skydogsully Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς,σχετικά με την προφορική εξέταση για το μάθημα μαιευτική-γυναικολογία του δ΄ έτους,αν στην εξεταση ζητανε λεπτομέρειες και γενικότερα πως είναι η εξέταση. υ.γ.:λέγοντας λεπτομέρειες εννοω το εξής: εχοντας διαβάσει ήδη αρκετά κεφάλαια απο το βιβλίο που μας δίνουνε,πέσανε στα χέρια μου κάποιες σημειώσεις (οι παρουσιάσεις των μαθημάτων) και είδα ότι δεν ήτανε τόσο ''λεπτομερής''.Ρωτάω λοιπόν αν αυτές οι σημειώσεις είναι αρκετές σε γενικές γραμμές για να περάσει κανείς το μάθημα ή αν ζητάνε περισσότερα από το βιβλίο. Δεκτή όποια πληροφορία σχετικά με το μάθημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!
Hustler Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Πολυ σημαντικό είναι να διαβάσεις τις σημειώσεις που υπάρχουν για το μάθημα.Θα τις βρεις στα βιβλιοπωλεία.Η πιο προσφατη νομίζω ονομαζεται Κετεκ μιας και ειναι γραμμενη σε διαφημιστικο τετραδιο αυτου του φαρμακου.Οπωσδηποτε διαβασε τις σημειωσεις.Ειδικα για Κουρουνη ειναι must
skydogsully Posted August 20, 2008 Author Report Posted August 20, 2008 Ευχαριστω! οπα,νομιζα οτι ελεγε player.
skydogsully Posted August 20, 2008 Author Report Posted August 20, 2008 γενικα ειναι δυσκολη η εξεταση?
Hustler Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 οι εξεταστες νομιζω ειναι 4 πλεον. αν εχεις διαβασει προβλημα μπορει να εχεις μονο με τον τσαπανο.ειναι λιγο παραξενος και ρωταει δικα του ακυρα και αρκετη παθολογια κυησεως.δεκαβαλας και αντωνακης ειναι νορμαλ προς ευκολοι(απο οσο εχω ακουσει).Στον κουρουνη διαβασμενος δεν θα εχεις προβλημα,με λιγο διαβασμα ειναι 50-50.Απο προσωπικη εμπειρια, ρωταει βασικα πραγματα και οχι λεπτομερειες,τα περισσοτερα υπαρχουν στο κετεκ.
dr.zark Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Με ΚΕΤΕΚ ολα οκ, αρκουν αυτα και με το παραπανω. Τσαπανος και Αντωνακης (!!!) ειναι παραξενοι. Ο κουρουνης καλα, οτι να'ναι. Αναλογα με τα κεφια.
hakkinen Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ο αντωνακης σε κόβει μονο αν δεν ξερεις βασικότατα πράγματα. Ο Τσαπανος ρωταει μαιευτική...
dr.zark Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Εμβόλιμη εξέταση ΜΑΙΕΥΤΙΚΗS- ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑS . Τρίτη 11/11/2008 και ώρα 17:00 για φοιτητές 4ου, 5ου και 6ου έτους. Εξέταση πολλαπλης επιλογης με αρνητική βαθμολόγηση !!!
hakkinen Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Αντε να λες τον αλλο καραγκιοζη δεν μας λες ποια ειναι η σωστη ημερομηνια;
dr.zark Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 11 Νοεμβρίου 2008 !!!!!!!!!!! Τι δεν καταλάβατε ???
hakkinen Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Οτι εκανες το ποστ στις 16/11?????????
esd Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 τι γινεται με γυναικολογια που ειναι πολλαπλης πλεον??τι να πρωτοδιαβασουμε καλύτερα??με τα κετεκ ειμαστε καλυμμενοι??
ebita Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 με το πτυχιακο τι γινεται?αλλαξε κατι?στον τροπο εξετασης?
hakkinen Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Απο ότι εχω ακούσει δεν εχει αλλάξει κάτι!
drRamore Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 αληθεύει πως φέτος θα ενωθούν γυναικολογία και παιδιατρική??
sxizofrenis Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ? ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
skydogsully Posted August 31, 2010 Author Report Posted August 31, 2010 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ? ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! ναι το πήγαν προς το τέλος της εξεταστικής. Νομίζω είναι 09.20.2010(δεν είμαι σίγουρος) Η γραμματέας?ανακοίνωση δεν πρεπει να βγάλει? Χούμορ...χούμορ...
sxizofrenis Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ. ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ....ΜΠΟΝΙΚΟ!
Ninja_Butterfly Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Μπορει καποιος παλιός να μας πει για αυτο το μαθημα τι παιζει??? Γτ ακουγονται διαφορα και ακρη δε βγαζουμε!!! Πολλαπλης ή αναπτυξης? Δινουμε ατυπη ή κατευθειαν το Φλεβαρη?? Υπαρχουν Sos?? Οι διαφανειες καλύπτουν??
skydogsully Posted October 26, 2011 Author Report Posted October 26, 2011 Δεν το πέρασα πέρσι οπότε με κάθε επιφύλαξη: - Δίνεται και άτυπη(εγώ σε άτυπη το πέρασα) - ΣΟΣ είναι προφανώς θέματα όπως (1)ΣΔ κύησης,υπερτασικές δτχ κύησης,προωρότητα,τροφοβλαστική νόσος κύησης,Rh ευαισθητοποίηση κ.λπ. Με άλλα λόγια οι διαφάνεις του Δεκαβάλα. Είναι πολύ καλές(εκτός αν για κάποιο λόγω τις άλλαξε και πλέον είναι μάπα,αλλά δε νομίζω) (2) τοκετός[προβολές,διάμετροι,κ.λπ].Δηλαδή οι διαφάνειες του Τσαπανου. (3) Ωοθηκικοί όγκοι.Ακράτεια==> ο Δεκαβάλας τουλάχιστον νομιζω τα συμπαθεί σα θέματα. (4) τράχηλος(παπ,καρκίνος) Γενικά,άμα διαβάσεις διαφάνειες νομίζω ότι καλύπτεσαι.Θα βοηθούσε πάντως να γράψει κάποιος που το χει δώσει πρόσφατα.Εγώ το είχα περάσει με πολλαπλής μόνο και αρνητική(δεν ξέρω αν όντως το εφαρμόσανε).Δε ξέρω αν έχει και ανάπτυξης τώρα.Πάντως αν έχει νομίζω ότι οι διαφάνειες σε καλύπτουν.Εκτός αν αποφασίσουν να βάλουν σχετικά άκαιρα θέματα.Παίζει να κυκλοφορούν και τίποτα θέματα πολλαπλής'ρώτα το. Ξέχασα την καισαρική!ΣΟΣ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.