Jump to content

Μαζί για το περιβάλλον


Recommended Posts

Σε μια μυσταγωγική αξέχαστη βραδιά, σε ένα Καλλιμάρμαρο στάδιο που ξεχείλιζε από παλμό και πάθος, δεκάδες χιλιάδες κόσμου με τη παρουσία τους στη συναυλία για την προστασία των δασών επικρότησαν με τον καλύτερο τρόπο την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και του Μελωδία FM, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με τους 15 σπουδαίους ερμηνευτές να δίνουν - αφιλοκερδώς - τον καλύτερο τους εαυτό για τον κοινό σκοπό της προστασίας του περιβάλλοντος, η ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο σύντομα "απογειώθηκε", με τον κόσμο να συνοδεύει τους καλλιτέχνες τραγουδώντας μαζί τους μεγάλες επιτυχίες του πενταγράμμου.

Από Skai.gr

Η βραδιά ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ. Δεν είχα ξαναπάει μέσα στο Καλλιμάρμαρο και η αίσθηση του να βλέπεις μπροστά την Ακρόπολη και πίσω τον Λυκαβητό είναι μοναδική. Αφήνω που το θέατρο είναι επιβλητικότατο όταν περπατάς στα διαζώματα. Είχε 45.000 κόσμο, παρουσίασε η Σία Κοσιώνη (κούκλα και μιλάει κιόλας), ξεκίνησε η συναυλία με ένα video με την Μελίνα Μερκούρη και τον Χατζιδάκη να λένε τον κυρ-Αντώνη και το μήνυμα του Πατριάρχη για το περιβάλλον. Το χαρακτήρισαν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της τελευταίας εικοσαετίας (πότε ήταν το πάρτυ του Κηλαηδόνη που επίσης το έλεγαν μουσικό γεγονός της εικοσαετίας; ) και όντως μόνο από τα ονόματα που τραγούδησαν τέτοια μάζωξη δεν νομίζω να γίνει εύκολα ξανά :D

Μαρία Φαραντούρη η οποία αφιέρωσε το γέρο νέγρο Τζιμ σε όλους τους αγωνιστές της αλλαγής στην αμερική (γεια ρε γέρο νέγρο Μπαράκ :P )

Χάρις Αλεξίου που μας ξενέρωσε λιγουλάκι με τους κορσικανούς αλλά καλά παλικάρια φάνηκαν :P

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Θάνος Μικρούτσικος

Μπάμπης Στόκας ααααχ αυτό το παιδί...με δούλευε ο φίλος μου δίπλα..."suavάκι τα ξαναλέμε σε 3 τραγούδια". Του λέω, "η φωτιά (ένα από τα τραγούδια που είπε) είναι στον δίσκο Στίβλη", "νούμερο;" :lol:

Eλένη Τσαλιγοπούλου η οποία ήταν ζουζούνα τρεχαλίτσα πάνω στην σκηνή...how cute

Γιώργος Ανδρέου

Γιώργος Νταλάρας

Διονύσης Τσακνής

Μανώλης Μητσιάς

Διονύσης Σαββόπουλος

Δημήτρης Μητροπάνος που είχε το περισσότερο χειροκρότημα κι έριξε κι ένα ζειμπέκικο (όπα)

Ήταν τέλειο! Και φυσικά πριν και μετά η βόλτα στην Αθήνα, Ζάππειο, Ηρώδου Αττικού, Κολωνάκι, Εθνικός Κήπος..."Εδώ είναι Αττική, θεών νταμάρι". Απλά υπέροχα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.