Jump to content

contact person


etc

Recommended Posts

Παιδιά περιμένω μια κοπέλα από ΗΠΑ τον Ιούνιο για ανταλλαγές. Θα παρακολουθήσει στο αρεταίειο. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί με τους ξένους φοιτητές και ποιός καθηγητής τους υποδέχεται συνήθως; Ή δεν υπάρχει οργάνωση επ'αυτού;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Με αφορμή την απορία σου klio να σας ενημερώσω οτι

Η HelMSIC σε μια προσπάθεια αναβάθμησης του επιπέδου των ανταλλαγών προσκαλεί ολους οσους ειχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να γίνουν contact person -στην αίτηση τους για συμμετοχή στις εξετάσεις αγγλικών της HelMSIC με στόχο να λάβουν μέρος στις κλινικές ή/και ερευνητικές ανταλλαγές- να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης contact person την ερχόμενη Πέμπτη 28 Μαϊου στις 2 το μεσημέρι στο γραφείο της HelMSIC όπου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις υποχρεώσεις σας αλλά και πως η θέση σας ως contact person θα είναι πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Με την συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα εκσασφαλίζεται σειρά προτεραιότητας στην λίστα των contact person και κατ' επέκταση στο bonus των 4 βαθμών σε επόμενη συμμετοχή σας σε εξετάσεις για τις ανταλλαγές της HelMSIC.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ποιος μπορει να γίνει cp?

πρεπει ναμαι φοιτητης Ιατρικής?γιατί να το επιλέξω να γίνω στις επόμενες εξετάσεις?Και κατι τελευταίο, στην ενημέρωση μπορουν αν ερθουν και οσοι δεν εχουν ενημερωθεί οτι ειναι ή ειναι κλειστή συνάντηση?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για να γίνεις contact person για κάποιον από τους ξένους που φιλοξενεί η HelMSIC στην Ελλάδα πρέπει να είσαι φοιτητής ιατρικής.

Υποχρεώσεις ενός contact person:

1. Aναλαμβάνει την προσωπική επικοινωνία με τους ξένους που έρχονται και ενημερώνει την επιτροπή σχετικά με την ημερομηνία άφιξής τους.

2. Παραλαμβανει τον ξένο από το σημείο άφιξής του στην Αθήνα(συνηθέστερος τόπος συνάντησης το Σύνταγμα)

3. Τον πάει στις εστίες που θα μείνει και τέλος στο νοσοκομείο που θα ασκηθεί.

4. Τον βοηθάει με την γραμματεια (παραλαβή πάσου)

Τι θα κερδίσω;

Η δουλειά του contact person δεν απαιτεί πολύ χρόνο και πάνω από όλα προσφέρει μια ευκαιρία για επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και σε πολλές των περιπτώσεων έναν καλό φίλο από το εξωτερικό.

Επίσης όποιος γίνει contact person 2 φορές πριμοδοτείται με 4 βαθμούς στις επόμενες εξετάσεις αγγλικών για τις κλινικές/ερευνητικές ανταλλαγές της HelMSIC.

Αν βέβαια αυτά που έχεις να κάνεις σαν contact person σου φαίνονται λίγα τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για να έρθεις στην HelMSIC και να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο στις ανταλλαγές με το να γίνεις ενεργό μέλος της επιτροπής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.