Jump to content

[πληροφορίες για ειδικότητα] Αλλεργιολογία


nok

Recommended Posts

Αλλεργιολογία στο Αγλαία Κυριακού

Γνωρίζει κανείς?Και εννοώ οτιδήποτε...διευθυντή,εφημερίεσ,εύκολα ή δύσκολα αλλά και το μείζον που με απασχολεί:Η αναμονή μου βρίσκεται κάπου πολύ μακριά γυρω στο 2015...υπάρχει περίπτωση να ανοίξει καμία θεσούλα και για την δύσμοιρη αλλεργιολογία που την ξέχασαν εντελώς τις 2 προηγούμενες φορέσ ή θα επιβεβαιωθεί ο φίλος σνυφορουμίτης που μου μετέφερε πως για να ανοίξουν θέσεις στην αλλεργιολογία θα πρέπει να την διαλέξει κανένας γιος υπουργου?Και επειδη 'εχουν γνώση οι φύλακες είπα να ξεκινήσω και γερμανικάμπας και δεν δω φως στην Ελλαδίτσα...αν κάποιος έχει γνώση για το πως είναι τα πράγματα όσον αφορά την αλλεργιολογία στην Γερμανία ας μου μεταλαμπαδεύσει τα φόντα του.

PS:Ξέρω ότι ειναι πολύπλευρο και πολυμορφικό το ερώτημα μου αλλα είχα πολύ καιρο να γράψω οπότε πιστέυω πως δικαιολογούνται οι πολλές απορίες μου...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.... :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

Γεια σε όλους.

Θα ήθελα εάν κάποιος έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, ή ειδικέυεται ήδη, την άποψη του σχετικά με την αλλεργιολογία, οσον αφορά το τις συνθήκες επαγγελματικής αποκατάστασης και προοπτικής του Αλλεργιολογου.

Συγχαρητήρια για την άρτια πληροφόρηση του forum σε πολλά ζητήματα.

Ευχαριστώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Δεν υπάρχει μέλλον . Η ειδικότητα με τεράστια αναμονή . 18 θέσεις όλες κι όλες κι αυτές στην Αθήνα . Τελειώνεις και έχεις εξαιρετικά περιορισμένο κοινό , αφού σου ''κλέβουν'' ασθενείς οι δερματολόγοι, οι παθολόγοι, οι ενδοκρινολόγοι, οι πνευμονολόγοι . Σου μένουν μόνο τα τεστ αλλεργίας αλλά κι αυτά μπορούν υπό προυποθέσεις να τα κάνουν κι ορισμένοι άλλοι ειδικοί όπως οι πνευμονολόγοι .

Βέβαια υπάρχουν νομοί ολόκληροι χωρίς ούτε ένα αλλεργιολόγο , αφού οι περισσότεροι συσσωρεύονται στην Αθήνα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ε καλα δεν ειναι και τοσο μακαβρια και απαισιοδοξα τα πραγματα....παντως οντως τεραστια αναμονη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

Μετα απο ενα εξάμηνο και καθως κυλάει το 6ο ετος, θα ξαναζαλίσω όποιον διαβάζει.

Καλά με την αναμονη (μηπως ειναι η μόνη ειδικότητα άλλωστε με 6+ χρονακια), το αντικείμενο έμαθα τι καλύπτει, πληροφορίες από την πραγματικότα όμως δεν μπορώ να βρώ, καθως στα γιάννενα δεν υπάρχει αυτη η ειδικότητα, και πριν την πέσω στους ιδιώτες ρωτώντας "πως πάνε οι δουλειές", θα λαχανέψω ξανά από εσάς τα φώτα σας.

Τι γίνεται ρε παιδιά με την ειδικότητα, ξέρει κανείς;

Ευχαριστω και πάλι παίδες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.