Jump to content

o Carlos Santana ιερεας???


mad  cow

Recommended Posts

Αλλαγή καριέρας σκέφτεται να κάνει ο 61χρονος διάσημος κιθαρίστας Carlos Santana, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

O Santana που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία και ετοιμάζει νέο δίσκο, είπε ότι όταν γίνει 67, θα εγκαταλείψει η μουσική για να εγκατασταθεί στη Χαβάη όπου θα ακολουθήσει καριέρα ιερέα.

Ο Carlos Santana μίλησε στο περιοδικό για την δύσκολη φάση που πέρασε με το πρόσφατο διαζύγιο του με την 34χρονη πρώην γυναίκα του Deborah και μίλησε για την σχέση του με την πίστη και πόσο η πίστη τον βοήθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής του.

«Θα σταματήσω να παίζω ότι γίνω 67 και θα αφοσιωθώ σε αυτό που θέλω πραγματικά να κάνω: Θα γίνω ιερέας όπως ο Little Richard» είπε. «Δεν βαρέθηκα αυτό που κάνω αλλά νομίζω ότι ο Θεός μου έδωσε το χάρισμα της επικοινωνίας – ακόμη και όταν δεν παίζω την κιθάρα μου- και το χάρισμα να «ξεκολλάω» τους ανθρώπους με τη βοήθεια της Βίβλου, από την ενοχή, την ντροπή και το φόβο» υποστήριξε στη συνέντευξη.

Ο Santana πάντως βρίσκεται σε περιοδεία με τελευταίο σταθμό τις 12 Οκτωβρίου στην Καλιφόρνια ενώ το διπλό άλμπουμ του «Multi – Dimensional Warrior» που θα περιέχει τραγούδια από την 40χρονη καριέρα του θα βγει στα δισκοπωλεία στις 14 Οκτωβρίου.

Cosmo.gr

υγ ξεχασα ενα s στον τιτλο ας το βαλει καποιος mod παρακαλω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.