Jump to content

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


dnclca

Recommended Posts

1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ (ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 6993963471, christianamatheou@hotmail.com

2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ)

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008.

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 6974736003, mariafilippou@gmail.com

3. ΔΙΑΜΟΝΗ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ)

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TERRA MARIS ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (3 ΒΡΑΔΙΑ 90ΕΥΡΩ). ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (3 ΒΡΑΔΙΑ 225 ΕΥΡΩ). ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008.

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 6974736003, mariafilippou@gmail.com

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΣ (ΤΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://oncology.med.uoc.gr)

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 24/10/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας παραθέτουμε κάποιες επισημάνσεις σχετικά με τη 3η Πανελλήνια Φοιτητική Συνάντηση, “Σύγχρονες Εξελίξεις στην Κλινική Ογκολογία” που θα πραγματοποιηθεί από 13-15 Νοεμβρίου 2008 στη Χερσόνησο, Κρήτη.

1. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Είναι σημαντικό να ενημερωθούν οι φοιτητές ότι για να μπορέσουν να πάρουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου πρέπει να παρακολουθήσουν συγκεκρι­μένο αριθμό διαλέξεων. Επισυνάπτεται ανακοίνωση σχετικά με το θέμα αυτό.

2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Παρακαλείσθε όπως συγκεντρώσετε λίστες με τον αριθμό και τα ονόματα των φοιτητών από τη σχολή σας οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο συνέδριο μέχρι 8/11/2008 και να τις στείλετε στα email mariafilippou@gmail.com. Οι λίστες αυτές θα πρέπει να περιλαμβάνουν και τους ομιλητές και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Τα άτομα θα κατανεμηθούν σε δωμάτια του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια θα είναι δίκλινα.

3. ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ

Η μεταφορά για την οργανωτική επιτροπή, τους ομιλητές των στρογγυλών τραπεζών και των ομιλητών των ελεύθερων ανακοινώσεων και των posters. Η μεταφορά θα γίνει αεροπορικώς. Θα σας πάρουν τηλέφωνο για να κανονίσετε τις ημερομηνίες. Να έχετε υπόψη σας ότι το συνέδριο ξεκινάει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί. Επομένως ή πρέπει να πάρετε τις πρώτες πρωινές πτήσεις ή να βρίσκεστε από Τετάρτη στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μεταφορά σας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στη Χερσόνησο όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο θα είναι με δικά σας έξοδα. Είναι περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Θα σας στείλουμε και τα δρομολόγια των λεωφορείων (ένα ταξί στοιχίζει περίπου 30-40ευρώ). Η αναχώρηση είναι στις 16 Νοεμβρίου και θα πρέπει μόνοι να μεταβείτε στο αεροδρόμιο.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν σε ελεύθερη ανακοίνωση και θέλουν να κατέβουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, καλό θα είναι να μοιραστούν τα έξοδα με τον ομιλητή της ελεύθερης ανακοίνωσης.

Όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν το συνέδριο θα πληρώσουν τη μεταφορά μόνοι τους. Όσον αφορά τη διαμονή είναι 30 ευρώ το βράδυ ανά άτομο. Επομένως, για 3 βράδια συνολικά είναι 90 ευρώ.

4. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στις 13/11/2008, ημέρα έναρξης του συνεδρίου, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής θα έχουν συνάντηση στις 9.00 στο χώρο του συνεδρίου όπου θα γίνει ο καταμερισμός των ευθυνών στο χώρο του συνεδρίου. Ο καθένας θα έχει συγκεκριμένες ευθύνες στο χώρο του συνεδρίου. Το κάθε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής θα έχει ευθύνη των φοιτητών που θα έρθουν από το δικό του πανεπιστήμιο.

5. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Για την παραλαβή του πιστοποιητικού είναι απαραίτητη η παρακολούθηση του 70% των διαλέξεων. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 10 επιμέρους ενότητες και πρέπει να έχετε παρακολουθήσει τις 7 από αυτές. Κάθε μέρα θα παραλαμβάνετε δελτίο με τις ενότητες τη ημέρας και το φύλλο αξιολόγησης της ημέρας. Για κάθε ενότητα θα πρέπει να έχετε 2 σφραγίδες, μία κατά την έναρξη της ενότητας και μία στο τέλος. Το φύλλο αξιολόγησης μαζί με το φύλλο με τις σφραγίδες θα επιστρέφονται στο τέλος κάθε ημέρας. Για την παραλαβή της τελευταίας σφραγίδας της ημέρας θα πρέπει να έχετε παραδώσει το φύλλο αξιολόγησης.

Σας ευχαριστούμε

Γραμματεία Συνεδρίου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.