Jump to content

Το γραφείο προσωπικού αρνειται να αφαιρέσει το επιπλεον τριμηνο αγροτικού


Recommended Posts

Απευθυνομενος στη διευθυνση προσωπικου του νοσοκομειου που προκειται να κανω ειδικοτητα (Βιοπαθολογια) και ρωτωντας γιατι δεν αφαιρουν απο το συναδελφο τη θεση του οποιου θα παρω, το επιπλεον τριμηνο που αναγνωριζεται σαν χρονος ασκησης στην Παθολογια για καποιον που εχει ολοκληρωσει την υπηρεσια υπαιθρου,μου απαντησαν οτι αυτο μπορει να γινει μονο αν το ζητησει ο ιδιος.Επισης,αμφισβητησαν το κατα ποσο γινεται να αφαιρεθουν οι επιπλεον 3 μηνες απο ειδικευομενο Βιοπαθολογιας,λεγοντας μου πως η ενημερωση που εχουν ειναι οτι αυτο γινεται μονο για ειδικευομενους Παθολογιας και Χειρουργικης και μου επανελαβαν πως σε καθε περιπτωση ειναι στην ευχερεια του ειδικευομενου να αποφασισει αν θα του αφαιρεθουν οι 3 μηνες.Τελος, μου ανεφεραν οτι και στο παρελθον συναδελφος που ηταν σε αναμονη ζητησε κατι αναλογο αλλα στο τελος δεν πετυχε τιποτα.

Στη συνεχεια μιλησα με το υπουργειο και μου επιβεβεαιωσαν οτι το επιπλεον τριμηνο αφαιρειται και απο την ειδικοτητα της Βιοπαθολογιας,αφου απαιτειται ασκηση συνολικα 12 μηνων στην Παθολογια.Οπως ηταν επισης αναμενομενο μου τονισαν πως το νοσοκομειο ειναι υποχρεωμενο να αφαιρεσει το 3μηνο και μου προτειναν να ζητησω απο το γραφειο προσωπικου να μιλησει μαζι τους. Μεχρι τωρα δεν το εκαναν,λεγοντας πως δεν βγαζουν γραμμη και μου ειπαν οτι χρειαζονται καποιο εγγραφο για να γινει κατι.Εχετε να προτεινετε κατι αποτελεσματικο?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν αποφασίζει ο γιατρός πόσο χρόνο θα αναγνωρίσει από το αγροτικό.

Στην βιοπαθολογία αναγνωρίζονται 6 μήνες ειδικότητας από το αγροτικό.

Το μόνο αποτελεσματικό που σου προτείνω είναι να τους ζητήσεις να ξανακάνουν τις πρώτες τάξεις του δημοτικού μήπως και καταφέρουν να κατανοήσουν τα ελληνικά.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

κανε μια ενυπογραφη αιτηση στο γραφειο προσωπικου συννημενη με το νομο . οταν το υπουργειο εστειλε εγκυκλιο στα νοσοκομεια για την αφαιρεση χρονου ειδικοτητας ηταν ξεκαθαρο.σε περιπτωσεις που ειδικευομενοι δεν υπεγραφαν τη νεα συμβαση εργασιας τοτε το γραφειο προσωπικου εστελνε τα χαρτια τους στο υπουργειο. και τοτε εβγαιναν βεβαιωσεις εκπληρωσης αγροτικου χωρις να το ζητησουν

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν νομιζω οτι μπορεις να πετυχεις κατι, απλα να κανεις υπομονη 3 μηνες. (ακομη και αν αναγνωριστει το τριμηνο, εχει υπογραφει και καποια συμβαση ορισμενης διαρκειας)

Σκεψου οτι υπαρχει και το ενδεχομενο να μην κανει το τελευταιο 12-μηνο της παθολογιας , ετσι δεν μπορει να αφαιρεθει κατι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η σύμβαση που έχει υπογράψει δεν έχει καμία απολύτως σχέση.....μπορεί να μειωθεί ο χρόνος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.