Jump to content

Νεκρός ο αστυνομικός. Γαζώθηκε τουλάχιστον από 20 σφαίρες


Recommended Posts

Νεκρός αστυνομικός που εκτελούσε υπηρεσία σε σπίτι μάρτυρα στην υπόθεση του ΕΛΑ.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή με αγνώστους στον πεζόδρομο της οδού Δημητρακοπούλου στα Πατήσια (δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ Πατησίων)

http://www.zougla.gr/index1.html

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=95363

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_article.../06/2009_284614

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ανέτρεψαν τις εκτιμήσεις των Αρχών τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου στους 24 κάλυκες από το σημείο της δολοφονίας του αστυνομικού στα Πατήσια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπρoσώπου της Αστυνομίας, Π. Στάθη, πίσω από τη δολοφονική επίθεση βρίσκεται η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» και όχι ο «Επαναστατικός Αγώνας», όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Αυτό προκύπτει από τη βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες από δυο όπλα των εννέα χιλιοστών που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, χρησιμοποιήθηκε όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και σε προηγούμενα χτυπήματα της «Σέχτας Επαναστατών», στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στο Α.Τ. Κορυδαλλού.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 6.20 το πρωί, στην οδό Δημητρακοπούλου 2 στα Πατήσια. Ο 41χρονος Νεκτάριος Σάββας, αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής και πατέρας ενός παιδιού, εκτελούσε υπηρεσία έξω από το σπίτι της Σοφίας Κυριακίδου, συζύγου του Αγγ. Κανά, που είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση του ΕΛΑ.

Τη συνδρομή των πολιτών για τη συλλογή πληροφοριών ζητάει η αστυνομία, στα τηλέφωνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας 1701014 και 1964, τονίζοντας ότι θα διαφυλαχθεί απολύτως η μυστικότητα των πληροφοριών.

Κ. Παπούλιας και Δ. Σιο΄ύφας

Τη βαθιά του οδύνη εξέφρασε σε συλλυπητήριο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. «Για την αποτρόπαιη δολοφονία σε ώρα καθήκοντος του υπαρχιφύλακα Σάββα Αντώνιου-Νεκτάριου σας εκφράζω την πιο βαθιά μου οδύνη», αναφέρει το τηλεγράφημα.

Για επίθεση που στρέφεται εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας.

Η κυβέρνηση απορρίπτει τις αιτιάσεις για πολιτικές ευθύνες

«Έπεσε, εν ώρα καθήκοντος, θύμα άνανδρης επίθεσης αδίστακτων εγκληματιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε. Αντώναρος. Ο εκπρόσωπος μίλησε για «μεμονωμένο περιστατικό» προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει απολύτως καμία σύνδεσή του με τα πολύ σημαντικά εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης». Επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και αυτό το γνωρίζουν τα εκατομμύρια των επισκεπτών της, ενώ την ίδια ασφάλεια θα έχουν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι στα εγκαίνια του μουσείου. «Κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος πολίτης - δηλαδή η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της - καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άσκηση κάθε μορφής βίας. Καμιά ανοχή, κανένα άλλοθι, κανένα ελαφρυντικό σε εγκληματικές ενέργειες που αφαιρούν ζωές, που βάλλουν εναντίον ολόκληρης της κοινωνίας και, σε τελική ανάλυση, εναντίον της Δημοκρατίας», τόνισε και πρόσθεσε πως οι αρχές έχουν ήδη επιληφθεί του περιστατικού ώστε οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Σε ό,τι αφορά τοποθετήσεις του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και του νομικού συμβούλου της Ενωσης ότι το δημόσιο παραιτήθηκε από την αγωγή του ΕΛΑ, απάντησε πως δεν γνωρίζει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς και δεν μπορεί να σχολιάσει θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Δικαιοσύνης.

«Οι διωκτικές αρχές κάνουν το καθήκον τους», συμπλήρωσε και, απαντώντας στα λεχθέντα περί αποδιοργάνωσης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τόνισε ότι καλό θα ήταν όταν συμβαίνει τέτοιο περιστατικό να αφήσουν αυτούς που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να μην ανασύρουν κάποιοι για δικούς τους λόγους χιλιοειπωμένους ισχυρισμούς που συχνά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ή θέμα αλλαγής στην ηγεσίας της Αστυνομίας, ο κ. Αντώναρος τόνισε πως η αίσθηση του καθήκοντος επιβάλει να παραμείνουν στη θέση τους εκείνοι στους οποίους έχει αναθέσει καθήκοντα ο πρωθυπουργός, ειδικά όταν πρόκειται για έκτακτα περιστατικά, όπου η ανάγκη για συντονισμένες δράσεις είναι επιτακτική.

«Ας αφήσουμε τις αρχές να κάνουν ανεμπόδιστα και χωρίς επηρεασμούς την έρευνα που πρέπει να κάνουν κι αν χρειαστεί να βγουν συμπεράσματα, θα βγουν», κατέληξε.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανέβαλε την προγραμματισμένη σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων για θέματα δημόσιας ασφάλειας «για λόγους θλίψης και τιμής στο νεκρό αστυνομικό», όπως είπε. Παράλληλα μίλησε για άνανδρη δολοφονική ενέργεια και υποσχέθηκε ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποκαλυφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά παραιτήσεις

Εκτάκτως συγκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για θέματα δημόσιας ασφάλειας. Ο Χάρης Καστανίδης διερωτήθηκε αν θα υπάρξει κάποια παραίτηση υπευθύνου έστω ως δείγμα ευθιξίας και εκτίμησε πως σκοπός της επίθεσης ήταν να καμφθούν όσοι καταβάλλουν προσπάθειες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για νέο κύκλο βίας και αίματος που αναμένεται στην Ελλάδα καθώς και για νέο τύπο τρομοκρατίας και κάλεσε τις αρχές να μην εφησυχάζουν.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδης δήωλσε στον City 99,5 οτι «οι ευθύνες συμπυκνώνονται στο ότι εγκαταλείφθηκε αυτή η αντίληψη του πώς πρέπει να λειτουργεί η αστυνομία και υπεισήλθε ξανά η παλιά αντίληψη ότι είναι ένα σώμα το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε για να υπηρετεί τις ανάγκες ενός κόμματος».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε λόγο για «στυγερή και άνανδρη δολοφονία του αστυνομικού», συμπληρώνοντας πως «το τεράστιο και οξύτατο πρόβλημα της ασφάλειας, δεν αντιμετωπίζεται με αυταρχισμό, σκληρότητα και πανικό, αλλά μόνο με ψυχραιμία, επαγγελματισμό και ανοικτή σκέψη, που, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα, χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη συνταγματική τάξη της χώρας, δίνει απάντηση στην αγωνία κάθε πολίτη και κατοίκου της χώρας αυτής για την ασφάλειά του».

Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. καταγγέλλουν στον City 99,5

Ευθείες βολές κατά της φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας εξαπέλυσε μιλώντας στον City99,5 ο Αντώνης Λιακόπουλος, μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. «Αναμένουμε παραιτήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτοί που οδήγησαν σε μία αμυνόμενη αστυνομία πρέπει να παραδεχθούν τα λάθη τους», δήλωσε στο City99,5 ο Σπήλιος Κρικέτος, γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Παράλληλα κατήγγειλε ότι τα μέτρα φύλαξης της μάρτυρος δεν ήταν σωστά και ζήτησε να καταλογιστούν ευθύνες. Καυτηρίασε επίσης την απουσία του Δημοσίου από τη Δίκη του ΕΛΑ λέγοντας ότι παρουσιάστηκε μόνο η Αστυνομία.

«Αφέθηκε σαν πρόβατο επί σφαγή», δήλωσε στον City 99,5 ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Μακρής «καθώς φύλασσε το στόχο μόνος του».

«Υπάρχει υπηρεσία προστασίας μαρτύρων από την εποχή του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση δεν την ενεργοποίησε ποτέ», δήλωσε στον ίδιο ραδιοσταθμό ο Θανάσης Κατερινόπουλος, πρώην στέλεχος της αντιτρομοκρατικής και υπεύθυνος της επιτροπής δημόσιας τάξης του ΠΑΣΟΚ.

ΚΚΕ

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να προβληματιστεί για το ποιοι ωφελούνται από αυτές τις ενέργειες και ποιοι τις αξιοποιούν για να δικαιολογήσουν την εφαρμογή, των προαποφασισμένων στην ΕΕ και σε άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, τρομοκρατικών νόμων και την ισχυροποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών, που στρέφονται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και του εργατικού και λαϊκού κινήματος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. «Η λαϊκή επαγρύπνηση και η κλιμάκωση της πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και των πολύμορφων μηχανισμών που την υπηρετούν είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους και μορφή προβοκάτσιας και αντιλαϊκών σχεδιασμών. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του νεκρού αστυνομικού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στη Βουλή, ο Σταύρος Σκοπελίτης καταδίκασε «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη στυγερή δολοφονία» και εξέφρασε «τα πιο βαθιά συλλυπητήρια» του κόμματός του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος. «Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν το λαϊκό κίνημα, αλλά, αντιθέτως, στρέφονται εναντίον του -και βέβαια δεν αντιμετωπίζονται αυτές οι ενέργειες με την έξαρση του αυταρχισμού» παρατήρησε.

ΣΥΡΙΖΑ

Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του αστυνομικού εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Στη Βουλή, η ειδική αγορήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμανατίδου-Πασχαλίδου, ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του εργαζόμενου αστυνομικού και καταδικάζουμε την στυγερή δολοφονία του εν ώρα εργασίας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης σημείωσε πως «οι αδίστακτοι δολοφόνοι που πυροβόλησαν σήμερα με έναν αποτρόπαιο τρόπο τον αστυνομικό, δεν έκαναν μόνο ένα απεχθές, απεχθέστατο, φριχτό έγκλημα. Αυτοί οι δολοφόνοι, όποιο ιδεολογικό μανδύα και αν φορούν και αν επικαλούνται, προσφέρουν, δυστυχώς, όπλα, σε όσους απεργάζονται -ιδιαίτερα σ’ αυτήν τη συγκυρία- να πνίξουν στον αυταρχισμό και την αυθαιρεσία τη δημόσια ζωή, τους κοινωνικούς αγώνες και τα κινήματα της χώρας μας».

ΛΑΟΣ

«Το Δεκέμβριο σπείρατε θύελλες και τώρα θερίζετε μίσος», σχολίασε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος. Μιλώντας δε, στη Βουλή, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Κάποιοι το Δεκέμβριο σπείρανε το μίσος εναντίον των αστυνομικών. Αυτοί που έκαναν τα αδύνατα δυνατά τότε για να στοχοποιηθεί η Αστυνομία, θα είναι προτιμότερο να ζητήσουνε συγγνώμη για την υπέρμετρη αγάπη που έδειξαν για κουκούλες, για μολότοφ και όλα αυτά που συνέβησαν στον τόπο μας. Δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ μου, πώς σήμερα, υποκριτικά κάποιοι, εκφράζουν τη θλίψη τους».

Οι ΗΠΑ δηλώνουν πάντα έτοιμες να βοηθήσουν σε θέματα ασφάλειας

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη της μετέφερε τα «ειλικρινή του συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια του Ελληνα αστυνομικού». Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση πρόσθεσε ότι μετέφερε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του νεκρού και όλους αυτούς που νιώθουν την απώλεια, προσπαθώντας να προστατεύσουν τη νομιμότητα και τον ελληνικό λαό. «Για μας ήταν ένα πολύ - πολύ λυπηρό γεγονός», τόνισε.

Στην ερώτηση αν συζήτησε με την κ. Μπακογιάννη ιδέες για τη βελτίωση του συστήματος ασφαλείας στην Ελλάδα, ο Αμερικανός πρέσβης απάντησε ότι αυτή η συνάντηση ήταν εστιασμένη Σύνοδο του ΟΑΣΕ. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι οι ΗΠΑ είναι πάντα έτομες να βοηθήσουν σε θέματα, όπως η ασφάλεια, έναν καλό φίλο και σύμμαχο.

ΑΠΕ - ΜΠΕ , e-tipos.com , City 99,5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, ας βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει οι μπάτσοι.

Ας ανατρέψουν τα επιχειρησιακά κλισέ, βάση των οποίων δρουν ...

Π.χ σκεφθείτε τι θα συνέβαινε, αν υπήρχε δεύτερο αμάξι, στο οποίο θα επέβαιναν αστυνομικοί με πολιτικά.

Παλαιότερα σε παρακολουθήσεις ξένων Υπηρεσιών, συνέβαινε ακριβώς αυτό.

Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν ο κράχτης και ουσιαστικά η παρακολούθηση γινόταν απ' το δεύτερο.

Κρίμα για το παληκάρι που δεν του δόθηκε καν η ευκαιρία να τραβήξει ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, ας βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει οι μπάτσοι.

Ας ανατρέψουν τα επιχειρησιακά κλισέ, βάση των οποίων δρουν ...

Π.χ σκεφθείτε τι θα συνέβαινε, αν υπήρχε δεύτερο αμάξι, στο οποίο θα επέβαιναν αστυνομικοί με πολιτικά.

Παλαιότερα σε παρακολουθήσεις ξένων Υπηρεσιών, συνέβαινε ακριβώς αυτό.

Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν ο κράχτης και ουσιαστικά η παρακολούθηση γινόταν απ' το δεύτερο.

Κρίμα για το παληκάρι που δεν του δόθηκε καν η ευκαιρία να τραβήξει ...

οποιος εν ψυχρω στερει την ζωη οποιουδηποτε να εχει τον ιδιο θανατο...και ακομα χειροτερο..

δεν πιστευω αλλωστε να φοβαται και για την ζωη του...

αρκετα πια...

ποιος εδωσε σε οποιοδηποτε το δικαιωμα να σκοτωνει καποιον αλλον..

και αυτη η ευχη μου συμπεριλαμβανει τρομοκρατες,εγκληματιες,εμπρηστες,σαμποτερ,αυτους που δημιουργουν πολεμους..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, ας βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει οι μπάτσοι.

Ας ανατρέψουν τα επιχειρησιακά κλισέ, βάση των οποίων δρουν ...

Π.χ σκεφθείτε τι θα συνέβαινε, αν υπήρχε δεύτερο αμάξι, στο οποίο θα επέβαιναν αστυνομικοί με πολιτικά.

Παλαιότερα σε παρακολουθήσεις ξένων Υπηρεσιών, συνέβαινε ακριβώς αυτό.

Το πρώτο αυτοκίνητο ήταν ο κράχτης και ουσιαστικά η παρακολούθηση γινόταν απ' το δεύτερο.

Κρίμα για το παληκάρι που δεν του δόθηκε καν η ευκαιρία να τραβήξει ...

Σαν πρόβατα στη σφαγή τους στέλνουνε τους ανθρώπους και μετά βγαίνουν και το παίζουν συγκλονισμένοι!

Τραγικό,ήταν μόνος του ο άνθρωπος να φυλάει βασική μάρτυρα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ὁ πρύτανης ὁ μ@λάκας ποὺ εἷναι νὰ κυρήξει 3 ἥμερο πένθος;

ἀλλά καλύτερα ἔτσι. ἡ ἀδιαφορία τῆς μπουρζουαζίας εἶναι ὁ μεγαλύτερος ἔπαινος στὸν Νεκρὸ. ἔτσι ἧταν, ἔτσι θαναι

ἡ μπουρζουαζία ἀσχολεῖται τῶρα μὲ τὰ ἐγκαίνια τοῦ τερατώδους μουσείου ἀκροπόλεως

Τὰ ψεύτικα τὰ λόγια, τὰ μεγάλα

μου τὰ ’πὲς μὲ τὸ πρῶτο σου τὸ γάλα

Μὰ τῶρα ποὺ ξυπνήσανε τὰ φίδια

ἐσὺ φορᾶς τ’ ἀρχαῖα σου στολίδια

καὶ δὲν δακρύζεις ποτέ σου, μάνα μου Ἑλλάς

ποὺ τὰ παιδιά σου σκλάβους ξεπουλᾶς

καὶ δὲν δακρύζεις ποτέ σου, μάνα μου Ἑλλάς

ποὺ τὰ παιδιά σου σκλάβους ξεπουλᾶς

Τὰ ψεύτικα τὰ λόγια τὰ μεγάλα

μου τὰ ’πὲς μὲ τὸ πρῶτο σου τὸ γάλα

Μὰ τότε ποὺ στὴ μοῖρα μου μιλοῦσα

εἴχες ντυθεῖ τ’ ἀρχαῖα σου τὰ λοῦσα

καὶ στὸ παζάρι μὲ πῆρες, γύφτισσα, μαϊμοῦ

Ἑλλάδα, Ἑλλάδα, μάνα τοῦ καημοῦ

καὶ στὸ παζάρι μὲ πῆρες, γύφτισσα, μαϊμοῦ

Ἑλλάδα, Ἑλλάδα, μάνα τοῦ καημοῦ

Τὰ ψεύτικα τὰ λόγια, τὰ μεγάλα

μου τα ’πες με το πρῶτο σου τὸ γάλα

Μὰ τῶρα ποὺ ἡ φωτιά φουντώνει πάλι

ἐσύ κοιτᾶς τ’ ἀρχαῖα σου τὰ κάλλη

και στις ἀρένες τοῦ κόσμου, μάνα μου Ἑλλάς

τὸ ἴδιο ψέμα πάντα κουβαλᾶς

και στις ἀρένες τοῦ κόσμου, μάνα μου Ἑλλάς

τὸ ἴδιο ψέμα πάντα κουβαλᾶς

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σαν πρόβατα στη σφαγή τους στέλνουνε τους ανθρώπους και μετά βγαίνουν και το παίζουν συγκλονισμένοι!

Τραγικό,ήταν μόνος του ο άνθρωπος να φυλάει βασική μάρτυρα!

Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων με την μάρτυρα σπίτι της, και 1-2 αστυνομικούς να την φυλάνε ?

Οι του FBI, θα τραβάνε τα μαλλιά τους ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σαν πρόβατα στη σφαγή τους στέλνουνε τους ανθρώπους και μετά βγαίνουν και το παίζουν συγκλονισμένοι!

Τραγικό,ήταν μόνος του ο άνθρωπος να φυλάει βασική μάρτυρα!

Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων με την μάρτυρα σπίτι της, και 1-2 αστυνομικούς να την φυλάνε ?

Οι του FBI, θα τραβάνε τα μαλλιά τους ...

emarrighthttp://adiavroxoi.blogspot.com/2009/06/blog-post_17.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

[

οποιος καριολης εν ψυχρω στερει την ζωη οποιουδηποτε να εχει τον ιδιο θανατο...και ακομα χειροτερο..δεν πιστευω αλλωστε να φοβαται και για την ζωη του...

αρκετα πια...

ποιος εδωσε σε οποιοδηποτε το δικαιωμα να σκοτωνει καποιον αλλον..

και αυτη η ευχη μου συμπεριλαμβανει τρομοκρατες,εγκληματιες,εμπρηστες,σαμποτερ,αυτους που δημιουργουν πολεμους..

"Το "μαύρο" πρόσωπο των "αφεντικών" πίσω από τη δολοφονία ενός μεροκαματιάρη"

"Η άνανδρη δολοφονία ενός απλού ένστολου εργαζόμενου που φύλαγε "σκοπιά" σε εντεταλμένη υπηρεσία, για να βγάλει το μεροκάματο, προκειμένου να ζήσει την οικογένεια του είναι η μεγάλη "παλικαριά" των θρασύδειλων αλητών παρακρατικών ή μισθοφόρων ξενών μυστικών υπηρεσιών που...

έφεραν σε πέρας τη "μεγάλη" αποστολή; Οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, εκτελώντας έναν μεροκαματιάρη, άφησαν πίσω μια χήρα και ένα ορφανό παιδί και με την ύπουλη αυτή ενέργεια τους, δεν εισπράττουν παρά το βαθύ μίσος του ελληνικού λαού προς τέτοιου είδους καθάρματα που μόνο "επαναστάτες" δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν, αλλά απεναντίας αποδεικνύονται οι καλύτεροι στυλοβάτες του σάπιου κατεστημένου που παραμένει ατιμώρητο, γιατί πάντα το "ξελασπώνουν" τέτοιες περίεργες "επαναστατικές¨πράξεις.

Οι 20 σφαίρες των εγκληματιών μισθοφόρων προβοκατόρων που διατρύπησαν το κορμί του Αντώνη Σάββα, για να υπερασπιστούν το μαύρο πρόσωπο των αφεντικών τους, ήταν σφαίρες που στόχευαν απευθείας στα λαϊκά και εθνικά συμφέροντα και με αυτή την ύπουλη ενέργεια το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να οπλίσουν με μίσος, οργή και αγανάκτηση την ελληνική κοινωνία απέναντι στους άνανδρους δολοφόνους και σε αυτούς που κρύβονται πίσω τους."

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.