Jump to content

Σπαρτακιάδα 2008


The Doctor

Recommended Posts

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2008 η Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών Ποδηλασίας διοργανώνει τον ετήσιο ποδηλατικό αγώνα «Σπαρτακιάδα» που ξεκινά από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και καταλήγει στη Σπάρτη καλύπτωντας μια απόσταση 257 χιλιομέτρων.

Με αφορμή την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» και θέλοντας να προωθήσουμε την ιδέα του αθλητισμού, του εναλλακτικού τρόπου μεταφοράς αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος που τόσο κινδυνεύει στις ημέρες μας, 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα θα μεταδώσουμε την αγάπη μας για το ποδήλατο, τη φύση, την άθληση.

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (άνδρες άνω των τριάντα ετών) ιδρύθηκε το 1990 με στόχο της τη διάδοση της ποδηλασίας, την επαφή μεταξύ των παλαιμάχων και την προώθηση της αθλητικής ιδέας. Είναι μία μη κερδοσκοπική ένωση, απαρτιζόμενη από 500 μέλη που διοργανώνουν ποδηλατικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα (Σπαρτακιάδα, Γύρος Βόρειας Ευβοίας, Ποδηλατικός Μαραθώνιος κ.λ.π).

Την προσπάθειά μας στηρίζουν ο Δήμος Αθηναίων και οι εταιρίες Alchemist, ΑΤΛΑΝΤΙΚ, Όμιλος Selector.

Ας βοηθήσουμε όλοι στην εξάπλωση ενός αθλήματος που γυμνάζει σώμα και μυαλό και που είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, ας δώσουμε όλοι το παρόν κι ας μετατρέψουμε την άθληση σε τρόπο ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.

Για ένα καλύτερο σήμερα κι ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.