Jump to content

Ιατρική Απόβασις στα Νησιά 2008


Karachan

Recommended Posts

Η κλήρωση για τις ομάδες φοιτητών που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα "Καλοκαιρινή Ιατρική Απόβαση", το οποίο διοργανώνεται από την Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. σε συνεργασία με τη Γ.Γ. Νέας Γενιάς & το Υπουργείο Υγείας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008, στις 16:00, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Επιστημών Υγείας (Μ. Ασίας & Δήλου 1, Γουδή).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε., από 4ο έτος μέχρι & πτυχίο. Όσοι δεν είναι μέλη Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. & επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να εγγραφούν στην Εταιρεία επιτόπου.

Φέτος, το πρόγραμμα μετονομάζεται σε "Καλοκαιρινή Ιατρική Απόβαση", καθώς, εκτός από τα νησιά των προηγουμένων ετών, θα περιλαμβάνει & άλλα 2 παραθαλάσσια θέρετρα, το Ναύπλιο , το Πόρτο Γερμενό, την Κεφαλονιά & τη Σκιάθο.

Επίσης, το φετινό πρόγραμμα θα εκτείνεται σε 4 περιόδους: τα 3 δεκαήμερα του Αυγούστου, καθώς & για μία ακόμα περίοδο, από 20-30 Ιουλίου 2008.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης;;;;;;;;; Αυτοί που θα πάμε στις 20-30 Ιουλίου δεν πρέπει να ξέρουμε;; Τελευταία στιγμή θα το μάθουμε;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η κλήρωση για τα μέλη της Αθήνας έγινε, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε απ' ότι μας είπαν και για τη συνολική κλήρωση (Αθήνα - υπόλοιπη Ελλάδα). Φέτος η όλη διαδικασία άργησε πολύ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απαραδεκτες καταστασεις. Δηλωνουμε, μας τρεχουν σε κληρωσεις και στο τελος κανουν εκατο αιωνες να βγαλουν τα αποτελεσματα. Εμεις που θελουμε να παμε αυτο το δεκαημερο ποτε θα βγαλουμε εισητηρια; του χρονου;αμαν πια, καθε χρονο και χειροτερα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε παιδιά συγγνώμη κι όλας αν φανεί μαλακία(μπορεί να μην τα ξέρω καλά) αλλά διακοπές μπορείτε να πάτε και μόνοι σας. Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα για φοιτητές από την Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Νοήμα θα είχε να γινόταν σε μη τουριστική περίοδο.

Νερομπίστολο και στηθοσκόπειο μαζί πάει;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νοήμα θα είχε να γινόταν σε μη τουριστική περίοδο.

Νερομπίστολο και στηθοσκόπειο μαζί πάει;

Ναι, αλλά σε μη τουριστική περίοδο, ποιους θα εξετάζουν; Τους αχινούς;

Και εντάξει, ας μην προσάπτουμε στους συμφοιτητές το φθηνό κίνητρο των φθηνών διακοπών με παράλληλη πρακτική εξάσκηση ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εντάξει όχι για όλους.

Αλλά για κάποιους θα είναι κάτι αντίστοιχο με τα δωρεάν ταξίδια-συνέδρια σε φοιτητικό επίπεδο. Εμένα τουλάχιστον οι συγγενείς μου λένε άντε γίνε γιατρός να πηγαίνεις τσάμπα ταξίδια :-)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι σας νοιαζει σε τι εξυπηρετεί τον καθένα το πρόγραμμα αυτό;

Κι αν καποιος θελει να το αξιοποίησει για διακοπες ειναι τοσο κακό;

Γιατί να ψάξει αλλα προγραμματα της Γραμματείας Νέας γενιάς από τη στιγμή που με την "απόβαση'' συνδυαζει νέες εμπειριες ως προς την ασκηση του επαγγελματος με τις διακοπες και όλα αυτα με κονδύλια και πάλι της ΓΝΓ;

Το θέμα ειναι ενα.

Η απαραδεκτη αργοπορία στα αποτελέσματα, η ανοργανωσία, και η προχειρότητα. Κατα τ αλλα...

Τα αποτελεσματα θα βγούνε λέει απο Δευτερα στο site της ΕΕΦΙΕ και εγώ που δεν ειμαι απο Αθηνα οπως και οι περισσότεροι πρεπει να κάθομαι σαν το βλήμα στην αθήνα και να περιμένω πότε θα καταφερει η κάθε διάννοια να ανοικοινώσει τα ονοματα. Εχουμε και αλλες υποχρεωσεις και με το περιμενε περιμενε μας γινονται ολα μπου%$@#ο.

Πραγματικά έλεος πια. Μια παραταση δε σώζει την κατασταση. Μανταρα γιναν ολα οεοοοοοο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Σωστός.

Ενώ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε από κοντά την πρωτοβάθμια περίθαλψη, συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου, κάθε χρόνο το γ@μ@νε όλο και πιο πολύ (ως προς την οργάνωση)! Γιατί βρε παιδιά?!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

πρώτον, τα αποτελέσματα της φετινής κλήρωσης θα τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της ΕΕΦΙΕ.

δεύτερον, ρε παιδιά, από τα αποτελέσματα αυτά δεν λείπουν κάποια νησιά??? νομίζω δηλώσαμε γύρω στους 30 προορισμούς και τα αποτελέσματα αναφέρουν μόνο 19... ξέρει κανείς τι γίνεται?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Θα ήθελα να πω 2 πράγματα για το πρόγραμμα. Θα ξεκινήσω με το ευχάριστο:

Είχα θέση για τη Τζιά για το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και λόγω τεχνικών προβλημάτων κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορέσω να την κρατήσω. Αν τη θέλει κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου, είναι κρίμα να πάει χαμένη, μου είπαν ότι είναι απ' τις καλύτερες θέσεις.

Δεύτερον, θα παραθέσω κάποια γεγονότα.

Στις 16/7 νομίζω έγινε η κλήρωση για το παράρτημα της Αθήνας. Στην κλήρωση αυτή, σε σύνολο 75 αιτήσεων είχα την τύχη να κληρωθώ #6. Σημειωτέον ότι μπροστά μου υπήρχαν 5 αιτήσεις, όχι 5 άτομα (κάποιες αιτήσεις ήταν για ζευγάρια, δηλ ήταν κάπου 6-8 άτομα). Η κλήρωση μεταξύ των παραρτημάτων απ' ότι μας είπαν πρέπει να έγινε κάπου στις 20/7, και οι συμμετοχές ανακοινώθηκαν 22/7.

Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση εγώ έπρεπε το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου να πάω στη Τζιά. Εγώ πριν από τη Τζιά είχα δηλώσει Πάρο και Ίο (και κάποια άλλα νησιά που όμως η Αθήνα δεν πήρε θέσεις), τα οποία στην Αθήνα έδωσαν 4 θέσεις (4 θέσεις για το κάθε δεκαήμερο).

Επειδή μου φάνηκε περίεργο με τόσο καλή κλήρωση να έχασα κάποια απ' τις πρώτες επιλογές μου, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκαν τ' αποτελέσματα μίλησα στο τηλέφωνο με το νέο πρόεδρο της ΕΕΦΙΕ Αθήνας και του ζήτησα τη λίστα με τη σειρά της κλήρωσης, μήπως έχει γίνει κάποιο "λάθος".

Η απάντηση ήταν ότι η λίστα είναι Αθήνα (κι ο ίδιος διακοπές), σε αντίθεση με τα υπόλοιπα έγγραφα ΔΕΝ έχει δημοσιοποιηθεί κι επιπλέον ότι ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΦΙΕ (πανελλήνια) και πρώην πρόεδρος ΕΕΦΙΕ Αθήνας!

Με τη φτωχή μου λογική ρωτάω κι εγώ: Γιατί πρέπει να δώσει έγκριση για να τη δω; Και γιατί δε δημοσιοποιείται η λίστα; Επειδή υπάρχει μια φημολογία για βολέματα στους κύκλους της ΕΕΦΙΕ, η δημοσιοποίηση της λίστας θα έδειχνε ότι αυτά αποτελούν παρελθόν.

Για να μην τα πολυλογώ, από 22/7 μέχρι σήμερα επικοινωνώ συνέχεια με τα 2 παιδιά και περιμένω να δω τι θα γίνει.

Το ίδιο ποστ θα αναρτήσω και στη σελίδα του παραρτήματος στο facebook και τα άτομα τα οποία εμπλέονται θα ενημερωθούν αμέσως για την ύπαρξη αυτών των τόπικς.

Επειδή η πολιτική του site είναι λίγο αυστηρή με τη δημοσίευση ονομάτων, άσχετα με την κάθε περίπτωση, στο site της ΕΕΦΙΕ μπορείτε να δείτε το ΔΣ Αθήνας και πανελλήνιο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στην εποχή του ίντερνετ, το να μην δημοσιεύεται η λίστα με τη σειρά των ονομάτων της κλήρωσης, τόσο της Ιατρικής Αθήνας, όσο και των άλλων Ιατρικών σχολών, καθώς και ο αλγόριθμος με τον οποίο βγαίνει η κατανομή των θέσεων, είναι το λιγότερο χαζό, και το πιο λογικό, ύποπτο.

Εμένα πέρσι μου είχαν πει αρχικά ότι πάω σε ένα καλό νησί, και μετά από 2 μέρες με παίρνουν τηλέφωνο, και μου λένε ότι πάω σε μια παπαριά νησί. Ε, ξενέρωσα και δεν πήγα καθόλου.

Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Αν είναι μάγκες, ας βγάλουν όλα τα στοιχεία στο ίντερνετ, για να μην τους κατηγορεί κανένας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.