δωρεάν και ελεύθερη παρακολούθηση όλων των εκπαιδευτικών σεμιναρίων μας για αρχάριους και προχωρημένους, παροχή υποστήριξης με ομάδες συνταγογράφησης, συνεργασία με έμπειρους γιατρούς όσο χρόνο χρειαστεί, ενημέρωση και συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια επιστημονικά, και πλήρες δικαίωμα λόγου, ψήφου και εκπροσώπησης στις συνελεύσεις, στα όργανα και στους αγώνες της εταιρείας μας για την κατοχύρωση της Ομοιοπαθητικής, καθώς και εγγραφή στη λίστα των τακτικών μελών μας, γεγονός που έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο στο κύρος του γιατρού και την επαγγελματική του εμβέλεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ομοιοπαθητικής 2009-2010 στις παρακάτω ιστοσελίδες:

http://www.homeopathy.gr/ekped.htm

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/homeopathy-education-09-10.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.