ddt Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 εχω κανει 15 μηνες αγροτικο, 6 μηνες παθολογια και 6 μηνες ψυχιατρικη (με στοχο την νευρολογια) σε διαφορετικο νοσοκομειο και τωρα ειμαι σε παραταση στην ψυχιατρικη.ξερει κανεις τι αδεια δικαιουμαι στην παραταση διοτι μεχρι τωρα στους προιγουμενους αλλα λεγαν και σε εμενα αλλα ειπαν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludovick Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 δεν παιζει αδεια ως ειδικευομενος.. δουλευεις σαν το σκυλι και τα ακους και απο ολους.. απλα πραγματα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasiostheodoridis Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 εχω κανει 15 μηνες αγροτικο, 6 μηνες παθολογια και 6 μηνες ψυχιατρικη (με στοχο την νευρολογια) σε διαφορετικο νοσοκομειο και τωρα ειμαι σε παραταση στην ψυχιατρικη.ξερει κανεις τι αδεια δικαιουμαι στην παραταση διοτι μεχρι τωρα στους προιγουμενους αλλα λεγαν και σε εμενα αλλα ειπαν...Ο ειδικευόμενος σε παράταση έχει τα ίδια δικαιώματα που είχε και στην πριν την παράταση περίοδο. Δικαιούσαι 1,67 ημέρες ανά μήνα παράτασης. δεν παιζει αδεια ως ειδικευομενος.. δουλευεις σαν το σκυλι και τα ακους και απο ολους.. απλα πραγματα.. ξεφέυγεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts