Jump to content

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


ouranio toxo

Recommended Posts

Επέκταση λειτουργίας τρόλλεϋ 12

Παράταση λειτουργίας γραμμής τρόλεϊ 12 Ζάππειο-Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος)

Στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών κου

Κ. Χατζηδάκη για επέκταση του ωραρίου λειτουργίας ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ, την Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι τις 2 το πρωί, αποφασίστηκε από τον ΟΑΣΑ η παράταση της λειτουργίας και της γραμμής τρόλεϊ 12 Ζάππειο-Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος), η οποία θα ισχύσει από την Παρασκευή 10/10/2008.

Τα προγραμματισμένα δρομολόγια της γραμμής θα είναι ανά 20 λεπτά με ανταπόκριση στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγ. Αντώνιος και κατά τις ώρες της παράτασης η γραμμή θα λειτουργεί από τον Αγ. Ιερόθεο ως την Ομόνοια.

Το τελευταίο τρόλεϊ θα αναχωρεί από την Ομόνοια για Αγ. Ιερόθεο στη 01.50 και από τον Αγ. Ιερόθεο για Ομόνοια στις 02.20.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο Περιστέρι

Ø Η λεωφορειακή γραμμή 821 «Αγ. Αναστασία – Στ. Αγ. Αντώνιος» θα λειτουργεί ως τοπική γραμμή μόνο μέχρι τον Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

Ø Η γραμμή Α14 μετονομάζεται σε 822 «Νέα Ζωή – Στ. Αγ. Αντώνιος» θα λειτουργεί ως τοπική γραμμή μέχρι τον Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

Ø Οι γραμμές 730 και 840 συνενώνονται και δημιουργείται η νέα γραμμή 730 «Λόφος Αξιωματικών – Στ. Αγ. Αντώνιος – Ζωοδόχος Πηγή» η οποία θα διέρχεται ως τοπική γραμμή από τον Σταθμό του Μετρό Αγ. Αντώνιος και δεν θα ακολουθεί πλέον την διαδρομή από τον Αγ. Αντώνιο ως την Αθήνα.

Ø Η γραμμή τρόλλευ 12 «Ζάππειο – Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος) θα λειτουργεί στην υφιστάμενη διαδρομή με πύκνωση των δρομολογίων.

Ø Οι λεωφορειακές γραμμές Α13 «Ομόνοια – Κηπούπολη», Β13 «Ομόνοια – Ανθούπολη – Χρυσούπολη», 700 «Πετρούπολη – Στ. Αγ. Αντώνιος (κυκλική)» και 731 «Ανθούπολη – Στ. Αγ. Αντώνιος» θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν χωρίς τροποποιήσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 750 (ΑΤΤΙΚΟ- ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΝΙΚΑΙΑ)

Στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρεται από το Σάββατο 4.10.08 η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 750 η οποία μετονομάζεται πλέον σε: 750 ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΝΙΚΑΙΑ. Πρόκειται για την γραμμή που είχε αφετηρία τον Αγ. Αντώνιο.

Η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 750 διαμορφώνεται ως εξής:

Στην κατεύθυνση προς Τέρμα:

Αττικό Νοσοκομείο, Ρίμινι, Πλουτάρχου, Ηρακλέους, Φλουντζή, Λεωφ. Αθηνών, Θηβών, Ιερά Οδός, Στ. Μετρό «Αιγάλεω», Αλ. Παπαναστασίου, Μίνωος, Βορ. Ηπείρου, Δημοκρατίας, Κορυδαλλού, Μαρίνου Αντίπα, Ηρακλείτου, Ελ. Βενιζέλου, Ταξιαρχών, Λεωφ. Γρηγ. Λαμπράκη, Κουταϊση, Πλ. Δημοκρατίας, Ανωγείων, Γέμελου, Λαοδικείας, Νέστορος, Ακροπόλεως, προέκτ. Παπανικολή, Ανώνυμος, ΤΕΡΜΑ.

Στην κατεύθυνση προς Αφετηρία:

ΤΕΡΜΑ, Παπανικολή, Ηφαίστου, Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, Λοχ. Χατζηβασιλείου (Φρυγίας), Πέτρου Ράλλη, Γρεβενών Γερβασίου, Ανωγείων, Πλ. Δημοκρατίας, Κουταϊση, Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη, Αθηνάς, Πλ. Ελευθερίας, Διαμαντίδη, Δημητρακοπούλου, Χανίων, Ηρακλείου, Βουτένης, Σερίφου, Μαρίνου Αντύπα, Κορυδαλλού, Κων. Βάρναλη, Θεσσαλονίκης, Στ. Σαράφη, Στ. Μετρό «Αιγάλεω», Ιερά Οδός, Θηβών, Λεωφ. Αθηνών, Φαβιέρου, Αγ. Τριάδος, αριστερά Ρίμινι, Αττικό Νοσοκομείο.

Από www.oasa.gr

Τροποποιήθηκε από ouranio toxo
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

Συγκοινωνιακές ρυθμίσεις λόγω Μαραθωνίου δρόμου την Κυριακή 7 Νοέμβρη

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τις 7 π.μ. ως τις 3 μ.μ.

Χ95: Η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής Χ95 που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, μεταφέρεται για αυτές τις ώρες από το Σύνταγμα στην Εθνική Άμυνα, μαζί με την αφετηρία της γραμμής Χ94.

Στη διαδρομή προς αεροδρόμιο τα λεωφορεία θα διέρχονται από τη λεωφόρο Μεσογείων, δεξιά στη λεωφόρο Λαυρίου, στον κόμβο των Γλυκών Νερών αριστερά στην οδό προς αερολιμένα και δεξιά στην Αττική οδό.

Στην διαδρομή προς Εθνική Άμυνα, τα λεωφορεία ακολουθούν από την Αττική οδό τις πινακίδες προς περιφερειακή Υμηττού, την περιφερειακή Υμηττού και εν συνεχεία: Δεξιά έξοδο Παπάγου, οδό Αναστάσεως, αριστερά Τσιγάντε, δεξιά Κύπρου και δεξιά Μεσογείων.

Οι λεωφορειακές γραμμές Α5, Γ5, 303, 314, 310, 315, 400, 403, 406, 407, 408 και 419 δεν θα λειτουργήσουν.

Οι γραμμές του τραμ Τ1 και Τ2 θα έχουν κατά την διάρκεια του Μαραθωνίου αφετηρία στον Σταθμό Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

από www.oasa.gr

Τροποποιήθηκε από ouranio toxo
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι γραμμές του τραμ Τ1 και Τ2 θα έχουν κατά την διάρκεια του Μαραθωνίου αφετηρία στον Σταθμό Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Να μαντέψω ότι αυτή η ρύθμιση γίνεται για να μην επαναληφθεί το συμβάν με τον αθλητή που λόγω υπογλυκαιμίας (δεν το θυμάμαι πολύ καλά) είχε πέσει πάνω στο τραμ? Τόσο δύσκολο είναι να περιφράξουν τη διαδρομή των αθλητών από την έξοδο της Ηρώδη Αττικού μέχρι το Καλλιμάρμαρο; Πόσο είναι; 300 μέτρα; emdots

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ακυρώσεις δρομολογίων Προαστιακού λόγω έργων

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από τις 10.11.2008 μέχρι και τις 25.11.2008, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων ηλεκτροκίνησης στο δίκτυο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών και των έργων του τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου από Σ.Κ.Α. μέχρι 3 Γέφυρες, επέρχονται στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών οι παρακάτω μεταβολές:

Τη Δευτέρα 10/11, την Τρίτη 11/11, την Τετάρτη 12/11 και την Πέμπτη 13/11/2008

Ø Αναστέλλονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 4459, 4460, 4461, 4462, 4463, 4464, 4465, 4466, 4467, 4468, 4469, 4470, 4471, 4472, που εκτελούν τη διαδρομή Νερατζιώτισσα – Λιόσια – Νερατζιώτισσα.

Από τη Δευτέρα 10/11/2008 έως και την Τρίτη 25/11/2008

Ø Αναστέλλονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 4305, 4334, που εκτελούν τη διαδρομή Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς.

Ø Αναστέλλονται μόνο στο τμήμα Πειραιά – Λιοσίων – Πειραιά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 4302, 4303, 4304, 4311, 4312, 4319, 4320, 4321, 4322, 4325, 4326, 4335, 4336, που εκτελούν τη διαδρομή Πειραιάς – Λιόσια – Κιάτο – Πειραιάς.

Ø Αναστέλλονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1531, 1537, 1539, 1557, που εκτελούν τη διαδρομή Αθήνα – Οινόη – Αθήνα.

Από τη Δευτέρα 24/11/2008 έως και την Τρίτη 25/11/2008

Ø Αναστέλλεται η κυκλοφορία όλων των δρομολογίων μεταξύ

Νερατζιώτισσας – Λιοσίων – Νερατζιώτισσας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Επιβατών στον τηλεφωνικό αριθμό 1110 ή με τους κατά τόπους Σταθμούς.

για περισσότερες πληροφορίες

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

http://www.astynomia.gr/index.php?option=o...id=19&lang=

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν με αυτοκίνητο ή να χρησιμοποιήσουν ΜΜΜ, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει μέσω του site του ή να καλούν το 185 για πληροφορίες ή να χρησιμοποιήσουν την παραπάνω ιστοσελίδα emarup emarup (του προηγούμενου post) για να δουν ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 & ΚΥΡΙΑΚΗ 1ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Για το τμήμα ΠΕΙΡΑΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ οι επιβάτες εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν τη διαδρομή μπορούν να εξυπηρετηθούν με την ειδική λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ 500 Α που θα πραγματοποιεί στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς με το ίδιο εισιτήριο.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια νέα λεωφορειακή γραμμή θα λειτουργεί τις καθημερινές και θα συνδέει τον Πειραιά με την Ομόνοια από τις 26 Ιανουαρίου ως τις 20 Μαρτίου. Αυτή την περίοδο ο σταθμός ΗΣΑΠ του Θησείου θα είναι εκτός λειτουργίας λόγω των έργων που γίνονται στο τμήμα μεταξύ Ταύρου και Ομονοίας, ενώ θα είναι μειωμένη και η συχνότητα ταν δρομολογίων του ηλεκτρικού.

Πρόκειται για την γραμμή της ΕΘΕΛ 500 Α «Στ. ΗΣΑΠ Πειραιάς-Στ. ΗΣΑΠ Ομόνοια»με τις εξής στάσεις: Πειραιάς, Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια.

Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά: Aπό Πειραιά στις 05.45 και από Ομόνοια στις 06.00 και το τελευταίο στις 23.15 και από τους δύο σταθμούς. Κατά τις ώρες αιχμής τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε 10 λεπτά.

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι επί της οδού Άστγγος, μεταξύ της Αριστείδου και της Ακτής Τζελέπη και το τέρμα της επί της Αθηνάς, μεταξύ Ομονοίας και Λυκούργου.

www.oasa.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έξι μήνες χωρίς Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και αεροδρόμιο

Θα σταματά στην Εθνική Άμυνα

Διακόπτεται από τις 14 Φεβρουαρίου και για έξι μήνες, η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό από Εθνική Άμυνα ως το αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Η διακοπή κρίνεται σκόπιμη για τη κατασκευή του σταθμού στην Αγία Παρασκευή.

Τερματικός σταθμός για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι η Εθνική Άμυνα.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πυκνώσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων προς το σταθμό αυτό με τους όμορους δήμους.

Επίσης θα δημιουργηθεί νέα λεωφορειακή γραμμή που θα συνδέει τους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας προς Εθνική Άμυνα.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&...p;artid=4499190

Τροποποιήθηκε από ouranio toxo
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

emarup emarup emarup

Δημιουργία νέων γραμμών Χ5 Χ6

Δύο νέες λεωφορειακές γραμμές θέτει σε λειτουργία ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων μετακίνησης του επιβατικού κοινού, κατά την εξάμηνη - πλην απαραίτητη - διακοπή των δρομολογίων του Μετρό στο τμήμα από την Εθνική Άμυνα ως το αεροδρόμιο.

Έτσι, από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου - οπότε ξεκινούν τα έργα για την ολοκλήρωση της κατασκευής των τριών νέων σταθμών μεταξύ Εθνικής Άμυνας και Δουκίσης Πλακεντίας - θα λειτουργήσουν οι εξής λεωφορειακές γραμμές:

Η γραμμή ΕΞΠΡΕΣ Χ5 «Στ. Εθνική Άμυνα – Στ. Χαλάνδρι – Στ. Δουκ. Πλακεντίας» με ενδιάμεση στάση μόνο στο σταθμό Χαλανδρίου. Κατά τις ώρες αιχμής η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 10 λεπτά.

Η γραμμή ΕΞΠΡΕΣ Χ6 «Στ. Εθνική Άμυνα – Στ. Δουκ. Πλακεντίας» με ενδιάμεση στάση μόνο την «Κέας» επί της οδού Αλ. Παναγούλη. Τα δρομολόγια αυτής της γραμμής, κατά τις ώρες αιχμής, θα γίνονται κάθε 5 λεπτά.

Επίσης:

Από το Σάββατο πυκνώνουν τα δρομολόγια της γραμμής Α5 «Ακαδημία – Αγ. Παρασκευή – Ανθούσα» και θα εκτελούνται στις ώρες αιχμής ανά 8 λεπτά.

Τα δρομολόγιά της πυκνώνει (ανά 10 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής) και η γραμμή τρόλλεϋ 19 «Μουσείο – Χαλάνδρι». Το τρόλλεϋ αυτής της γραμμής φθάνει ήδη μέχρι τον σταθμό του μετρό Χαλανδρίου.

Το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» εξυπηρετείται από τις γραμμές της ΕΘΕΛ «Χ94» και «Χ95» που ξεκινούν από την Εθνική Άμυνα.

WWW.OASA.GR

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ 14 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Τροποποιήθηκε από ouranio toxo
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Επαναλειτουργία του δρομολογίου 4302 (Πειραιάς – Άνω Λιόσια)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά από αίτημά της προς τον ΕΔΙΣΥ Α.Ε., από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009 τίθεται σε επαναλειτουργία το προαστιακό δρομολόγιο 4302 (Πειραιάς – Άνω Λιόσια) με ώρα αναχώρησης 05.44.

Λόγω των έργων που συνεχίζουν να εκτελούνται στο τμήμα της γραμμής ΑΘΗΝΑ – ΑΧΑΡΝΕΣ, η επαναλειτουργία του δρομολογίου 4302 θα επιφέρει από την ίδια ημερομηνία ολιγόλεπτη αναμονή της αμαξοστοιχίας που εκτελεί το δρομολόγιο 505 στο σταθμό Αχαρνών.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 1110 ή με τους κατά τόπους σταθμούς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21 & 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Η Διοίκηση της ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος ΔΕΝ θα λειτουργεί στο τμήμα :

ΤΑΥΡΟΣ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα ΤΑΥΡΟΣ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ:

Χ1 ΣΤ. ΗΣΑΠ ΤΑΥΡΟΣ – ΣΤ. ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 28 & 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής

Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου 2009

θα εκτελεί δρομολόγια από ΚΗΦΙΣΙΑ έως ΟΜΟΝΟΙΑ

& από ΠΕΙΡΑΙΑ έως ΤΑΥΡΟ

Για το τμήμα ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΑΥΡΟΣ οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με τις λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ 010 και 011 EXPRESS

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΗΣΑΠ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Απριλίου 2009 ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα λειτουργεί στα τμήματα

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗ

&

Ν. ΙΩΝΙΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα ΑΤΤΙΚΗ - Ν.ΙΩΝΙΑ θα λειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ Χ2 Στ. ΗΣΑΠ ΑΤΤΙΚΗ - Στ. ΗΣΑΠ Ν.ΙΩΝΙΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.

Ζητάμε την κατανόηση του επιβατικού μας κοινού.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

χαζή ερώτηση.....γιατί ο τίτλος γράφει ΜΜΕ;

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν θα έπρεπε να γράφει;

Αν είναι λάθος ας διορθωθεί......αν είναι τόσο χαζή η ερώτηση....ας πεταχτεί στο Χ.Υ.Τ.Α. το post μου. :withstupid:

το Post στον τίτλο του λέει ΜΜΜ απλά κοτσάρει και από δίπλα το ερωτηματικό...Ε? λίγη ξεκούραση ίσως? sorry και για μην το πάρεις σαν αναίδεια

Lara είχε δίκιο ο Τάσος. Ήταν γραμμένο κατά λάθος σαν ΜΜΕ Ε ? και ζήτησα από τους moderators να το διορθώσουν, όπως και τελικά έγινε ! :)

Τροποποιήθηκε από ouranio toxo
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

χαζή ερώτηση.....γιατί ο τίτλος γράφει ΜΜΕ;

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν θα έπρεπε να γράφει;

Αν είναι λάθος ας διορθωθεί......αν είναι τόσο χαζή η ερώτηση....ας πεταχτεί στο Χ.Υ.Τ.Α. το post μου. :withstupid:

το Post στον τίτλο του λέει ΜΜΜ απλά κοτσάρει και από δίπλα το ερωτηματικό...Ε? λίγη ξεκούραση ίσως? sorry και για μην το πάρεις σαν αναίδεια

Lara είχε δίκιο ο Τάσος. Ήταν γραμμένο κατά λάθος σαν ΜΜΕ Ε ? και ζήτησα από τους moderators να το διορθώσουν, όπως και τελικά έγινε ! :)

τότε ζητάω συγνώμη και από τους δύο σας και κυρίως από τον Τάσο για την παρεξήγηση!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αναστολή δρομολογίων για το Πάσχα

Σας ενημερώνουμε ότι το Μεγάλο Σάββατο 18-04-2009 , την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου 2009 και την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2009, θα σημειωθούν οι κάτωθι ακυρώσεις δρομολογίων των προαστιακών γραμμών:

Μεγάλο Σάββατο 18/04/2009

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ–ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Ακυρώνονται 3 δρομολόγια από Αεροδρόμιο με αναχώρηση στις 22:00/ συρμός 4233 (άφιξη Άνω Λιόσια 22:31), 22:31/συρμός 4237 (άφιξη Άνω Λιόσια 23:02) και 23:00/συρμός 4241 (άφιξη Άνω Λιόσια 23:31).

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ– ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ακυρώνονται 3 δρομολόγια από Άνω Λιόσια με αναχώρηση στις 22:35/ συρμός 4234 (άφιξη Αεροδρόμιο 23:06), 23:06/συρμός 4238 (άφιξη Αεροδρόμιο 23:37) και 23:35/συρμός 4242 (άφιξη Αεροδρόμιο 00:06).

Κυριακή του Πάσχα 19/04/2009

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ- ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Ακυρώνονται 10 δρομολόγια από Αεροδρόμιο με αναχώρηση στις

05:31/συρμός 4101 (άφιξη Άνω Λιόσια 06:02),

06:00/συρμός 4105 (άφιξη Άνω Λιόσια 06:31),

06:31/συρμός 4109 (άφιξη Άνω Λιόσια 07:02).

07:00/συρμός 4113 (άφιξη Άνω Λιόσια 07:31).

07:31/συρμός 4117 (άφιξη Άνω Λιόσια 08:02),

08:00/συρμός 4121 (άφιξη Άνω Λιόσια 08:31),

08:31/συρμός 4125 (άφιξη Άνω Λιόσια 09:02).

09:00/συρμός 4129 (άφιξη Άνω Λιόσια 09:31).

09:31/συρμός 4133 (άφιξη Άνω Λιόσια 10:02).

10:00/συρμός 4137 (άφιξη Άνω Λιόσια 10:31).

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ– ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ακυρώνονται 10 δρομολόγια από Άνω Λιόσια με αναχώρηση στις

06:06/συρμός 4102 (άφιξη Αεροδρόμιο 06:37),

06:35/συρμός 4106 (άφιξη Αεροδρόμιο 07:06),

07:06/συρμός 4110 (άφιξη Αεροδρόμιο 07:37).

07:35/συρμός 4114 (άφιξη Αεροδρόμιο 08:06).

08:06/συρμός 4118 (άφιξη Αεροδρόμιο 08:37),

08:35/συρμός 4122 (άφιξη Αεροδρόμιο 09:06),

09:06/συρμός 4126 (άφιξη Αεροδρόμιο 09:37).

09:35/συρμός 4130 (άφιξη Αεροδρόμιο 10:06).

10:06/συρμός 4134 (άφιξη Αεροδρόμιο 10:37).

10:35/συρμός 4138 (άφιξη Αεροδρόμιο 11:06).

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΙΑΤΟ

Ακυρώνονται 3 δρομολόγια από Πειραιά με αναχώρηση στις

04:36/ συρμός 4300 (άφιξη Κιάτο 06:18),

06:44/συρμός 4304 (άφιξη Κιάτο 08:27)

16:44/συρμός 4324 (άφιξη Κιάτο 18:27).

ΚΙΑΤΟ–ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ακυρώνονται 4 δρομολόγια από Κιάτο με αναχώρηση στις

06:36/ συρμός 4305 (άφιξη Πειραιά 08:22)

08:36/συρμός 4309 (άφιξη Πειραιά 10:22)

14:36/συρμός 4321 (άφιξη Πειραιά 16:22)

18:36/συρμός 4329 (άφιξη Πειραιά 20:22)

Δευτέρα 20/04/2009

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΙΑΤΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ακυρώνεται 1 δρομολόγιο από Πειραιά με αναχώρηση στις

04:36/ συρμός 4300 (άφιξη Κιάτο 06:18) και

ΚΙΑΤΟ–ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΙΑΤΟ

Ακυρώνεται 1 δρομολόγιο από Κιάτο με αναχώρηση στις

06:36/ συρμός 4305 (άφιξη Πειραιά 08:22)

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιβατών

στον τηλεφωνικό αριθμό 1110 ή με τους κατά τόπους Σταθμούς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ 18 ΚΑΙ 19/4/2009

Τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα εκτελούνται κανονικά σε όλο το δίκτυο όπως και τις καθημερινές ενώ ο σταθμός ΘΗΣΕΙΟ εξακολουθεί να παραμένει εκτός λειτουργίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Τη Μ. Παρασκευή 17/4/2009 δεν θα ισχύσει η δίωρη παράταση του δρομολογίου και τα τελευταία δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου το Μεγάλο Σάββατο 18/04/09 έχουν ως εξής :

http://www.isap.gr/pr.detailed.asp?id=103

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Σάββατο 25 Απριλίου& Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Ο Ηλεκτρικός θα εκτελεί τοπικό δρομολόγιο από ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι ΗΡΑΚΛΕΙΟ και από ΕΙΡΗΝΗ μέχρι ΚΗΦΙΣΙΑ

Για το τμήμα ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΕΙΡΗΝΗ έχει δρομολογηθεί η γραμμή Χ3 της ΕΘΕΛ η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς του δικτύου ΗΣΑΠ.Η αφετηρία τοποθετείται επί της οδού Κάλβου στο στ. ΗΣΑΠ Ν.ΙΩΝΙΑΣ μεταξύ των οδών Μ. Ασίας και Σουλίου και το τέρμα επί της οδού Νερατζιωτίσσης έναντι του στ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα ισχύσουν την Πρωτομαγιά. Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Πρωτομαγιά οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου και του Τραμ. Τα λεωφορεία και τα τρόλλεϊ δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Το Μετρό θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 23:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Απο www.in.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 16 ΚΑΙ 17 ΜΑΙΟΥ 2009 ΚΑΙ 23 ΚΑΙ 24 ΜΑΙΟΥ 2009 :

Λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής τα Σαββατοκύριακα 16, 17 και 23, 24 Μαϊου 2009 ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα εκτελεί δρομολόγια από ΚΑΛΛΙΘΕΑ έως ΠΕΙΡΑΙΑ και από ΟΜΟΝΟΙΑ έως ΚΗΦΙΣΙΑ. Για το τμήμα ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΟΜΟΝΟΙΑ οι επιβάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με τη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ Χ7.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.