Jump to content

Μουσικά σχήματα του φετινού χειμωνα -οικονομική κρίση


Recommended Posts

μιας και ... ενημερωνομαστε...σημερα εφαγα και γαμω τα κεφτεδακια.

υγ:αυτα για τις πιστες κ.λπ. ισχυουν? ή απλως ''ενημερωση''?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

What about Ναταλί Θάνου;;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Υπενθυμίζουμε το θέμα του τόπικ:

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FORUM....

Μετά από ένα δύσκολο (λόγω οικονομικής κρίσης) συναυλιακό καλοκαίρι, οι αγαπημένοι τραγουδιστές βρίσκονται σε στάδιο εντατικής προετοιμασίας για τα μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα. Από τις πρώτες πληροφορίες η σεζόν 2009-2010 θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα κρύβοντας κάποιες εκπλήξεις αλλά και παλιές σταθερές συνεργασίες.

Η Νάταλι Χατζηαντωνίου δίνει ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ στις σελίδες της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, το οποίο αναδημοσιεύουμε:

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Τέτοια είναι ο συνδυασμός Δημήτρης Μητροπάνος-Πέγκυ Ζήνα στην «Ιερά Οδό». Φυσικά, λαϊκοί τραγουδιστές είναι κι οι δύο, ασχέτως αν λαϊκός από «λαϊκός» διαφέρει. Αλλά κι ο Μητροπάνος, την εποχή που το άστρο του λάμπει αυτόφωτο περισσότερο από ποτέ, γιατί να επιλέξει ό,τι καλλιτεχνικά σημαίνει για τον ίδιο στην καλύτερη περίπτωση στασιμότητα; Έκπληξη έρχεται κι από τον «Ζυγό», που ανασυστήνει τον Οκτώβριο την... ιστορική ηγεσία των Άγαμων Θυτών - πλην Θ. Αθερίδη: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Ρούλα Μανισάνου, Χρήστος Μητρέντζης «στρατολογούν» τους Μπέσυ Μάλφα, Ταξιάρχη Χάνο, Κρατερό Κατσούλη και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, αλλά και τους Balkan Cabare. Σύνθημά τους, «Η σαρκάζουμε ή βουλιάζουμε».

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ: Η συνταγή της μουσικοθεατρικής σάτιρας έχει πάντα οπαδούς και οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς κάθε λόγο να επιστρέψουν και φέτος στην «Ακτή Πειραιώς». Μαζί τους ο Λάκης Παπαδόπουλος - ίσως κι η Ραλλία Χρηστίδου.

Αλλά κι η «Σπείρα Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη, από τη μόνιμη βάση της στην «Αθηναΐδα», γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της με μια επετειακή παράσταση: υλικό μερικά από τα καλύτερα νούμερα και τραγούδια της θητείας της. Ο «Σταυρός του Νότου - Απέναντι» μετονομάστηκε σε «Space» (σημαίνει «χώρος σ' όποιον νέο καλλιτέχνη έχει κάτι να πει») και παραδίδει τα Παρασκευοσάββατα στους Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμο Αναστασιάδη αλλά και Θανάση Αλευρά. Σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα.

ΔΙΔΥΜΑ PLUS: Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντούν τους Imam Baildi στο «Βοξ». Ο Θάνος Μικρούτσικος εγκαινιάζει τη σεζόν για το «Κύτταρο», έχοντας μαζί τον Γιάννη Κούτρα και τα «Υπόγεια Ρεύματα». Στον ίδιο χώρο οι Δευτέρες υποδέχονται μια αγαπημένη μας που απουσίαζε καιρό, την Αφροδίτη Μάνου μαζί με την Καλλιόπη Βέττα. Κώστας Μακεδόνας και Γιώτα Νέγκα υπόσχονται ωραία βράδια στο «Χάραμα». Στο GazARTE επιστρέφει το πρόγραμμα πιάνο-φωνή με τους Στέφανο Κορκολή-Αλκηστι Πρωτοψάλτη.

ΕΝΑΣ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ: Το «Δίπλα στο Ποτάμι» ξεκινά, με τον Διονύση Τσακνή να καλεί ανά Παρασκευοσάββατο τους φίλους του Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Θεοδοσία Τσάτσου κ.ά. Στην «Αθηναΐδα» επιστρέφει τις Δευτέρες η Δήμητρα Παπίου, με αυτοσχεδιαστικές διαθέσεις. Στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» ξεκινά ο Χρήστος Θηβαίος. Στο κλαμπ του πάλι, οι Κυριακές ακούν Στάθη Δρογώση, οι Δευτέρες Κωστή Μαραβέγια και οι Τετάρτες Νατάσσα Μποφίλιου.

ΝΕΟΙ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ και ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΙ: Για τις Τρίτες το κλαμπ βγάζει έναν άσο: τη Sugahspank με τη μπάντα της. Και τις Πέμπτες, καλεί indy ελληνικά συγκροτήματα. Οκτώβριο ξεκινά και το Metropolis Live Stage, που οι φήμες το θέλουν να βολιδοσκοπεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της ανεξάρτητης δισκογραφικής Archangel - εκεί είναι και η Μόνικα.

ΠΙΣΤΕΣ: Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη νύχτα, καταλαμβάνοντας από τα τέλη Οκτωβρίου το «Αθηνών Αρένα». Ο σταθερός μέχρι τώρα «οικοδεσπότης» του Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως θα τη διαδεχτεί μετά τα Χριστούγεννα. Μπορεί όμως να εγκατασταθεί και στον έτερο χώρο του Παπαθεοχάρη, το «Διογένης Στούντιο». Ο Γιάννης Πάριος μάλλον πάει στο «Fever» μαζί με τους Γιώργο Τσαλίκη και Νίκο Οικονομόπουλο. Το «Ρεξ» δίνει την σκυτάλη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και η Νατάσα Θεοδωρίδου παραμένει στον «Βοτανικό» και μάλλον υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο.

ΚΙ ΕΠΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Πολλά ακόμα ακούγονται, όπως ότι ενδέχεται να δούμε στο «Παλλάς» για μερικές παραστάσεις τον Διονύση Σαββόπουλο ή τη Χαρούλα Αλεξίου. Και υπάρχει και το «Zoom», που ετοιμάζει κάτι πολύ ελκυστικό για τα 40 του χρόνια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.