Jump to content

Συναντήσεις μελών παραρτήματος Αθηνών ΕΕΦΙΕ


Karachan

Recommended Posts

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Παραρτήματος Αθηνών (Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, Μαιάνδρου 23, Μέγαρο Μουσικής).

Θα συζητηθεί & η διεξαγωγή ημερίδας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Παραρτήματος Αθηνών (Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, Μαιάνδρου 23). Μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί η σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής του 15ου ΕΣΦΙΕ, καθώς & η διεξαγωγή ημερίδας στο τέλος του Οκτώβρη. Όσα μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις παραπάνω δραστηριότητες, καλούνται να προσέλθουν & να δηλώσουν συμμετοχή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2008 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Παραρτήματος Αθήνας (Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, Μαιάνδρου 23, Μέγαρο Μουσικής).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Την Τρίτη 14 Οκτώβρη 2008 στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Παραρτήματος Αθηνών στους χώρους της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών (Μαιάνδρου 23, Μέγαρο Μουσικής). Θα συζητηθούν θέματα διοργάνωσης της ημερίδας (24 Οκτώβρη)& θα δοθεί υλικό για την προώθησή της. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην οργανωτική επιτροπή της ημερίδας, καλούνται να προσέλθουν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.