Jump to content

[εφημερίες] Πλαφον εφημεριων


Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.Σας παρακολουθω καιρο και βλεπω οτι ειστε πολυ ενημερωμενοι γι αυτο θελω να ρωτησω το εξης:Κανω ειδικοτητα σε τμημα που εχουμε μεινει 3 ειδικευομενοι απο 6 που ειμαστε κανονικα οποτε το μηνα αυτο εβαλαν σε μενα 11 εφημεριες με 4 αργιες 2 Σαββατα 2 Κυριακες.Στη μισθοδοσια μου ειπαν οτι μια εφημερια θα κοπει.Οταν ειπα οτι δεν κανω εφημερια δωρεαν η διευθυντρια ειπε οτι συνεννοηθηκε με τη διοικηση και πληρωνονται κανονικα γιατι αυξηθηκε ο μισθος.Σημερα ποθ ξαναπηγα στη μισθοδοσια μου ειπαν οτι δεν εχει αλλαξει κατι.Απ οτι εχω δει στα φεκ του υπουργειου δεν αναφερεται κατι για το πλαφον.Υπαρχει κατι νεοτερο?Το θεωρω τουλαχιστον κοροιδια να εφημερευω ολα τα Σακκατοκυριακα και στο τελος να τους χαρισω και τα χρηματα μιας Κυριακης. Υπαρχει η δυνατοτητα καποιος να κανει κανονικα 4 εφημεριες οπως ειναι η Ευρωπαικη οδηγια παρα την ψηφιση της συλλογικης συμβασης?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στο νοσοκομειο που εργαζομαι μας ειπαν οτι θα ακολουθησουν το νεο νομοσχεδιο που προβλεπει 7 ενεργες εφημεριες και απο τις 8 που καναμε μας εκοψαν τη μια. Προσεξε το λιγο, και θα σε συμβουλευα να μιλησεις και με το λογιστηριο του νοσοκομειου και να κινηθεις με βαση ο,τι σου πουν αυτοι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε σχετική ερώτηση στη μισθοδοσία του νοσοκομείου,που εργάζομαι μου ξεκαθάρισαν σαφώς ότι μέχρι 10 εφημερίες με 4 αργίες μέσα σε αυτές πληρώνονται..Έτσι προσεγγίζεται το πλαφόν,που είναι όσο είναι και ο βασικός μισθός..Αυτό είναι το ανώτατο όριο που μπορείς να πληρωθείς..Από εκεί και πάνω ,οι εφημερίες γίνονται υπέρ πίστεως......

Με το παλιό μισθολόγιο,το πλαφόν είναι 840 ευρώ περίπου,δεδομένου ότι τόσος είναι ο βασικός μισθός..Με το καινούριο μισθολόγιο,το πλαφόν θα προσεγγίσει τα 1030 ευρώ,που θα είναι και ο βασικός μισθός..

Επίσης,πρόσεξε αυτό που σου είπαν ότι με το καινούριο μισθολόγιο είσαι καλυμένος με την παραπάνω εφημερία,δεδομένου ότι αυξάνεται και η ημερήσια αποζημίωση για κάθε εφημερία οπότε και με 10 εφημερίες θα προσεγγίζεις τα 1030 ευρώ(δηλαδή το πλαφόν)..Κάτι που σημαίνει ότι η 11η εφημερία θα μείνει και πάλι απλήρωτη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Στο λογιστηριο κανουν τις παπιες οτι δεν ξερουν κατι νεο.Η εφημερια κοβεται κανονικοτατα και με το καινουριο μισθολογιο αφου εκτος του μισθου αυξανεται και η εφημερια.Ηθελα να ξερα σε ποιο αλλο επαγγελμα δουλευει καποιος 24 ωρες και μαλιστα αργια δωρεαν.Ισχυει καπου αυτο με τις 4 εφημεριες χωρις ρεπο?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.