Jump to content

Παρατασιακός 3ο εξάμηνο


Kqlopaido

Recommended Posts

Το πρόβλημα: Προσπαθείτε να μείνετε υπεράριθμος με παράταση στο περιφερειακό σας νοσοκομείο, θέσεις υπεράριθμων υπάρχουν, αλλά οι διοίκηση του νοσοκομείου σας λέει ότι, σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορείτε να πάρετε πάνω από δυο συνεχόμενα εξάμηνα παράτασης...

Η Λύση: Δε θα σας την πω εγώ... Περάστε μια βόλτα από το νοσοκομείο της Τρίπολης και ψαξτε το λίγο. Θα βρείτε 2-3 που έχουν παρακάμψει το πρόβλημα αυτό. Κάποιος θα σας βοηθήσει...

Και μη βιαστείτε να με κρίνετε.. Καλά κάνουν τα παιδιά... ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:antegeia: Μετάφραση : " Σας παρακαλώ πείτε μου πως να συνεχίσω να κάνω ειδικότητα εις βάρος κάποιου άλλου γιατί είναι και κάτι άλλα Καλόπαιδα που το κάνουν εδώ και δεν ξέρω πως" ???

- Ρώτα αυτούς που το κάνουν? :antegeia: :antegeia: :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:antegeia: Μετάφραση : " Σας παρακαλώ πείτε μου πως να συνεχίσω να κάνω ειδικότητα εις βάρος κάποιου άλλου γιατί είναι και κάτι άλλα Καλόπαιδα που το κάνουν εδώ και δεν ξέρω πως" ???

- Ρώτα αυτούς που το κάνουν? :antegeia: :antegeia: :antegeia:

Αυτή τη μετάφραση πήγα να προλάβω, αλλα δεν τα κατάφερα! Και εξηγώ:

1. Δεν εχω σχέση όυτε με το νοσοκομείο, ούτε με την ειδικότητα, ούτε με τα Καλόπαιδα!

2. Το όριο των 2 εξαμήνων είναι μ@λ@κί@ [ή, για όσους καταλαβαίνουν, σκαλοπάτι για εκμετάλλευση] όσο υπάρχουν ελεύθερες θέσεις υπεράριθμων, όπως στο εν λόγω νοσοκομείο. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!

3. Το να ξέρεις είναι πολύ καλύτερο από το να μην ξέρεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΛΟΥΣ!

4. Δεν με ενοχλούν οι λιθοβολισμοί, απο ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ και μη...

5. Εστω και ένας ταλαίπωρος αν πάρει παράταση για μια 366η μέρα μετά από αυτό το post εγώ θα είμαι ευτυχισμένος!

ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ! ! !

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1. Δεν έχει απολύτως καμμία σημασία.

2. Για το αν είναι μαλακία ή όχι, δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, σύμφωνοι ότι το ΥΥΚΑ δεν αγνοεί όλες τις περιπτώσεις.

3. Η γνώση είναι δύναμη κτλ κτλ, το forum είναι εδώ για να βοηθάει αλλά αν έκανες post με τίτλο "Παιδιά βοηθήστε με και μένα να κλέψω τις γριούλες της γειτονιάς μου" δεν νομίζω ότι θα σε βοηθούσε κανείς. Ειδικά όσοι έχουν και γριούλα στο σπίτι (Ελπίζω ο παραλληλισμός να είναι αρκετά σαφής)

4. Δεν σε λιθοβόλησε κανείς, απλά ζητάς μέσα σε ένα φόρουμ όπου κατά 90% ψάχνουν όλοι μέσα σε ΦΕΚ και ξε-ΦΕΚ για να βρουν τρόπο να διεκδικήσουν τα ΝΟΜΙΜΑ δικαιώματα τους στην εργασία τους, να βρουν πως και με ποιον τρόπο θα πάνε στην Αγγλία/Γαλλία/Ουρουγουάη για να μην περιμένουν 11 χρόνια για να δουλέψουν ως ειδικευμένοι, να σε βοηθήσει κάποιος να παρακάμψεις τους κανόνες. Όσο για το βολεμένος, δεν νομίζω ότι γνωριζόμαστε από κάπου οπότε οι γενικεύσεις σου δεν με αφορούν καθόλου.

5. Το κοινωνικό σου έργο θα μείνει στην ιστορία

Και τελείως ενημερωτικά, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις υπεραριθμων ώστε να είναι "ελεύθερες" όπως διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου. Κάθε ένας που κάνει ειδικότητα ως υπεράριθμος (σύνθετη λέξη you know?) καπηλεύεται την εκπαίδευση των τοποθετημένων στο ίδιο νοσοκομείο με τον νόμιμο τρόπο. Αλλιώς εκπαιδεύονται 5, αλλιώς 15. Και ναι σύμφωνοι υπάρχουν πολλές κομπίνες και όλες θέλουν θείο, και γίνεται της μουρλής παντού, και σίγουρα πολλοί υπεράριθμοι έχουν προβλήματα υγείας υπαρκτά ή μη, και σίγουρα όλα γίνονται σε αυτή τη χώρα. Αλλά μόνο και μόνο από τακτ σε αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να έχεις την αξιοπρέπεια να μην ζητάς βοήθεια δημόσια απ'τη στιγμή που αποφάσισες να κινηθείς με αυτόν τον τρόπο. Κινούμαι υπογείως και ζητάω βοήθεια δημόσια ... δεν νομίζω να έχει και μεγάλη επιτυχία το σύστημα σου φίλε.

Καλή τύχη στην ευγενή σου προσπάθεια. emclover (for luck)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κόλλησες με το "βολέψτε με" και τις γριούλες!

- Κάνω την πλήρη μου ειδικότητα σε άλλη πόλη, αν αυτό βοηθάει στη σκέψη.

- Δε σε είπα βολεμένο DrV γιατί δε σε ξέρω, εσύ με κατηγορείς χωρίς να με ξέρεις - και στο αρχικό μου post δηλώνω τις προθέσεις μου.

- Ένας υπεράριθμος ειδικευόμενος δε χαλάει την εκπαιδευση των 3 κανονικών (είσαι φοβερός!) αλλά βοηθάει να μη δουλευουν σα σκυλια για ψύχουλα!

- Και τέλος, εγώ καταλαβαίνω τι σημαίνει υπεράριθμος, εσύ από αφέλεια πιστεύεις ότι ένα νοσοκομείο προβλέπεται να πληρώσει όσους υπεράριθμους γουστάρει; Οι θέσεις ΕΙΝΑΙ συγκεκριμένες!

Με τα περι τακτ, αξιοπρέπειας κλπ απλά απαξιώ να πέσω σε τέτοιο επίπεδο για να απαντήσω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.