Jump to content

[πληροφορίες για ειδικότητα] Παθολογία στο Δαφνί


Lsepep

Recommended Posts

Πώς έχουν τα πράγματα στην παθολογική κλινική στο δαφνί, για να κάνει κανείς ειδικότητα;

Συνάδερφοι που έκαναν εκεί παθολογία, τι άποψη έχουν;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλησπερα

αν και δεν εχω κανει παθολογια στο δαφνι

τα περιστατικα οπως φανταζεσαι ειναι ψυχιατρικα.παιζουν απο υπογλυκαιμικες κρισεις μεχρι αγγειακα εγκεφαλικα και εμφραγματα.υπαρχουν 10 τμηματα εισαγωγων,ψυχογηριατρικα τμηματα και τμημα απεξαρτησης απο αλκοολ-ναρκωτικες ουσιες.στις κλινικες οι ασθενεις κυμαινονται απο 15 εως 40 ατομα.εφημερευουνε παντα 2 ειδικευομενοι.υπαρχουν 2 νευρολογοι ειδικοι τα πρωινα,μικροβιολογικο τμημα,χειρουργος,γυναικολογος,δερματολογος και οδοντιατρος.

φιλικα

γιαννης

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Ξένος, τις πληροφορίες αυτές τις πήρες τηλεφωνικά ή από γνωστό;

Για 6μηνο παθολογίας ενδιαφέρομαι. Για ψυχιατρική... Ξέρω ότι όπως έχουν τα πράγματα σήμερα λογικά δεν θα την κάνω καθόλου την παθολογία (θα την καλύψει το αγροτικό), αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα αλλάξει μελλοντικά.

Γενικά πιστεύω ότι τις γνώσεις παθολογίας που θα μου χρειαστούν για την ψυχιατρική, μετά από τόσα χρόνια στη σχολή τις έχω... Στις γνώσεις ψυχιατρικής υστερώ προς το παρόν....

Θα είχε ενδιαφέρον να κάνω παθολογία στο Δαφνί σαν παρατηρητής, αλλά μάλλον δεν θα με έχουνε εκεί για να παρατηρώ μόνο... Φοβάμαι μην ταλαιπωρηθώ διπλά εκεί (συγγνώμη, αλλά λίγο σαν ταλαιπωρία το βλέπω το 6μηνο της παθολογίας...) χωρίς όφελος...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλημερα

τις πληροφοριες τις ξερω διοτι εκανα εκει ψυχιατρικη

αν ενδιαφερεσαι για ψυχιατρικη μαλλοω θα σου κανει καλο διοτι εχεις την ευκαιρια να δεις αρκετα σοβαρα ψυχιατρικα περιστατικα,ισως τα πιο σοβαρα καθοτι ειναι το μεγαλυτερο ψυχιατρικο νοσοκομειο της χωρας και πιθανον των βαλκανιων.

το αν θα καθεσαι η οχι σηκωνει κουβεντα.δεν ειναι οπως ενα γενικο νοσοκομειο βεβαια με τις τρεχατε ποδαρακια μου εισαγωγες

αλλα σε καθε εισαγωγη θα γινεται κλινικη εξεταση,γενικη αιματος-βιοχημικος ελεγχος,ακτινογραφια θωρακος,καρδιογραφημα κ.α.

τωρα αν πας για παθολογος δεν στο συστηνω,αλλου ειναι καλυτερα υποθετω.μιας και πας ομως για ψυχιατρος,μπορεις να το ψαξεις καλυτερα εκει και να αποκτησεις μια καλη εμπειρια πριν κανεις το κομματι της ψυχιατρικης.εστω και σαν επαφη με τους ασθενεις,διοτι στην σχολη-δεν ξερω που τελειωσες ομως λιγο πολυ τα ιδια θαναι-δεν ειχαμε και πολλα παρεδωσε με τους ψυχικα ασθενεις.με εξειρεση κατι καθηγητες που ηταν για εισαγωγη κατευθειαν...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Ξένος, έχεις δίκιο ότι η εκπαίδευση όσον αφορά την ψυχιατρική στη σχολή, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, ήταν ελάχιστη. Εσύ έχεις δηλώσει παθολογία στο Δαφνί; Λογικά το κομμάτι της ψυχιατρικής εκεί θα το κάνω, για το κομμάτι παθολογίας θα το σκεφτώ λίγο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

οχι δεν δηλωσα παθολογια διοτι παω για παιδοψυχιατρος

αποτι αντιλαμβανομαι,με το αγροτικο καλυπτεσαι οποτε μαλλον η συζητηση αυτη δεν σε αφορα αμεσα.εκτος αν αλλαξει κατι.οτι θα μαθεις καλυτερη παθολογια αλλου(αν και το αυτο εξαρταται απο το ποιο ειναι αυτο το αλλου) μαλλον ισχυει.η τριβη ομως με ασθενεις που ισως δεν εχεις εχει ερθει εως τωρα σε επαφη πολλες φορες και εχουν ορισμενες ιδιαιτεροτητες,θα σε βοηθησει σιγουρα.φυσικα,εξαρταται απο σενα τον ιδιο αυτο καθως μην περιμενεις να αναλαβεις το αμιγως ψυχιατρικο κομματι,εσυ ως παθολογος θα εισαι εκει.επανεκτιμησεις,εκτακτα περιστατικα και τετοια.η συμβουλη μου ειναινα συνεργαζεστε ολοι μεταξυ σας και τυυχον κοντρες να παραμεριζονται οσο γινεται,ειδικα παθολογων-ψυχιατρων.αν βεβαια τελικα αποφασισεις να πας εκει.

οτι και να συμβει,καλη αρχη και καλη συνεχεια

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.