Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Ασε το κακο να μπει


Recommended Posts

http://www.imdb.com/title/tt1139797/

http://cine.gr/film.asp?id=711673

· Πλοκή:

Ο Oscar είναι ένα φοβισμένο αγόρι που ονειρεύεται εκδίκηση. Όταν γνωρίσει την Elli ένα όμορφο αλλά ιδιόρρυθμο κορίτσι, που θα του χαρίσει ζωή και δύναμη, θα την ερωτευτεί, ενώ όταν συνειδητοποιήσει ότι η Elli τρέφεται με αίμα, του μένει μόνο μία επιλογή.

Προκειται,αν οχι για την μπαλαφαρα,σιγουρα την απατη της χρονιας.Πολυδιαφημισμενη ταινια,πλασαρεται ως αριστουργηματικη,ειναι ομως κατω του μετριου.Δυστυχως παραπλανηθηκα απο τις διθυραμβικες κριτικες Ελληνων και ξενων κριτικων και την πατησα emcensored και την ειδα.Πρωτοποριακη παρουσιαση του μυθου των βαμπιρ ταχα μου,συγκινητικο λαβ στορι ταχα μου(με 12 χρονα παιδια.Αντε,με το καλο και με 12μηνα!!) και τριχες κατσαρες.Αργη σαν το θανατο,ελαχιστα εφε,αδιαφορη πλοκη και ερμηνειες απο αχρωμους πιτσιρικαδες.Αρκετος κοσμος εφυγε στη μεση της ταινιας(θα εφευγα και εγω,αλλα λυπηθηκα τα ευρω που εδωσα).

Αν ηταν αμερικανικη ταινια,θα ετρωγε το θαψιμο της χρονιας απο τους σπαγγοραμενους κριτικους,ενω σιγουρα θα μπορουσε να ειναι και ελληνικη ή καλυτερα αγγλικη τηλεταινια.Θεωρω οτι οι ταινιες αυτου του ειδους δεν εχουν και πολλα να πουν μετα το Δρακουλα του Κοπολα.Προσωπικα,προτιμω την Βlade και Underworld εκδοχη του βαμπιρικου μυθου.Θα ξαναεβλεπα το Innocent Blood του Λαντις επισης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: emstar / 5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλό ακούγεται

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νομίζω ότι αδικείς λίγο την ταινία. πήγα κ την είδα χώρις να έχω διαβάσει κριτικές (έπαψα να το κάνω απο τότε που εμπιστεύτηκα την κριτική του αθηνοράματος για το θεατρικο 'mademoiselle Julie'...δεν ήξερα απο που να φύγω).

κατά την αποψη μου ηταν πολύ πολύ ατμοσφαιρική ταινία και μετέφερε επιτυχημένα το άρωμα της δεκαετίας του '80 (βάτα for ever).

Υ.Γ. απο πότε τα εφέ έγιναν αναγκαίο κακό?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

Και να που η άχρωμη ταινία χωρίς εφέ έγινε πιστότατο ριμέικ απ' τους Αμερικάνους. Αναρωτιέμαι πόσοι συνάδελφοί που υποτίθεται οτι ξέρουν ανατομία κατάλαβαν οτι η Έλι δεν ήταν κορίτσι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εγω παντως την παρατησα στο πρωτο 20λεπτο...μετα το ξεκοιλιασμα του τυπου στο δασος δεν ειχε ενδιαφερον!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

κρίμα, γιατί αν περίμενες μέχρι το τέλος θα έβλεπες πολλά περισσότερα (ξεκοιλιάσματα), ειδικά εκεί προς το τέλος

Οκ,θα ριξω μια ματιά αν δεν τηνεχω σβήσει απο το σκληρο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.