Jump to content

Παρέλαση αστέρων τη Κυριακή στον 6ο Olympus Marathon


Dr. Lance

Recommended Posts

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή τη Κυριακή του 6ου Olympus Marathon, του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος στη χώρα μας. Στον αγώνα θα γίνει παρέλαση κορυφαίων αστέρων του χώρου από όλο τον κόσμο, και αναμένεται να γίνει πολύ μεγάλη μάχη για τη κατάκτηση των πρώτων θέσεων. Ανάμεσα στους ελίτ θα βρίσκεται κι ο Ισπανός Jessed Gispert Hernandez που συνέτριψε πέρυσι το ρεκόρ διαδρομής. Από τους αθλητές που μετείχαν και πέρυσι, έχουν δηλωθεί και οι Dachhiri Dawa Sherpa (3ος πέρυσι), Toni Vencelj (5ος), ενώ ντεμπούτο στον αγώνα θα κάνουν κι άλλοι κορυφαίοι αθλητές όπως οι Lama Sherpa, Juan Antonio Alegre, Sebasien Chaigneau, Nick Sharp.

Από τους Έλληνες, ξεχωρίζει βέβαια η παρουσία του Νίκου Καλοφύρη που θα επιδιώξει ακόμη και να επαναφέρει στην Ελλάδα το ρεκόρ διαδρομής. Στον αγώνα επανέρχεται κι ο προπέρσινος νικητής, καθώς και νικητής του πρώτου αγώνα Αλέξης Γκούνκο που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Στις δυνατές συμμετοχές ξεχωρίζουν και τα ονόματα των Γιάννη Μάρη, Χρόνη Δρούγια, Παναγιώτη Ιωαννίδη, Χαράλαμπου Καλαμπούκα, Παντελή Καμπαξή, Δημήτρη Κασσίμη, Αλέξη Καμπουρόπουλου, Δημήτρη Βενετικίδη, Κώστα Σταμούλη, Κυριάκου Κάρλου, Ανέστη Αποστολίδη και όχι μόνο βέβαια.

Στις γυναίκες κατεβαίνει και πάλι η Γαλλίδα Corinne Favre που συνέτριψε κι αυτή το ρεκόρ διαδρομής πέρυσι βγαίνοντας μάλιστα 8η γενικής, ενώ ξεπέρασε και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε από πτώση χιονοστιβάδας το Νοέμβριο στα Ιμαλάια. Θα προσπαθήσουν να τη κοντράρουν οι πρωτοεμφανιζόμενες Yvonne Radondy, Pascale Fouques. Παρούσα όπως πάντα και η κάτοχος του 2ου ρεκόρ διαδρομής Ιρένα Μαλιμπόρσκα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντεμπούτο της Δήμητρας Ιορδανίδου. Στις δυνατές συμμετοχές βρίσκονται και τα ονόματα της Ναταλίας Παπουνίδου, Αμαλίας Ματθαίου, Ανδριανής Δόμβρου, Βασιλικής Μπάκα, Βάσως Σταύρου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.