Jump to content

EΞΕΤΑΣΤΙΚΗ???


jeke

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι: στις εξεταστικες μπορουμε να γραψουμε με σημειωσεις?απο το βιβλιο τι χρειαζεται να διαβασουμε(αν παρουμε ποτε)?και με τη χημεια α εξαμηνου τι παιζει?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγαπητε συναδελφε σημειωσεις και εξεταστικη δυστυχως δε πανε μαζι εδς στη Λαρισα.Δε ξερω για τις υπολοιπες ιατρικες!Ο μονος που το ειχε εφαρμοσει(νομιζω σταματησε τωρα ) ηταν ο Ζιντζαρας της στατιστικης! Οσο για τη χημεια πιστευω θα βοηθησει πολυ αν πηγαινεις στις παραδοσεις η αν μπορεσεις να βρεις καλες σημειωσεις!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σημειώσεις μόνο στη στατιστική. Χημεία θέλει διάβασμα. Απο το βιβλίο θα διαβάζεις ό,τι είναι στην "ύλη". Τα βιβλία συνήθως δεν καλύπτουν όλα όσα λέγονται στις διαλέξεις ή ζητούνται ύστερα στην εξεταστική (αν και στο εξάμηνο που είσαι δεν θα συναντήσεις πρόβλημα), οπότε όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο το καλύτερο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εγω προτεινω να πας στα επαναληπτικα μαθηματα που κανουν οι καθηγητες στο τελος του εξαμηνου,συνηθως λενε καποια απο τα θεματα που θα βλλουν ή τουλαχιστον τα πιο σοσ.Φυσικη και στατιστικη διαβασε απο διαφανειεςτου καθηγητη και σημειωσεις αντιστοιχα αν και στατιστικη γραφετε με ανοιχτα φυλλαδια και οι επιτηρητες βοηθουν πολυ.Χημεια δεν ειμαι ο καταλληλος να σου πω αλλα απο το επαναληπτικο μαθημα που εκανε ο τσακαλωφ θυμαμαι εβαλε πολλα παρομοια στις εξετασεις.Βιολογια προσπαθησε να βρεις παλια θεματα και σημειωσεις απο το φωτοτυπαδικο.Γενικως αν προετοιμαστεις εστω και μετρια και δεν διαβαζεις μονο μια μερα πριν γραψεις δεν νομιζω να εχεις ιδαιτερο προβλημα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.