Jump to content

Και κάτι δροσιστικό.....


Recommended Posts

Δώδεκα καλλίγραμμα κορίτσια πέταξαν τα ρούχα τους χτες στην πίστα του κέντρου Ιερά Οδός κατά τη διάρκεια του 12ου διαγωνισμού ομορφιάς Playmate 2008.

Τη βραδιά παρουσίασαν η Χριστίνα Αλούπη και ο Μίλτος Μακρίδης ενώ το κοινό διασκέδασε με τα τραγούδια του Κώστα Καραφώτη. Playmate 2008 στέφθηκε η Σύλβια Παπαδάκη από την Κρήτη η οποία έχει σπουδάσει γαλλική φιλολογία.

ksenia-margaritou.jpg

Ξένια Μαργαρίτου

Η 25χρονη Ξένια είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα, δυναμική, με πλούσιο μπούστο και παραδόξως –αν δει κανείς το κορμί της, που είναι ικανό να κολάσει όλο τον αντρικό πληθυσμό– λάτρης του καλού φαγητού. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, που φημίζεται για τις υπέροχες γεύσεις της. Της αρέσει πολύ η R’n’B μουσική, γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να την πετύχεις σε τέτοιου είδους πάρτι. Ιδανικό σύντροφο θεωρεί αυτόν που διαθέτει χιούμορ, αυτοπεποίθηση, είναι προστατευτικός, κύριος απέναντί της και μπορεί να διαβάζει τη σκέψη της. Όταν της αρέσει κάποιος, είναι διατεθειμένη να κάνει την πρώτη κίνηση, παίρνοντας το ρίσκο με όπλο το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της. Μέχρι στιγμής η Ξένια έχει κάνει σπουδές στην ηθοποιία και θέλει να ακολουθήσει κάποια στιγμή αυτό το επάγγελμα.

tatiana-kwstanta.jpg

Τατιάνα Κωσταντά

Της αρέσει να την περιποιούνται –κι εμάς να την υπηρετούμε– και να της κάνουν τα χατίρια. Βέβαια, σε ένα τέτοιο πλάσμα ποιος μπορεί να πει «όχι»; Λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να εξερευνήσει μέρη με κουλτούρα και ιστορία. Μέχρι στιγμής ο αγαπημένος της προορισμός είναι το Παρίσι, η πιο ερωτική πόλη της Ευρώπης. Θέλει ο άντρας να την υπηρετεί και να είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για εκείνη, ώστε να μην υπάρχει ρουτίνα στη σχέση τους. Θεωρεί τη φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών πολύ μεγάλο ψέμα. Σε όποιον θέλει να την πλησιάσει δίνει «το πράσινο φως» με τον τρόπο της, ποτέ όμως δεν κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση. Στο one-night stand δεν είναι αρνητική, άλλωστε είναι μια εμπειρία που το επόμενο πρωί μπορεί και να μην τη θυμάται. Από το διαγωνισμό περιμένει να της προφέρει πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο.

elizabeth-lainh.jpg

Ελίζαμπεθ Λαΐνη

Το ίδιο βέβαια μπορεί να πει οποιοσδήποτε αυτόπτης μάρτυρας και για τις καμπύλες της. Μάλλον πρέπει να ευχαριστούμε τα γονίδιά της, μιας και είναι Ελληνίδα με ισπανικές ρίζες, οι οποίες είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς στους γλουτούς της, που διαγράφονται αγέρωχα είτε φοράει μαγιό είτε ρούχα. Απεχθάνεται οτιδήποτε στημένο και προτιμά να έχει να μιλήσει με αυτόν που την ενδιαφέρει τρεις μέρες και να την ξαφνιάσει χτυπώντας το κουδούνι λέγοντάς της να κατέβει να τη δει. Λατρεύει τις εκπλήξεις και προσέχει σε έναν άντρα το μυαλό και το βλέμμα του. Είναι περισσότερο εγκεφαλική – στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους– και γι’ αυτόν το λόγο αναζητά συνεχώς τρόπους να γεμίζει την καθημερινότητά της. Όσο για το διαγωνισμό Playmate της Χρονιάς, πήρε την απόφαση να συμμετάσχει τόσο για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της όσο και για να ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία.

sylvia-papadaki.jpg

Σύλβια Παπαδάκη

Διαθέτει αυθεντική μεσογειακή ομορφιά και καυτό κορμί με ένα χείμαρρο καστανών μαλλιών. Τα απίστευτα αισθησιακά χείλη της, όμως, είναι το ατού της. Κάποιος μάλιστα τα εκτίμησε τόσο, που προκειμένου να την κερδίσει, έστειλε ελικόπτερο για να τη φέρει κοντά του. Παρ’ όλ’ αυτά, η ίδια λέει ότι δεν την απασχολεί μόνο η εμφάνιση σε έναν άντρα, αφού τα στοιχεία που επίσης προσέχει είναι η ειλικρίνεια και το χιούμορ. Βασικότερο ρόλο για εκείνη σε μια σχέση παίζει η χημεία που θα δημιουργηθεί. Το ιδανικό ραντεβού θα ήταν σε ένα εστιατόριο όπου θα μπορεί να μιλήσει με τον άλλο και να γνωριστεί. Θεωρεί την εξουσία και τη δύναμη ιδιαίτερα αφροδισιακές. Έχει κάνει στο παρελθόν sexy φωτογράφηση, αλλά είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται γυμνή. Όσο για το διαγωνισμό, σκεφτόταν εδώ και δύο χρόνια να πάρει μέρος, αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που επιτέλους έφτασε!

eua-masiali.jpg

Εύα Μασιαλή

Η μελαχρινή 22χρονη υποψήφια από την Άρτα έχει τον αέρα της γυναίκας που είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, την οποία σίγουρα ενισχύουν οι εκρηκτικές της καμπύλες. Στη μέση της έχει κάνει τατουάζ μια σέξι τίγρη. Αυτό και μόνο λέει πολλά για την προσωπικότητά της. Η ίδια όλο υπονοούμενο δηλώνει: «Όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι λίγο εγωίστριες». Παρόλο που της αρέσει η ελληνική μουσική, προσέχει να μην ξενυχτάει και φροντίζει πολύ το δέρμα και το σώμα της. Άλλωστε φιλοδοξεί να κάνει περισσότερες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ και να γίνει γνωστή, γι’ αυτό και αποφάσισε να έρθει στο διαγωνισμό. Σε έναν άντρα προσέχει τα μάτια, ενώ αντρικό πρότυπό της είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, γιατί είναι ιδιαίτερα γοητευτικός

romperta-georgiadi.jpg

Ρομπέρτα Γεωργιάδη

Διατηρεί, ωστόσο, την ξενική προφορά της, γεγονός που την κάνει απίστευτα sexy. Με το λάγνο βλέμμα της, τα καστανόξανθα μαλλιά της, τις άψογες αναλογίες και το απαλό δέρμα της μπορεί να κάνει πολλούς άντρες να αναστενάξουν στο πέρασμά της. Της αρέσει η R’n’B μουσική και λατρεύει να χορεύει αισθησιακά πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της, που είναι το φετίχ της – και το δικό μας, εννοείται. Τον άντρα τον θέλει δυναμικό και αποφασιστικό και να νιώθει ότι τη στηρίζει στις αποφάσεις της, χωρίς να είναι ζηλιάρης. Στο διαγωνισμό αποφάσισε να έρθει επειδή ήθελε να δει πώς λειτουργεί η διαδικασία, αλλά και για να γνωρίσει κοπέλες από το χώρο της ομορφιάς.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

stella-ntatsi.jpg

Στέλλα Ντατσή

Κατάγεται από τη Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα από την Κατερίνη. Όταν είναι ερωτευμένη, δίνεται ολοκληρωτικά στον άνθρωπό της. Της αρέσει ο Τζόνι Ντεπ για το ιδιαίτερο στυλ του και την προσωπικότητά του, στοιχείο που προσέχει και στον άντρα που θέλει να έχει δίπλα της. Ένας άντρας που πατάει στα πόδια του, είναι αυτοδημιούργητος και γεμάτος ενέργεια, έχει εκφραστικά μάτια και πολύ χιούμορ μπορεί να κερδίσει την καρδιά της. Για να την πλησιάσει, θα πρέπει να την ξαφνιάσει με μια πρωτότυπη ατάκα. Είναι άνθρωπος που ζει τη στιγμή, γι’ αυτό και αποφεύγει να κάνει σχέδια για το μέλλον. Πήρε την απόφαση να έρθει στο διαγωνισμό Playmate της Χρονιάς αφενός για να ζήσει την εμπειρία από κοντά και αφετέρου γιατί πιστεύει ότι ένας τίτλος θα βοηθήσει την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ.

eleutheria-patrikarea.jpg

Ελευθερία Πατρικαρέα

Η 23χρονη Ελευθερία εργάζεται ως μοντέλο σε πρωινή εκπομπή και είναι «λαγουδάκι» εξ αγχιστείας, αφού η αδερφή της Βάσιας κέρδισε πριν από δύο χρόνια τον τίτλο της Playgirl! Δηλώνει ότι είναι εγωίστρια, αλλά και δυναμική. Κάνει από μικρή κλασικό μπαλέτο και μοντέρνο χορό, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς με το φλογερό κορμί της. Όταν βγαίνει έξω, φροντίζει να επιδεικνύει τις φιγούρες της και να σκορπάει εγκεφαλικά στους άντρες υπό τους ήχους κυρίως της R’n’B. Θεωρεί την εμφάνιση σε έναν άντρα σημαντική, αφού είναι το πρώτο που προσέχει. Επειδή, όμως, η ομορφιά είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται, προσέχει την εξυπνάδα και το χιούμορ. Όσο για one-night stand, δεν έχει κάνει ποτέ, ούτε και πιστεύει ότι θα κάνει στο μέλλον, αφού, για να βρεθεί στο κρεβάτι με κάποιον, θα πρέπει να τον ξέρει έστω και λίγο και να έχει κάποια αισθήματα γι’ αυτόν.

anastasia-kaltourmidou.jpg

Αναστασία Καλτουρμίδου

Η 19χρονη Αναστασία, βολεϊμπολίστρια στην ομάδα του Ευόσμου, διαθέτει έναν εκρηκτικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί. Τα ζουμερά χείλη της βγάζουν μια αθωότητα, ενώ την ίδια στιγμή, σαν μια άλλη Λολίτα, το φιλήδονο κορμί της σε προκαλεί να υποκύψεις στα θέλγητρά του. Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί κουνάει το κορμί της καλύτερα κι από Βραζιλιάνα στο Σαμπαδρόμιο. Ήθελε πολύ να έρθει στο διαγωνισμό, αλλά αρχικά φοβόταν την αντίδραση των γονιών της, οι οποίοι όμως τελικά δέχτηκαν να την αφήσουν. Ο άντρας που θα την κατακτήσει θα πρέπει να είναι ψηλός, μελαχρινός, με καλογυμνασμένο κορμί και με χιούμορ. Είναι ρομαντική, γι’ αυτό ένα δείπνο στην παραλία κάπου εξωτικά, με λίγο κόσμο και ένα καλό κρασί θα ήταν το ιδανικό ραντεβού για εκείνη.

hrw-passia.jpg

Ηρώ Πασσία

Στο παρελθόν έχει παρευρεθεί σε ένα από τα διάσημα πάρτι του Playboy, κι έτσι, έχοντας ήδη πάρει μια μικρή γεύση από το λαμπερό κόσμο του, αποφάσισε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Έχει αρκετή προϋπηρεσία, αφού έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, έχει δουλέψει στην Ίμπιζα και έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ ξένου συγκροτήματος. Η ιδανική διασκέδαση για εκείνη δεν είναι να βγαίνει έξω τα βράδια, αφού εργάζεται ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί κι έτσι το βλέπει ως δουλειά. Τον άντρα τον θέλει ευγενικό, καλόψυχο, πιστό, να είναι δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα και πάνω απ’ όλα να μην είναι ψώνιο. Επειδή ζηλεύει πολύ, θέλει ο άνθρωπος που την κυκλοφορεί να κοιτάζει μόνο εκείνη. Φροντίζει, πάντως, στην προσωπική της ζωή να ντύνεται εντυπωσιακά.

hba-poupi.jpg

Ήβα Πούπη

Η 21χρονη Ήβα –και μόνο που το λες το όνομα θέλεις να επαναλάβεις το προπατορικό– κατάγεται από την Ήπειρο και αποφάσισε να έρθει στο διαγωνισμό Playmate της Χρονιάς 2008 μετά από παρότρυνση της αδερφής της. Ασχολείται με το βιολί, γεγονός που είναι αρκετό για να εξάψει τη φαντασία των περισσότερων αντρών. Ο ιδανικός σύντροφος για την Ήβα είναι αυτός που συνδυάζει εξυπνάδα, έντονο βλέμμα και ωραίο σώμα. Για πρώτο ραντεβού θα ήθελε να πάει κάπου ήσυχα και με ατμόσφαιρα, αφού είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Ευτυχώς για εμάς, της αρέσει να ντύνεται αισθησιακά, με ψηλά τακούνια και στενά ρούχα, που αναδεικνύουν την άψογη σιλουέτα της. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της θεωρεί το ότι είναι αναποφάσιστη και πολύ ερωτιάρα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι τις ηθελα τις σπουδες????

Ποτέ δεν είναι αργά

αν παρατήρησες στο διαγωνισμό πήραν μέρος 12 αλλά εγώ έβαλα φωτογραφίες μόνο από τις 11

η 12η ήταν η Μαρία, η οποία με χιλιοπαρακάλεσε να μην δημοσιεύσω την φωτογραφία της και μπλοκάρει το email της001shiny[1].gif

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

νταξ', βαζω μαγιο και σκαω μυτη!!! Μονο που τοτε ο Διαγωνισμος θα μετατραπει σε "10 Τροποι να καταπολεμησετε την κυτταριτιδα"!!

Παντως, οντως, τωρα που τις ξανακοιταζω πιο προσεκτικα, φαινεται οτι τα κοριτσια εχουν γνωσεις στο αντικειμενο....!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.