Jump to content

«Χρυσοί» οι έφηβοι του μπάσκετ!


anastasiostheodoridis

Recommended Posts

Ήταν το χρονικό μιας… προαναγγελθείσας κούπας! Η εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων πέτυχε την 24η συνεχόμενη νίκη της, η οποία βέβαια ήταν και η σημαντικότερη όλων. Η Λιθουανία, στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος -που διεξήχθη στην Αμαλιάδα και τον Πύργο-, έχασε για τρίτη φορά φέτος από τα χρυσά παιδιά του Γιώργου Βλασόπουλου, τα οποία ανέβασαν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, για πρώτη φορά στην ιστορία της εθνικής εφήβων.

Το τελικό 57-50 ήρθε πιο δύσκολα απ’ όλα τα προηγούμενα ματς στη διοργάνωση, αλλά και πάλι απόλυτα δίκαια. Το άγχος ήταν μεγάλο στην αρχή, με αποτέλεσμα οι Λιθουανοί να έχουν στην αρχή το προβάδισμα.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που η ελληνική ομάδα πέρασε μπροστά στο σκορ, κράτησε την πρωτοπορία ως το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 6-11, 27-25, 43-38, 57-50.

Ελλάδα: Παπαντωνίου, Κατσίβελης, Αγγελόπουλος, Μάντζαρης 2, Καραθανάσης, Παπανικολάου 10(1), Γεωργάκης, Σλούκας 16(1τρ, 8ρ), Παππάς 14(2τρ, 7ρ), Κασελάκης 7(9ρ), Σαρικόπουλος 8(10ρ).

Λιθουανία: Κάιρις, Σαπιέγκα, Πεκιουκεβίτσιους 4, Μπερτάσιους 8, Γκάσκα 9(1), Σλάζας 3(14ρ), Μπιρούτα 2, Μοτιεγιούνας 17(12ρ), Καντζεβίτσιους 7(1).

template_04.gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

video από τελικό

Τα συγχαρητήρια στον 19χρονο Γιάννη Καραγκιολίδη παίχτη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Νέων.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άσχετο, άκουγα κάποια στιγμή στο ραδιόφωνο οτι το βραβείο ήθους το πήρε ο γίος του μακαρίτη Μπόμπαν Γιάνκοβιτς κ σκιάχτηκα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.