Jump to content

Ερώτηση σχετικά με την Ιατρική ειδικότητα


Loukritia

Recommended Posts

Πριν μπω στο κυρίως θέμα, θα ήθελα να χαιρετήσω και τους συμφορουμίτες. Δεν είμαι φοιτήτρια, ούτε έχω αποφοιτήσει ακόμα, είμαι μαθήτρια, ωστόσο θέλω να περάσω στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Έγινα μέλος στο φόρουμ αυτό διότι εδώ και αρκετό καιρό έχω μια απορία την οποία κανένας δεν μου έχει απαντήσει, σκέφτηκα πως σ'αυτό το φόρουμ ίσως κάποιος να ξέρει, και πρόκειται για κάτι που ίσως να καθορίσει και την ροή των σπουδών μου.

Είναι εφικτό, μετά την απόκτηση του πτυχίου Ιατρικής (μετά την 6χρονη φοίτηση) να μπει κάποιος σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, ή γενικότερα να εργαστεί στο εξωτερικό για την απόκτηση ειδικότητας, και αργότερα για να κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές (σε χώρα του εξωτερικού); Όσο καιρό ψάχνω για προγράμματα σπουδών των σχολών Ιατρικής, για υποτροφίες και μεταπτυχιακά, δεν έχω βρει καμιά σχετική πληροφορία.

Ζητώ συγγνώμη αν το θέμα μπήκε σε λάθος κατηγορία, θεώρησα πως η ερώτησή μου έχει να κάνει με νομοθεσίες κλπ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γεια και σε 'σενα! Είναι και παραείναι εφικτό αυτό που ρωτάς! Δες και εδώ: http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?showforum=165

Πληροφορίες και για ειδικότητα και για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό θα βρεις στα γραφεία διασύνδεσης του πανεπιστημίου ή και της σχολής που σε ενδιαφέρει, παρά στο site της σχολής emarrightΚλικ (το λινκ είναι για το γραφείο διασύνδεσης της Ιατρικής Κρήτης, με μια γρήγορη αναζήτηση το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης δεν είδα να λέει για ειδικότητες και μεταπτυχιακά έξω, αλλά το ίδιο κάνει!) :)

(μα καλά, πού ρώτησες και δεν ήξεραν να σου λύσουν αυτή την απορία; :blink: )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.