Jump to content

Ένα νέο site για τη βιοϊατρική έρευνα στην Ελλάδα γεννιέται


Recommended Posts

Το www.biomedresearch.gr συνιστά ένα ανεξάρτητο site που αφορά στην βιοϊατρική έρευνα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που σκοπό έχει τη γρήγορη ενημέρωση, την έρευση χρήσιμων πληροφοριών, την παράθεση και ανταλλαγή απόψεων, και πιθανά την απόκτηση νέων γνώσεων για ανθρώπους που ασχολούνται με την έρευνα γύρω από το χώρο της υγείας στην Ελλάδα.

Απευθύνεται σε ερευνητές κάθε βαθμίδας και κάθε ειδικότητας (βιολόγους, ιατρούς, χημικούς κ.λ.π.), από απλούς φοιτητές με ερευνητικές «αναζητήσεις» μέχρι μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, post-docs ως και καθηγητές Πανεπιστημίων ή διευθυντές ερευνητικών ομάδων και ινστιτούτων.

Το biomedresearch είναι πάντα ανοικτό σε κάθε επιστημονική γνώση, πληροφορία ή άποψη που σχετίζεται με τη βιοϊατρική έρευνα, καθώς όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στέλνουν και να δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα επιστημονικά κείμενα γραμμένα από τους ίδιους ή από άλλη πηγή, να ανταλλάσουν πληροφορίες μέσω αυτού ή απλά να ενημερώνονται και να εκφράζουν τις απόψεις ή τις προτάσεις τους για τα ερευνητικά δρώμενα στην χώρα μας.

Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η βιοϊατρική έρευνα συμμετέχετε και εσείς ενεργά σ’αυτήν την προσπάθεια ανάδειξής της στην Ελλάδα. Καλή περιήγηση...

www.biomedresearch.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup ποιοι έφτιαξαν και διαχειρίζονται το site; Ποιο είναι το background τους; Δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφορία με μια γρήγορη ματιά.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Η χρηματοδότηση της έρευνας σε σημείο καμπής εν μέσω οικονομικής αστάθειας.

ένα πολύ περιεκτικό άρθρο που περιγράφει τη σημερινή οικονομική κατάσταση στην βιο-ιατρική έρευνα.

Επίσης μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter του biomedresearch.gr να λαμβάνετε μηνιαία ενημέρωση για το νέο περιεχόμενο του ιστοχώρου.

διαβάστε εδώ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

biomedreasearch και εγώ θα συμφωνήσω με τον Sovereign. Χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για το "ποιοι έφτιαξαν και διαχειρίζονται το site; Ποιο είναι το background τους;". Επίσης μου κάνει εντύπωση πώς τόσο γρήγορα σας ανέφερε ένα περιοδικό. Just my 2c. ^_^

EDIT:

Κατά τα άλλα keep the good work.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.