Jump to content

Microsoft και Yahoo: η αρχή μιας νέας συνεργασίας


Recommended Posts

Βάσει πληροφοριών, οι δύο εταιρείες αποδέχτηκαν τους όρους συμφωνίας που αφορούν στις online διαφημίσεις που εμφανίζονται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, ενώ η επιβεβαίωση αυτού αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, οι δύο πλευρές φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία για την υπογραφή της συνεργασίας, κάτι που, τουλάχιστον για τη Yahoo, σημαίνει ότι θα αρχίσει να παίζει σημαντικότερο ρόλο στον τομέα των διαφημίσεων που εμφανίζονται με τα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Σε διαφορετική αναφορά, η Journal τονίζει ότι "παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο αν τα χαρτιά έχουν ήδη υπογραφεί, πηγές υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί" και ότι "η συνεργασία θα ανακοινωθεί εντός 24 ωρών". Παρόμοια αναφορά, για τη συνεργασία των δύο εταιρειών, κάνει και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Η συμφωνία συνεπάγεται ότι η Yahoo θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft στα web sites της, με την πρώτη να διαχειρίζεται τις πωλήσεις των διαφημίσεων κειμένου που εμφανίζονται δίπλα στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Και οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει ανησυχίες ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα μπορούσε να τις φέρει σε σύγκρουση με τις ρυθμιστικές διατάξεις. Για το λόγο αυτό, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να υποστηρίξουν ότι η συμφωνία αυτή θα είναι σημαντική για το όφελος των καταναλωτών, αφού κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του ανταγωνισμού με τη Google.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.