Jump to content

Πρόταση.....


nschumi

Recommended Posts

Ξεκινώντας αυτό το post θέλω να εκφράσω την ευχαρίστησή μου που το site λειτούργησε ξανά μια και πραγματικά μας κρατάει πάντα ενήμερους.Τώρα θα ήθελα να προτείνω κάτι σχετικά με το site,που δεν ξλερω αν έχει συζητηθεί και παλιότερα.Θα ήταν καλό όποτε γίνεται να "δημοσιεύονται" εδώ οι βαθμοί των εξετάσεων σε όποιο μάθημα αυτό είναι δυνατό.Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ,ειδικά για τα μαθήματα της θερινής περιόδου που πολλοί είναι εκτός Αθήνας και δύσκολα μπορούν να ενημερωθούν.Αυτά..Τη ρίχνω σαν πρόταση και θα επιθυμούσα να ακούσω και τον αντίλογο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θα ήταν καλό όποτε γίνεται να "δημοσιεύονται" εδώ οι βαθμοί των εξετάσεων σε όποιο μάθημα αυτό είναι δυνατό

Ούτε καλό θα ήταν, ούτε δυνατό είναι....

Το site δεν είναι επίσημος δημόσιος φορέας και δεν έχει (και καλώς δεν έχει) πρόσβαση στα βαθμολογικά αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι έργο της σχολής και των γραμματειών της και κανείς ιδιωτικός φορέας αλλά και αναρμόδιος δημόσιος δε θα πρέπει να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει και είναι υπό σκέψη, είναι μια συνεννόηση με τις διάφορες γραμματείες ώστε αυτές να μας στέλνουν με fax ή email τις διάφορες ανακοινώσεις τους καθώς και να μας ειδοποιούν για τυχόν ανακοίνωση βαθμολογικών αποτελεσμάτων.

Δεν είναι γνωστό κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, αλλά είναι μία καλή σκέψη

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κι εγώ συμφωνώ, νομίζω ότι παραπάει να βγαίνουν και οι βαθμοί από το forum... Υπάρχουν και πολλά αδιάκριτα μάτια, ξέρω τι λέω... :roll: :roll: :roll:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.