anastasiostheodoridis Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foteini28 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 γνωρίζεις αν οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου μπορούν αν αρνηθούν επιπλέον εφημερίες (πέραν των επτά) που ορίζει ο νόμος; κάνω αγροτκό, εχουμε μείνει 4 μόνο αγροτικοί γιατί έχουν δώσει αποσπάσεις(και πλήρεις αποσπάσεις, για να μετράνε και χρόνο ειδικότητας τα παιδιά!!) και τώρα μας ζητάνε να κάνουμε επιπλέον εφημερίες για να καλυφθεί το προγραμμα, θα στείλει λέει "χαρτί" ο διοικητής του νοσοκομείου. κατα τα άλλα ζούμε σε έννομη χωρα...τελοσπάντων. διαβασα τον 3868/2010, υπάρχει τίποτα άλλο να κινηθούμε νομικά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael30 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Που? το ίδιο συμβαίνει Edited July 1, 2011 by maddoctor όχι greekliss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lila pause Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 γνωρίζεις αν οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου μπορούν αν αρνηθούν επιπλέον εφημερίες (πέραν των επτά) που ορίζει ο νόμος; κάνω αγροτκό, εχουμε μείνει 4 μόνο αγροτικοί γιατί έχουν δώσει αποσπάσεις(και πλήρεις αποσπάσεις, για να μετράνε και χρόνο ειδικότητας τα παιδιά!!) και τώρα μας ζητάνε να κάνουμε επιπλέον εφημερίες για να καλυφθεί το προγραμμα, θα στείλει λέει "χαρτί" ο διοικητής του νοσοκομείου. κατα τα άλλα ζούμε σε έννομη χωρα...τελοσπάντων. διαβασα τον 3868/2010, υπάρχει τίποτα άλλο να κινηθούμε νομικά; Πώς έχουν δώσει αποσπάσεις; Αν δεν κάνω λάθος οι αποσπάσεις απαγορεύονται. Και τί εννοείς μετράνε χρονο ειδικότητας τα παιδιά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foteini28 Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 εχουν δωσει αποσπασεισ για κλινικες του νοσοκομείου που υπάγεται το κέντρο υγείας μετρανε χρόνο ειδικότητας γιατι κάποιοι εχουν πάρει πλήρη απόσπαση αν πάρεις πλήρη απόσπαση πχ για χειρουργική και θελεις να κάνεις ορθοπεδική μπορεις (από την ημερομηνία που εγκρίνεται η απόσπαση) να μετρας χρόνο χειρουργικής και να δηλώσεις την ορθοπεδική και αυτοί που μείναμε πρέπει να καλύψουμε με εφημερίες το κέντρο υγείας αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν γιατί εχουμε μείνει 3!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natasamargouta1 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Παιδιά θέλω να κάνω μία ερώτηση για όποιον το γνωρίζει. Την Παρασκευή τελειώνω ΄την 9μηνη θητεία του άγονου αγροτικού μου και μεταφέρομαι στο αντίστοιχο ΚΥ-ΓΝ για την 3μηνη εκπαίδευση την οποία δεν ολοκήρωσε στην αρχή της θητείας μου γιατί με έστειλαν άρον άρον.. Για τον μήνα Σεπτέμβριο έχω δηλώσει κανονικά την 5 εφημερίες που διακαιούμαι (3 Σάββατα και 2 Κυριακές). Μου ζητάνε όμως με το που παρουσιάζομαι την Παρασκευή να εφημερεύσω ξανά στο Νοσοσομείο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι νόμιμο; Ποιός ορίζει τις εφημεριές; Είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το δεχτώ αυτό; Δικαιούμαι αναρρωτική άδεια ή να κάν υπεύθυνη δήλωση για απουσία μίας ημέρας; Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercos Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Παιδιά θέλω να κάνω μία ερώτηση για όποιον το γνωρίζει. Την Παρασκευή τελειώνω ΄την 9μηνη θητεία του άγονου αγροτικού μου και μεταφέρομαι στο αντίστοιχο ΚΥ-ΓΝ για την 3μηνη εκπαίδευση την οποία δεν ολοκήρωσε στην αρχή της θητείας μου γιατί με έστειλαν άρον άρον.. Για τον μήνα Σεπτέμβριο έχω δηλώσει κανονικά την 5 εφημερίες που διακαιούμαι (3 Σάββατα και 2 Κυριακές). Μου ζητάνε όμως με το που παρουσιάζομαι την Παρασκευή να εφημερεύσω ξανά στο Νοσοσομείο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Είναι νόμιμο; Ποιός ορίζει τις εφημεριές; Είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το δεχτώ αυτό; Δικαιούμαι αναρρωτική άδεια ή να κάν υπεύθυνη δήλωση για απουσία μίας ημέρας; Ευχαριστώ Νατάσα θέλω να σε ρωτήσω κάτι μιας κ να σου δώσω μια απάντηση για την ερώτησή σου δεν έχω ιδέα. Είναι να μπώ κ εγώ για αγροτικό τώρα.Άγονο στην Αστυπάλαια κ επειδή εκεί έχει μόνο μια Γενική Ιατρό με βλέπω να κάνω πάνω απο 10 εφημερίες τον μήνα για να καλυφθεί το Κέντρο Υγείας του νησιού.Αν δεν κάνω λάθος θεωρείται κ Γ' Ζώνης.Μιας κ έκανες κ εσύ σε άγονο, ξέρεις τι γίνεται με την πληρωμή των εφημεριών?Θα πληρώνομαι κανονικά 7 κ τις άλλες όχι?Ή λόγω ζώνης παίζει να πληρωνομαι κ τις υπόλοιπες? Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts