Jump to content

Δ΄Έτος

athne

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

μπορεί να μου πει κάποιος ποια μαθήματα δεν έχουν εξεταστεί ακόμα από το 4ο έτος και θα εξεταστούν εμβόλιμα; αν ξερετε και ημερομηνίες εχει καλως..

ευχαριστω

• 4 weeks later...
Posted
μπορεί να μου πει κάποιος ποια μαθήματα δεν έχουν εξεταστεί ακόμα από το 4ο έτος και θα εξεταστούν εμβόλιμα; αν ξερετε και ημερομηνίες εχει καλως..

ευχαριστω

Οι άτυπες εξετάσεις είναι:

23/5 οφθαλμολογία

2/6 Ακτινολογία

6/6 Ουρολογία

και η κανονική εξεταστική:(μάλλον)

10/6 Οφθαλμολογία

17/6 ΩΡΛ

25/6 ορθοπεδική

30/6 Ουρολογία

4/7 Ακτινολογία

Μήπως κανείς ξέρει τι ακριβώς διαβάζουμε Οφθαλμογία;; Από ποιο βιβλίο;; μπλε ή πορτοκαλοπράσινο;;

Κατανομή θεμάτων ανά καθηγητή;;Τα θέματα παίζουνε;; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη...

• 7 months later...
Posted

Καλή Χρονιά!

Γνωρίζει κάποιος αν και πότε θα εξεταστούνε τα μαθήματα ''Παιδιατρική'' και ''Ογκολογία-Λοιμώξεις''(εμβόλιμη) ?

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

για τη μεθ ξερει καποιος να μου πει τι να διαβασω?????τα θεματα προηγουμενων εξετασεων φτανουν? emoopsemoops

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς πώς είναι η εξέταση στο τραύμα? Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ανάπτυξης ή και τα δύο?

• 1 year later...
Posted

ποια μαθηματα της απαρτιωμενης του 7 εξαμηνου αξιζουν παρακολουθηση και σε ποια αρκει μονο διαβασμα?

• 3 months later...
Posted

ποια μαθηματα της απαρτιωμενης του 7 εξαμηνου αξιζουν παρακολουθηση και σε ποια αρκει μονο διαβασμα?

• 3 weeks later...
Posted

ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΤΟ Δ' ΕΤΟΣ?

ρε παιδιά γνωρίζει κανείς ποιά μαθήματα επιτρέπεται να δίνουμε από μεγαλύτερα έτη..π.χ. νευρολογία δε με άφησαν ...παιδιατρική - γυναικολογία πήρα τηλ και λένε δεν έχουν αποφασίσει...ξέρει κανείς τι γίνεται και σε ποια μαθήματα είναι πιο συνεννοήσιμοι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.