Jump to content

[εφημερίες] ΥΔΕ Αθήνας: δεν εγκρίνονται τα προγράμματα εφημεριών που περιλαμβάνουν περισσότερες από 7 εφημερίες ανά γιατρό


wrawreagfsg

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Όντως είναι άλήθεια...Και στη Σητεία ο επίτροπος Λασιθίου έστειλε πίσω ανυπόγραφα τα εντάλματα πληρωμής των άνωτων 7 εφημεριών...Από τηλεφωνική επικοινωνία αυτό που μας είπε ήταν: μα καλά δεν το ξέρατε? Γιατί τις βάζατε?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

σε καποιες περιοχες της χωρας,βλεπε πελοποννησο και μαλιστα αρκαδια,προχωρησαν στην περικπ ποσου χρηματων των εφημεριων μαιου και ιουνιου που εφτανε τα 170 ευρω συνολικα,δηλαδη μειον 110 ευρω για μαη και μειον 60 για ιουνη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπορούμε να βρούμε κάπου τον συγκεκριμένο νόμο?

Αν ξέρει κανείς κάποιο link..

ο νόμος 3754/2009 (με ένα σύντομο ψάξιμο στο google...):

http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=322&cm_prdid=7039

...

Άρθρο 5

Εντός του πρώτου εξαμήνου από την έναρξη ισχύος του παρόντος προγραμματίζεται να προσληφθούν δύο χιλιάδες (2.000) νέοι ιατροί σε οργανικές θέσεις. Εξ αυτών τουλάχιστον χίλιοι πεντακόσιοι (1.500) ειδικευμένοι, σε οργανικές θέσεις Επιμελητών Β΄. Στις θέσεις αυτές δεν περιλαμβάνονται όσες έχουν προκηρυχθεί μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος ή θα κενωθούν λόγω συνταξιοδοτήσεως.

Ο καθορισμός των αναγκών των προσλήψεων γίνεται από κοινή επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ). Κατά προτεραιότητα θα προσληφθούν ιατροί σε υποστελεχωμένα τμήματα, έτσι ώστε την 1η Ιουλίου 2009 οι εφημερίες που πραγματοποιούν οι ιατροί να μην υπερβαίνουν τις επτά ενεργές το μήνα ή τις έντεκα εφημερίες παντός τύπου. Απαγορεύεται η μετατροπή των ενεργών εφημεριών σε εφημερίες ετοιμότητας.

Θέσεις που προκηρύσσονται εκτός Κοινής Επιτροπής Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - ΟΕΝΓΕ δεν συνυπολογίζονται στις ανωτέρω δύο χιλιάδες (2.000). Η συνεχόμενη για δύο φορές άγονη διαδικασία για την κάλυψη μιας θέσης δεν συνεπάγεται την απώλεια της πίστωσης για την κάλυψή της.

Η Κοινή Επιτροπή για την πραγματοποίηση των προσλήψεων έχει την ευθύνη υποβολής προτάσεων για τη λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών και την κατάρτιση νέων προτύπων εφημερίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστώ πολύ Foreas

Βέβαια υποθέτω οτι με την επιστολή του Αβραμόπουλου στο Ελεγκτικό Σύνέδριο οι εφημερίες πλέον πληρώνονται, έτσι δεν είναι?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι γίνεται τελικά με την πληρωμή των εφημεριών;

Θα μας πληρώσουν μόνο μέχρι 7 εφημερίες;

Τις υπόλοιπες θα τους τις χαρίσουμε;

box/cal/11457.doc'>box/cal/11457.doc

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Ρε παιδια, μηπως ξερετε πως λεγεται η υπηρεσια που εγκρινει και στελνει τις πιστωσεις για τις εφημεριες των ιατρων; (ΕΔΙΚΑ ή καπως ετσι) ευχαριστω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.