Jump to content

Διορισμος στο ΕΣΥ


Dr.Fuck

Recommended Posts

Ισχύει για τους ιατρους το ανωτατο οριο των 35ετων για διορισμο στο δημοσιο? Αναφέρονται σαν ορια το 21ετος ως κατωτατο και το 35ο ως ανωτατο. Επειδή οι περισσοτεροι θα τελειωσουμε στην καλυτερη των περιπτωσεων στα 35 μας την ειδικοτητα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.

Άρθρο 6

Ηλικία διορισμού

1. Το κατώτατο όριο ηλικίας διορισμού, κατά κατηγορία, ορίζεται ως ακολούθως: Για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ το 21ο έτος της ηλικίας. Για την κατηγορία ΥΕ το 20ο έτος της ηλικίας.

2. Ανώτατα όρια ηλικίας διορισμού μπορεί να καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη μετά από γνώμη του οικείου φορέα και απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, εφόσον απαιτούνται από την φύση και τις ιδιαιτερότητες των καθηκόντων των προς πλήρωση θέσεων. Η παρούσα διάταξη δεν εφαρμόζεται στους μετακλητούς και επί θητεία υπαλλήλους του Δημοσίου και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.

Επίσης:

• Ηλικία που να μην υπερβαίνει το εξηκοστό (60ο) έτος για τους Διευθυντές, το πεντηκοστό πέμπτο (55ο) για τους Επιμελητές Α΄, το τεσσαρακοστό πέμπτο (45ο) για τους Επιμελητές Β΄

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

είχα ακούσει ένα δικηγόρο που έλεγε οτι ένας ιατρός που ειχε υπερβει το 45 της ηλικίας του και διεκδικούσε θέση που είχε περιορισμό τα 45 έτη και την έχασε έκανε ένσταση και όντως γνωρίζω οτι δεν έχει αναλάβει ο άλλος τη θέση που τοποθετήθηκε εδώ και 2 χρόνια. όταν ρώτησα το δικηγόρο μου είπε ότι έκανε ένσταση και πιθανόν να μην ισχύουν τα όρια ηλικίας ( δε θυμάμαι ακριβώς πως το είπε και αν όντως ισχύει)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.