Jump to content

Sorry boys, once again...


Athena

Recommended Posts

΄Οσοι είδατε το GP το πρωί, ξέρετε. Οι υπόλοιποι, θα το δείτε το μεσημέρι στις 2.30... :wink: :goooal:

Από του χρόνου μου φαίνεται ότι θα υποστηρίζω Sauber και Fisichella 8)

Βαρέθηκα την μονοτονία τόσων πρωταθλημάτων... :angel:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χαρείτε , όσο μπορείτε ακόμα, γιατί από του χρόνου ο Rubino θα θέλει να εξαργυρώσει όσα προσέφερε τόσα χρόνια στο αφεντικό του!! :P:withstupid:

Επίσης, ο sir Frank δεν έχει συνηθίσει τόσο καιρό η ομάδα του να βρίσκεται σε 2η θέση,οπότε δεν πρόκειται να ανεχτεί τα φετινά λάθη και στο επόμενο πρωτάθλημα. Η BMW , ήδη έχει ξεκινήσει την δουλεία για την βελτίωση της αξιοπιστίας των κινητήρων της (θυμηθείτε πόσοι παρέδωσαν το πνεύμα φέτος). Τέλος η Renault του χρόνου είναι σίγουρο πως θα πρωταγωνιστήσει, χρησιμοποιώντας ισχυρότερο κινητήρα, ο οποίος έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου από την αρχή, γκαταλείποντας την πατέντα των 90 μοιρών!!

Άρα τα πράματα για τον Schumi τον επόμενο χρόνο, φαίνοναι ήδη δύσκολα, κι ίσως εγκαταλείψη την ενεργό δράση όχι ώς πρωταθλητής, αλλά ως κομπράρσος!!! :P:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal:

μα τί άλλο να πούμε?

για μένα δε μπορούσε να έχει να έχει καλύτερη κατάληξη το φετινό GP!!!!

Ο καλύτερος οδηγός που πέρασε ποτέ από την F1, κατακτά το 6ο του πρωτάθλημα με άξιο νικητή του τελευταίου GP τον άλλο οδηγό της ιστορικής του ομάδας ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτήν την επιτυχία!!!!!

Τελείωσε......

δεν έχει άλλο!!!!!!!!!!

από εδώ και πέρα, ακόμη και αν η Ferrari δε πάρει του χρόνου ούτε ένα βαθμό θα περάσουν πολλές δεκαετίες (ίσως και πάνω από αιώνα), μέχρι κάποιος να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ.....

Η ιστορία γράφτηκε κυρίες και κύριοι.....και γράφτηκε με χρυσά γράμματα 24καρατίων επάνω σε μάρμαρο Πεντέλης όπως και ο Παρθενώνας!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Από εδώ και πέρα ο Σούμι δεν έχει ανάγκη για άλλα πρωταθλήματα!!!!!!

ας τρέξει το παλικάρι μία ή δύο ακόμη περιόδους για την πλάκα του!!!!!

να κάνει γύρω γύρω όλοι με 100χμ/ώρα!!!!

έεεεετσι

έεεεεεεεετσι

ελαφρύ τζόκινγκ πλέον!!!!

το αξίζει!!!!!!!!

δε χρειάζεται να αποδείξει τπτ πλέον!!!!!!!

σε 50 χρόνια θα είναι ένας θρύλος και όλοι θα λένε για το καταπληκτικό ρεκόρ του (θα μπει και ερώτηση στο Trivial-και θα θεωρείται και εύκολη)....

Αυτά!!!!!!!

Στους υπόλοιπους ΞΥΔΙ!!!!!!!!

όσοι δε μπορούν να σεβαστούν αυτό το κατόρθωμα και ακόμη βγάζουν χολή και κακία έχω να τους δώσω το εξής:

:puke: :puke: :puke: :puke:

και να κλείσω λέγοντας :

:kissmy: :kissmy: :kissmy:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Schumi απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής χωρίς να διαθέτει το καλύτερο μονοθέσιο :oops: (και σίγουρα όχι τα καλύτερα λάστιχα, που έπαιξαν βασικότατο ρόλο φέτος) Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη F1 και το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές, ανεξάρτητα από τα όποια ελαττώματά του. Ο μόνος που κατά τη γνώμη μου μπορεί κάποτε να φτάσει στο επίπεδό του είναι ο Raikkonen.

Όσο για τη Ferrari, είναι γνωστό από την ιστορία της F1 ότι κάθε ομάδα έχει την ακμή και την παρακμή της. Η scuderia κυριαρχεί τόσα χρόνια, είναι φυσικό λοιπόν κάποια στιγμή να πάψει να έχει την απόλυτη υπεροχή. Όσοι βλέπουμε χρόνια F1 θυμόμαστε περιόδους απόλυτης κυριαρχίας της MacLaren, της Williams και της Renault (για να μη μιλήσουμε για τη Lotus παλαιότερα).

Για του χρόνου, βλέπουμε. Προσωπικά, δεν θα με πείραζε καθόλου να μην πάρει ο Schumi τον τίτλο, αρκεί να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα. Νομίζω όμως ότι, όποιος βιάζεται να τον ξεγράψει από τώρα, γελιέται οικτρά. Θυμίζω ότι ο Prost, ο Mansell και ο Hill πήραν παγκόσμια πρωταθλήματα σε ηλικία πολύ μεγαλύτερη από τον Σουμάχερ. Ακόμα και η δίψα του για διάκριση (ή η τελειομανία του, κατ'άλλους) παραμένει ολοζώντανη, δίνοντάς του το ισχυρότερο κίνητρο για νίκες. Μόνο αν νιώσει ότι αυτή αρχίζει να τον εγκαταλείπει, θα αποσυρθεί, αλλά μην κάνετε όνειρα από τώρα... :lol:

Μακάρι και ο Barrichello να γίνει κάτι καλύτερο από τη "χρυσή μετριότητα" που τον χαρακτηρίζει τόσα χρόνια. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν μπορεί... :antegeia:

Για την ώρα.... :olympiada: :angel: :goooal: ένας είναι Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Υ.Γ. :Iloveyou: όλους.... :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

WE ARE THE CHAMPIONS ONCE MORE!!!! :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: για τη scuderia!!!

:goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: :goooal: για τον Μιχαλάκη-είσαι-τρέλα!!!

Τον είδατε ρε παίδες τον Γερμανούχτεν;;; είχε ξενερώσει πλήρως!!!

Έπαιρνε τον 6ο τίτλο,πάνω και από τον Φάντζιο, και ήταν σκασμένος που δεν νίκησε!!!Μιλάμε για φαινόμενο!!!!Παρότι δεν μου αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό του υφάκι,ο άνθρωπος είναι γεννημένος πρωταθλητής!!!

Συμφωνώ με τον μοβόρο....του χρόνου ας τρέχει και με πατίνι,έτσι για την πλάκα του...δλδ ας τρέξει με καμιά williams-bmw 8) :puke:

:splaaaats:

Υ.Γ. Για κανένα πουλητάρι που τυχόν το διαβάσει,αν δεν μπορεί να μετρήσει τα πρωταθλήματα σε οδηγό και κατασκευαστή,ας τα παραγγείλει σε κιλά μπριζόλες...έτσι για να του κάτσουν στο στομάχι :P:P:splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ.................ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΨΑ!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΗ ΦΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ!!!!

ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ????

(ΩΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 7ο Ο ΣΟΥΜΙ ΣΑΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ?)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Dr.Feelgood όχι μόνο θα το σηκώσει και το 7ο ο Schumi σαν το Θρύλο,αλλά μπορεί και να το φέρει και στο Καραϊσκάκη για τα εγκαίνια...Scuderia rules!!!!! 8) 8) 8)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οκ το πηρε αλλα θα το ξαναπω, μου τη σπαει που θεωρειται ο νουμερο 1 οδηγος στην F1.Ελπιζω να δω καποιον καλυτερο στο μελλον.Παντως μπραβο του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε ενα αθλημα οπου κυριαρχει η τεχνολογια, οπως ο μηχανοκινητος αθλητισμος (f1), καλο θα ηταν να λειπουν οι συγκρισεις του τυπου Σουμαχερ versus Φατζιο!!! :eleos: Δεν ειναι ρεαλιστικες! Και απορω, γιατι εφοσον ο Μιχαλακης ειναι ο καλυτερος οδηγος με ενα -οχι τοσο- καλο μονοθεσιο, γιατι δεν θελει τον Villeneuve για teamate??? Τι εχει να φοβηθει αραγε? Μηπως τον ανταγωνισμο? Μηπως προτιμαει να τρεχει μονος του?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.