Jump to content

Mια εναλλακτικη πρόταση για το Σαββατοβραδο!


mad  cow

Recommended Posts

Aντι να κάτσετε να δείτε την eurovision αυτο το σαββατο τι θα λέγατε να δείτε κατι πολύ πιο ωραίο και πρωτότυπο που σιγουρα αξιζει την στηριξη όλων μας?

και για την ακριβεια τι θα λέγατε για καραόκε πάρτυ στη νοηματική γλώσσα????

afisa.jpg

Μεγάλο Πάρτι και Καλλιτεχνική έκθεση

Η Επιτροπή Νεολαίας διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στις 16/05/2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 23:30, με ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, π.χ. καραόκε στη Νοηματική Γλώσσα, και άλλες εκπλήξεις μέχρι πρωίας! Επίσης, το πάρτι αυτό θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Καλλιτεχνικής Έκθεσης Κωφών με τον τίτλο «Όταν ξυπνά η Έκτη Αίσθηση», στην οποία συμμετέχουν Κωφοί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα με την παρουσίαση των έργων τους.

Η τιμή εισόδου για το Πάρτι, καθώς και για την Έκθεση το Σάββατο είναι 5€, ενώ από την Κυριακή έως την Τετάρτη η είσοδος για την Έκθεση είναι ελεύθερη.

Οι ώρες της Έκθεσης είναι οι ακόλουθες:

Σάββατο, 16/05/09: Παράλληλα με το Πάρτι, από τις 23:30 μέχρι πρωίας

Κυριακή, 17/05/2009: 16:00-19:30

Δεύτερα-Τέταρτη, 18-20/05/2009: 18:00-23:00

Τόσο το πάρτι όσο και η καλλιτεχνική έκθεση θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Art House στην Κωνσταντινουπόλεως 46, Κεραμεικός, Αθήνα.

υγ.: εχοντας έρθει πρόσφατα σε επαφη με τον "κοσμο" των κωφων (ή ανηκοων οπως ειναι σωστοτερο) νομιζω πως ακομα και χωρις ή με ελαχιστες γνωσεις νοηματικης θα περασετε καταπληκτικα

υγ2: ακομα και αν δεν το επιλεξετε τελικα ισως αξιζει να περασετε μια βολτα τις υπολοιπες μερες για να δειτε τα εκθεματα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.