Jump to content

Στο Γύρο της Ιταλίας ο Άρμστρονγκ!


The Doctor

Recommended Posts

Η συμμετοχή του Αμερικανού ήταν αμφίβολη μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε (είχε σπασει την κλείδα του σε τέσσερα σημεία κατά τη διάρκεια αγώνα στη Ισπανία) στις 25 Μαρτίου αλλά έχει επιστρέψει ήδη στην προπόνηση.

«Θα είμαι στη Βενετία για την πρώτη φάση. Εμπιστευθείτε με» δήλωσε ο Άρμστρονγκ στους διοργανωτές.

Ο 37χρονος πρωταθλητής είναι επίσης πιθανό να συμμετέχει στο Γύρο της Γαλλίας τον Ιούλιο αν και έχει πει ότι ανησυχεί οτι οι Γάλλοι μπορούν να του απαγορεύσουν τη συμμετοχή επειδή παραβίασε το πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ελέγχου ντόπινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρμστρονγκ επέστρεψε στους αγώνες στην αρχή του έτους μετά από τρισήμιση χρόνια απουσίας.

«Η αποκατάσταση έχει πάει καλά και σχεδιάζουμε να πάρει μέρος στο Γύρο της Ιταλίας» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Mαρκ Χίγκινς.

«Πριν από τον τραυματισμό είχε στοχεύσει να είναι μέσα στη δεκάδα του Γύρου. Αυτό τώρα δεν είναι πολύ πιθανό αλλά ίσως αυτός ο αγώνας αποδειχθεί ευεργετικός για το Γύρο της Γαλλίας».

Οι διοργανωτές πάντως ανακοίνωσαν ότι ο Άρμστρονγκ πρόκειται να συναντήσει θύματα του πρόσφατου σεισμού στο Abruzzo της Ιταλίας στο 17ο στάδιο του αγώνα στις 27 Μαΐου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι λόγοι που συνηθίζω να σας ενημερώνω για τον συγκεκριμένο α8λητή είναι κυρίως για την θέληση και το κατόρ8ωμα του να αντιμετωπίσει τον καρκίνο και δευτερευόντως γιατί λατρεύω το ποδήλατο!ευχαριστώ! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.