Jump to content

Ελλάδα-Ρωσία 0-1


princess_dimitra

Recommended Posts

(από το contra.gr)

Παρά το γεγονός ότι η Εθνική έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, δεν κατάφερε να αποφύγει την καταδικαστική ήττα από τη Ρωσία με 1-0, που την κατατάσσει τελευταία στον Δ' όμιλο. Το "φτηνό" γκολ του Ζιριάνοφ στο 33' έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

H Εθνική, με τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα με τη Σουηδία, (Λυμπερόπουλος, Πατσατζόγλου, Αμανατίδης) και παρατεταγμένη σε σύστημα 4-3-3 μπήκε με διάθεση να γεμίσει χώρους και να παίξει ποδόσφαιρο πιέζοντας ψηλά τη Ρωσία.

Η ομάδα του Γκους Χίντινγκ (σε 4-5-1) βέβαια δεν είχε παθητικό ρόλο. Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο χώρο του κέντρου και με πολλές πλαγιοκοπήσεις από τα αριστερά με τον Ζίρκοφ, η Ρωσία έβαλε δύσκολα προβλήματα στην ελληνική άμυνα τα οποία πάντως, μέχρι τη φάση του 33’, απαντήθηκαν.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν το ότι η Εθνική είχε το νου της στραμμένο και στην αντίπαλη εστία. Μπορεί να μη δημιούργησε τη μεγάλη φάση μπροστά στα καρέ του Ακινφέεφ, είχε όμως ρυθμό, ανάπτυξη και γενικά μία διάθεση να δημιουργήσει, όχι μόνο να καταστρέψει. Η ομάδα του Ρεχάγκελ όμως προδόθηκε από ένα (ολέθριο) προσωπικό λάθος του Νικοπολίδη στη φάση του 33’. Ο Αρτινός τερματοφύλακας βρήκε πολύ μακριά από την εστία του (σε πλάγια θέση) για να σταματήσει τον Σέμσοφ. Αυτός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, γύρισε στον εντελώς αμαρκάριστο Ζιριάνοφ και ο τελευταίος έγραψε άκοπα το 0-1. Ένα πολύ «φθηνό» γκολ ανάγκασε την Εθνική να τρέχει και να μην… φτάνει.

Το γκολ των Ρώσων έφερε αναστάτωση στην ελληνική άμυνα που για κάποια λεπτά άφηνε πολλούς χώρους ελεύθερους. Παράλληλα, ο Ρεχάγκελ υποχρεώθηκε από τον τραυματισμό του Σεϊταρίδη να κάνει αναγκαστική αλλαγή ρίχνοντας στη μάχη τον Καραγκούνη και φέρνοντας δεξιά τον Πατσατζόγλου. Η Εθνική πίεσε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, της έλειψε όμως και πάλι η ουσία για να απειλήσει σοβαρά τον αντίπαλο.

Τα δεδομένα, έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί, ανάγκασαν την Εθνική να επιτεθεί και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Πράγματι, οι παίκτες του Ρεχάγκελ βγήκαν μπροστά, πίεσαν τους Ρώσους αλλά την ίδια ώρα άφηναν κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού καθώς η ελληνική πλευρά έπαιρνε ολοένα και μεγαλύτερο ρίσκο ενώ η Ρωσία, με πολύ αποδοτική κυκλοφορία και ταχύτητα, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το 0-2. Το σκορ όμως δεν άλλαξε.

Στα μέσα της επανάληψης ο Ρεχάγκελ φρέσκαρε την επίθεσή του (Γκέκας αντί Λυμπερόπουλου) και έδωσε εντολή στον Χαριστέα να παίζει πιο κοντά στην περιοχή για να βοηθάει τον κλασικό φορ. Η προσπάθεια που έγινε από όλους (και κυρίως από τον εξαιρετικό Καραγκούνη) ήταν πολύ μεγάλη (έστω και αν δεν υπήρχε πάντα καθαρό μυαλό), δεν αποδείχθηκε όμως αρκετή.

Ο σαφώς ανώτερος ποιοτικά αντίπαλος κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν πίσω και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κάνει ακόμη ένα γκολ στις ευκαιρίες που είχε, καταδίκασε την Εθνική σε ήττα-αποκλεισμό. Η Ρωσία, αντίθετα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση σε ματς-τελικό με τη Σουηδία στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Γήπεδο: Βαλς-Ζίντσενχαϊμ (Σάλτσμπουργκ, Αυστρία)

Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροζέτι (Ιταλία)

Βοηθοί: Αλεσάντρο Γκρισέλι, Πάολο Καλκάνιο (Ιταλία)

Συνθέσεις

Ελλάδα:

Αντώνης Νικοπολίδης, Χρήστος Πατσατζόγλου, Γιούρκας Σεϊταρίδης (40' Γιώργος Καραγκούνης), Τραϊανός Δέλλας, Βασίλης Τοροσίδης, Σωτήρης Κυργιάκος, Κώστας Κατσουράνης, Αγγελος Μπασινάς, Νίκος Λυμπερόπουλος (60' Φάνης Γκέκας), Αγγελος Χαριστέας, Γιάννης Αμανατίδης (79' Στέλιος Γιαννακόπουλος)

Ρωσία:

Ιγκόρ Ακινφέεφ, Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, Ντένις Κολόντιν, Αλεκσάντρ Ανιούκοφ, Ιγκόρ Σέμσοφ, Ντμίτρι Τορμπίνσκι, Ντίνιγιαρ Μπιλιαλέτντινοφ (70' Ιβάν Σαένκο), Σεργκέι Σέμακ, Γιούρι Ζίρκοφ (87' Βασίλι Μπερεζούτσκι), Κονσταντίν Ζιριάνοφ, Ρόμαν Παβλιουτσένκο

elladarwsia0-1_1406_m.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Για το σημερινό παιχνίδι δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο από αυτά που είχα ήδη γράψει και για το παιχνίδι με το Σουηδία μιας και επαληθεύτηκαν στο μέγιστο και σήμερα. Ότι δηλαδη

(drkourk @ Jun 11 2008, 01:14 )

Αν δεν είχαμε παίξει τσούκου-τσούκου μπολ στην Πορτογαλία θα χαμε πέρει τομπούλο αντί του Ευρωπαικού. Κανείς δεν παραπονέθηκε τότε όταν το σηκώσαμε, κανείς δε θα παραπονιόταν υώρα αν νικούσαμε. Δυστυχώς, αυτούς του παίχτες έχουμε κι έτσι παίζουμε. Αν περιμένει κανείς οτι θα πρεπε να παίζουμε σαν τη Βραζιλία επειδή πήραμε το Ευρωπαικό μάλλον είναι γελασμένος.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Με το τσούκου τσούκου αποκτήθηκε το κύπελλο του 2004 και δούλεψε το σύστημα γιατί τότε δεν ήξεραν και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τώρα όμως μας έμαθαν και ο τρόπος με τον οποίο παίζει η εθνική μας ,αν έχει μελετηθεί στοιχειωδώς από έναν προπονητή και την ομαδά του, μόνο κίνδυνο δεν αποτελεί. Εξάλλου και στην Πορτογαλία οι νίκες μας ήταν του τύπου 1-0 ή 2-1 δηλ. οριακά για τη νίκη.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει όμως αυτό ακριβώς , ότι δηλ.

αυτούς του παίχτες έχουμε κι έτσι παίζουμε
. Απλά το 2004 ξεπέρασαν τον εαυτό τους . Το αληθινό επίπεδο της εθνικής είναι αυτό που φάνηκε στο παιχνίδι με τη Σουηδία και δεν φταίει κανείς γι' αυτό -ούτε οι παίκτες ούτε ο Ρέχαγκελ. Αυτό μπορούσαν αυτό έκαναν. Δεν μπορούμε λοιπόν να απαιτούμε πλέον σε κάθε διοργάνωση να σηκώνουμε το τιμημένο.

Λογικό η επιτυχία να δημιουργεί προσδοκίες και λαχτάρες, αλλά ας μην παραλογιζόμαστε. Ας μένουμε απλά ρεαλιστές και ας συνειδητοποιήσουμε ότι φέτος ήταν επιτυχία και μόνο που η ομάδα προκρίθηκε στα τελικά του Euro με την μπάλα που παίζει.

Οι Έλληνες βέβαια λατρεύουν να είναι των άκρων -τη μια μέρα να θεοποιούν (βλ. ο Ρεχάγκελ ως θεός του Ολύμπου με τους παίκτες του) και την αμέσως επόμενη να αποκαθηλώνουν (φτάίει ο Ρεχάγκελ, οι παίκτες, ο Θεός, ο καιρός , η κούραση, η φουσκάλα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του Καραγκούνη, κοκ). Αυτά βέβαια πάντα γίνονταν στην Ελλάδα γιατί ν' άλλάξουν τώρα?

Αντί ο κόσμος να είναι περήφανος για την επιτυχία το 2004 παικτών και προπονητή (που τους πήρε από το σημείον μηδέν και τους πήγε στην κορυφή - και σκεφτείτε με ΤΙ πρώτη ύλη! Ασύλληπτη επιτυχία!) κάθονται όλοι και κλαίγονται και γκρινιάζουν που δεν θα το πάρουν και φέτος. Αντί να είναι ευγνώμωνες που έζησαν αυτή την επιτυχία τουλάχιστον στη ζωή τους (που μπορεί να μην ξανάρθει ή να αργήσει πάαααααρα πολύ) κάθονται στη μιζέρια και ψάχνουν να βρουν ποιος και τι έφταιξε. Αυτή η ψύχωση, η εμμονή να κατηγορηθεί κάποιος. Έλεος πια! Ενώ η απάντηση είναι πασιφανής και απλούστατη : δεν έφταιξε κανείς και τίποτα . Οι παίκτες προσπάθησαν και απέδωσαν αυτό που μπορούσαν : το επίπεδο που κατέχουν. Nothing more, nothing less.

Προετοιμασία είχε γίνει, απουσίες και τραυματισμοί άξιοι αναφοράς δεν υπήρχαν, στήριξη υπήρχε, τίποτε δεν έλειψε. Τίποτα δεν πήγε στραβά. όλα κύλησαν φυσιολογικά και αναμενόμενα.Εδώ τόσες ομάδες υπάρχουν με παίκτες τεράστιας κλάσης, που και άψογη τεχνική κατέχουν και εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις έχουν κι όμως αποκλείονται ή δεν καταφέρνουν τα αναμενόμενα. Πώς λοιπόν θα τα καταφέρει η εθνική μας με τους παίκτες που έχει?

Όταν οι παίκτες υπολείπονται σε τεχνική, δεν μπορούν να αλλάξουν σωστά πάσες, να κατεβάσουν την μπάλα, να κοντρολάρουν στοιχειωδώς ή να κάνουν μια σωστή εκτέλεση κόρνερ ή σέντρας δεν φταίει ο προπονητής ή ο παίκτης. Αυτά τα πράγματα θέλουν καιρό για να χτιστούν και είναι αυτά που καθορίζουν το επίπεδο της μπάλας που παίζει ένας παίκτης και μια ομάδα στο σύνολό της. Αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε σε ένα παιχνίδι ούτε σε μερικές προπονήσεις. Απλά ο προπονητής προσπαθεί με το υλικό που έχει να το παρατάξει όσο καλύτερα μπορεί και να βγάλει το 100% των παικτών του. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως , όπως της εθνικής μας, αυτό το 100% είναι πολύ λίγο για να προχωρήσουν....

Καλά...για τον Νικοπολίδη δεν έχω λόγια...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup

Εξακολουθεί να μου φαίνεται ελαφρώς έως βαρέως άκυρη η τοποθέτησή σου...

Διότι πέρα από το σύστημα που έπαίξε, δεν είχε τους παίχτες στις θέσεις που παίζουν συνήθως.

Μιλάω αντικειμενικά και καλό θα ήταν να το κάνεις κι εσύ.

Δεν πας να κάνεις πειράματα στο Euro -άποψή μου- όπως επίσης λογικό να φαίνονται χειρότεροι σε ρόλους που δεν κατέχουν.

Ο Νικοπολίδης ακόμα μια φορά δεν μας εξέπληξε μάλλον.. :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ετσι ειναι ,αυτοι ειναι οι ελληνες παιχτες,τοσο το κατεχουν το τοπι μαγκες...δε φταει κανεις,και ουτε ειναι κανεις για να κατηγορηθει!απλα σε αυτη την ομαδα ελλειπε εστω και ενας παιχτης σα το ζαγορακη και το τσαρτα η το μπασινα-καραγκουνη στα καλα τους, που να κανει στοιχειωδως ΄'παιχνιδι'', οποτε πως να δημιουργηθει φαση?

η μεγαλυτερη αχαριστια θα ειναι να αρχισουν να κραζουν ολοι οι ασχετοι απο αυριο την εθνικη..και μεχρι εδω η προκριση στα τελικα του ευρο ηταν μια καλη πορεια.επισης μια μαχητικη εμφανιση με την ισπανια και ας χασουμε,θα πρεπει να γινει..

να φυγουμε αφου παιξουμε ενα δυνατο ματσ με παθος!και απο τα 3 γκολ που δεχτηκαμε συνολικα,(ασχετα απο τους χαμενους βαθμους) τα 2 ηταν γκαφες παιδαριωδεις!εμενα σημερα μου αρεσε που τρεξαμε και παιξαμε δυνατα στις φασεις(καναμε πολλα φαουλ αλλωστε)κι ας χασαμε!μας ελειπε η παραγωγη παιχνιδιου απο το κεντρο!τι να κανουμε,δε διαθετουμε τετοιους κεντροους...και εις αλλα με υγεια στο μελλον!

αα και μη πυροβολειτε τον αντωνη!τα εχει ξανακανει αυτα και παλιοτερα στα καλα του,ποσο μαλλον τωρα στα γεραματα.. emcolgate

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω τα παιδια της Εθνικης για το ωραιο ονειρο.

Εκεινο που μου χαρισαν το καλοκαιρι του 2004.

Εκεινο που μετα το ματς Τσεχια - Ελλαδα φωναζα emgoal επι δεκα λεπτα και θα ηθελα να φωναζω μεχρι να μου κοπει η φωνη.

Εκεινο που αμεσως μετα ετρεχα απο το σπιτι μου μεχρι το κεντρο της πολης (40 λεπτα), κλαιγοντας (δακρυα χαρας) και τραγουδωντας διαφορα συνθηματα, σκεπασμενος με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και το κασκολ της Εθνικης δεμενο στο κεφαλι.

Εκεινο που για πρωτη φορα ξεχασαμε τις αντιπαλοτητες των ομαδων μας και χορευαμε τραγουδωντας μεχρι το πρωι για την Εθνικη.

Εκεινο που δωσαμε ενα μαθημα στους υπεροπτες Ευρωπαιους.

Εκεινο που κανεις δεν πιστευε οτι θα το σηκωσουμε, αλλα πριν το τελικο ειμασταν σιγουροι οτι ειναι δικο μας το τιμημενο.

Εκεινο που καναμε κατι και για τους εαυτους μας σαν Ελληνες.

Εκεινο θελω να θυμαμαι....εκεινο το καλοκαιρι.

Δε πειραζει το ονειρο, αρχισε και τελειωσε. Ειναι πλεον ωρα να ξαναονειρευτουμε ενα καινουργιο ονειρο....ενα καινουργιο ξεκινημα, με ή χωρις τη θεικη βοηθεια.

Η Εθνικη ειναι μια ειναι μοναδικη και αυτη θελω να βλεπω στη κορυφη.

Γλυκεια μου Ελλαδα, εσυ που φροντισες τα παντα, μη πεταξεις ποτε, τα ονειρα μου στο καιαδα.

Δεν λιθοβολω τα παιδια που με κανανε υπερηφανο και απλως ηρθε το πληρωμα του χρονου για τη δικο τους αποχαιρετιστηριο παιχνιδι.

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω τα παιδια της Εθνικης για το ωραιο ονειρο.

Εκεινο που μου χαρισαν το καλοκαιρι του 2004.

Εκεινο που μετα το ματς Τσεχια - Ελλαδα φωναζα emgoal επι δεκα λεπτα και θα ηθελα να φωναζω μεχρι να μου κοπει η φωνη.

Εκεινο που αμεσως μετα ετρεχα απο το σπιτι μου μεχρι το κεντρο της πολης (40 λεπτα), κλαιγοντας (δακρυα χαρας) και τραγουδωντας διαφορα συνθηματα, σκεπασμενος με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και το κασκολ της Εθνικης δεμενο στο κεφαλι.

Εκεινο που για πρωτη φορα ξεχασαμε τις αντιπαλοτητες των ομαδων μας και χορευαμε τραγουδωντας μεχρι το πρωι για την Εθνικη.

Εκεινο που δωσαμε ενα μαθημα στους υπεροπτες Ευρωπαιους. emarrightΕ, καλά δεν τα έβαψαν και μαύρα... (κι εμείς Ευρωπαίοι είμαστε by the way)

Εκεινο που κανεις δεν πιστευε οτι θα το σηκωσουμε, αλλα πριν το τελικο ειμασταν σιγουροι οτι ειναι δικο μας το τιμημενο. emarrightγαμημένο έλεγε το σύνθημα αλλά τελοσπάντων

Εκεινο που καναμε κατι και για τους εαυτους μας σαν Ελληνες. emarrightΒελτιώθηκε κάτι στη ζωή μας και δεν το πήρα χαμπάρι; :withstupid:

Εκεινο θελω να θυμαμαι....εκεινο το καλοκαιρι.

Δε πειραζει το ονειρο, αρχισε και τελειωσε. Ειναι πλεον ωρα να ξαναονειρευτουμε ενα καινουργιο ονειρο....ενα καινουργιο ξεκινημα, με ή χωρις τη θεικη βοηθεια. emarrightΈχω πολλά (μα πάρα πολλά) όνειρα αλλά κανένα δεν περιλαμβάνει κάποιο πρωτάθλημα ή κύπελλο

Η Εθνικη ειναι μια ειναι μοναδικη και αυτη θελω να βλεπω στη κορυφη.

Γλυκεια μου Ελλαδα, εσυ που φροντισες τα παντα, μη πεταξεις ποτε, τα ονειρα μου στο καιαδα. <ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Ελπίζω να μιλάς γενικά...

Δεν λιθοβολω τα παιδια που με κανανε υπερηφανο και απλως ηρθε το πληρωμα του χρονου για τη δικο τους αποχαιρετιστηριο παιχνιδι.

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ. <ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω τα παιδια της Εθνικης για το ωραιο ονειρο.

Εκεινο που μου χαρισαν το καλοκαιρι του 2004.

Εκεινο που μετα το ματς Τσεχια - Ελλαδα φωναζα emgoal επι δεκα λεπτα και θα ηθελα να φωναζω μεχρι να μου κοπει η φωνη.

Εκεινο που αμεσως μετα ετρεχα απο το σπιτι μου μεχρι το κεντρο της πολης (40 λεπτα), κλαιγοντας (δακρυα χαρας) και τραγουδωντας διαφορα συνθηματα, σκεπασμενος με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και το κασκολ της Εθνικης δεμενο στο κεφαλι.

Εκεινο που για πρωτη φορα ξεχασαμε τις αντιπαλοτητες των ομαδων μας και χορευαμε τραγουδωντας μεχρι το πρωι για την Εθνικη.

Εκεινο που δωσαμε ενα μαθημα στους υπεροπτες Ευρωπαιους. emarrightΕ, καλά δεν τα έβαψαν και μαύρα... (κι εμείς Ευρωπαίοι είμαστε by the way) emarright Είμαστε όντως ευρωπαίοι; ή κάτι στο ενδιάμεσο (ελπίζω να με πιάνεις)

Εκεινο που κανεις δεν πιστευε οτι θα το σηκωσουμε, αλλα πριν το τελικο ειμασταν σιγουροι οτι ειναι δικο μας το τιμημενο. emarrightγαμημένο έλεγε το σύνθημα αλλά τελοσπάντων emarright Το ξέρω ότι έλεγε το γαμημένο, αχ αυτό το γαμη...... τρόπαιο.

Εκεινο που καναμε κατι και για τους εαυτους μας σαν Ελληνες. emarrightΒελτιώθηκε κάτι στη ζωή μας και δεν το πήρα χαμπάρι; :withstupid:

emarrightΟχι στη ζωη μας αλλα σιγουρα κατι θα αλλαξε στη βλαχοελληνικη ποδοσφαιρικη νοοτροπια μας.

Εκεινο θελω να θυμαμαι....εκεινο το καλοκαιρι.

Δε πειραζει το ονειρο, αρχισε και τελειωσε. Ειναι πλεον ωρα να ξαναονειρευτουμε ενα καινουργιο ονειρο....ενα καινουργιο ξεκινημα, με ή χωρις τη θεικη βοηθεια. emarrightΈχω πολλά (μα πάρα πολλά) όνειρα αλλά κανένα δεν περιλαμβάνει κάποιο πρωτάθλημα ή κύπελλο

<ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Αυτη ειναι η διαφορα ενος οπαδου και ενος φιλαθλου. Ο πρωτος πηγαινει γιατι πιστευει και ζει για το ονειρο και ο δευτερος απλως παει για να πάει.

Η Εθνικη ειναι μια ειναι μοναδικη και αυτη θελω να βλεπω στη κορυφη.

Γλυκεια μου Ελλαδα, εσυ που φροντισες τα παντα, μη πεταξεις ποτε, τα ονειρα μου στο καιαδα. <ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Ελπίζω να μιλάς γενικά... emarright Σωστος

Δεν λιθοβολω τα παιδια που με κανανε υπερηφανο και απλως ηρθε το πληρωμα του χρονου για τη δικο τους αποχαιρετιστηριο παιχνιδι.

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ. <ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω τα παιδια της Εθνικης για το ωραιο ονειρο.

Εκεινο που μου χαρισαν το καλοκαιρι του 2004.

Εκεινο που μετα το ματς Τσεχια - Ελλαδα φωναζα emgoal επι δεκα λεπτα και θα ηθελα να φωναζω μεχρι να μου κοπει η φωνη.

Εκεινο που αμεσως μετα ετρεχα απο το σπιτι μου μεχρι το κεντρο της πολης (40 λεπτα), κλαιγοντας (δακρυα χαρας) και τραγουδωντας διαφορα συνθηματα, σκεπασμενος με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και το κασκολ της Εθνικης δεμενο στο κεφαλι.

Εκεινο που για πρωτη φορα ξεχασαμε τις αντιπαλοτητες των ομαδων μας και χορευαμε τραγουδωντας μεχρι το πρωι για την Εθνικη.

Εκεινο που δωσαμε ενα μαθημα στους υπεροπτες Ευρωπαιους. emarrightΕ, καλά δεν τα έβαψαν και μαύρα... (κι εμείς Ευρωπαίοι είμαστε by the way) emarright Είμαστε όντως ευρωπαίοι; ή κάτι στο ενδιάμεσο (ελπίζω να με πιάνεις) emarrightΕίμαστε η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους αλλά αυτό το είπε κάποιος άλλος και δεν είναι του παρόντος emoops

Εκεινο που κανεις δεν πιστευε οτι θα το σηκωσουμε, αλλα πριν το τελικο ειμασταν σιγουροι οτι ειναι δικο μας το τιμημενο. emarrightγαμημένο έλεγε το σύνθημα αλλά τελοσπάντων emarright Το ξέρω ότι έλεγε το γαμημένο, αχ αυτό το γαμη...... τρόπαιο.

Εκεινο που καναμε κατι και για τους εαυτους μας σαν Ελληνες. emarrightΒελτιώθηκε κάτι στη ζωή μας και δεν το πήρα χαμπάρι; :withstupid:

emarrightΟχι στη ζωη μας αλλα σιγουρα κατι θα αλλαξε στη βλαχοελληνικη ποδοσφαιρικη νοοτροπια μας. <ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Η παράγκα ζει και βασιλεύει.

Εκεινο θελω να θυμαμαι....εκεινο το καλοκαιρι.

Δε πειραζει το ονειρο, αρχισε και τελειωσε. Ειναι πλεον ωρα να ξαναονειρευτουμε ενα καινουργιο ονειρο....ενα καινουργιο ξεκινημα, με ή χωρις τη θεικη βοηθεια. emarrightΈχω πολλά (μα πάρα πολλά) όνειρα αλλά κανένα δεν περιλαμβάνει κάποιο πρωτάθλημα ή κύπελλο

<ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Αυτη ειναι η διαφορα ενος οπαδου και ενος φιλαθλου. Ο πρωτος πηγαινει γιατι πιστευει και ζει για το ονειρο και ο δευτερος απλως παει για να πάει. emarright Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο πρώτος να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον αγωνιστικό χώρο επί 90' (έχω δει μπόλικους τέτοιους) και ο δεύτερος να σου περιγράψει με λεπτομέρεια κάθε φάση. Ποιος ΗΤΑΝ στο γήπεδο; ;)

Η Εθνικη ειναι μια ειναι μοναδικη και αυτη θελω να βλεπω στη κορυφη.

Γλυκεια μου Ελλαδα, εσυ που φροντισες τα παντα, μη πεταξεις ποτε, τα ονειρα μου στο καιαδα. <ahttp://www.greekmeds.gr/forum/uploads/emoticons/default_arrow right.gif' alt='emarright'> Ελπίζω να μιλάς γενικά... emarright Σωστος

Δεν λιθοβολω τα παιδια που με κανανε υπερηφανο και απλως ηρθε το πληρωμα του χρονου για τη δικο τους αποχαιρετιστηριο παιχνιδι.

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ. emarrightΕδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.

Έχουμε βγει εντελώς emofftopic

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΟΙΟ ειναι το θεμα του τοπικ;

Μονο για το ματς Ελλάδα - Σουηδία συζηταμε ή γενικα για την Εθνικη;

Μπερδευτικα :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Τωρα τι λες να το συνεχισουμε ή να αφησουμε το πραγμα οπως εχει, αφου ολα πλεον εχουν κριθει και αδικος κοπος ο λογος σου και ο λογος μου.

Ολοι πανω κατω τα ιδια λεμε για ενα καλυτερο μελλον, αλλα κανεις δεν συμφωνει με τον τροπο που τα λεει ο αλλος, παρα μονο με το δικο του.

doctcom ακου για ανεβασουμε και λιγο τη διαθεση.

Για την Εθνικη ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

και για την Εθνικη μπασκετ.

-Danzel - Put Your Hands Up In The Air

Ελληνικη εκδοση

http://www.youtube.com/watch?v=SK88ZBbCo3k

Hatsigiannis Mihalis Xeria Psila Χέρια ψηλά Χατζηγιάννης

Διαλεξε ποιο σ' αρεσει..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω τα παιδια της Εθνικης για το ωραιο ονειρο.

Εκεινο που μου χαρισαν το καλοκαιρι του 2004.

Εκεινο που μετα το ματς Τσεχια - Ελλαδα φωναζα emgoal επι δεκα λεπτα και θα ηθελα να φωναζω μεχρι να μου κοπει η φωνη.

Εκεινο που αμεσως μετα ετρεχα απο το σπιτι μου μεχρι το κεντρο της πολης (40 λεπτα), κλαιγοντας (δακρυα χαρας) και τραγουδωντας διαφορα συνθηματα, σκεπασμενος με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και το κασκολ της Εθνικης δεμενο στο κεφαλι.

Εκεινο που για πρωτη φορα ξεχασαμε τις αντιπαλοτητες των ομαδων μας και χορευαμε τραγουδωντας μεχρι το πρωι για την Εθνικη.

Εκεινο που δωσαμε ενα μαθημα στους υπεροπτες Ευρωπαιους.

Εκεινο που κανεις δεν πιστευε οτι θα το σηκωσουμε, αλλα πριν το τελικο ειμασταν σιγουροι οτι ειναι δικο μας το τιμημενο.

Εκεινο που καναμε κατι και για τους εαυτους μας σαν Ελληνες.

Εκεινο θελω να θυμαμαι....εκεινο το καλοκαιρι.

Δε πειραζει το ονειρο, αρχισε και τελειωσε. Ειναι πλεον ωρα να ξαναονειρευτουμε ενα καινουργιο ονειρο....ενα καινουργιο ξεκινημα, με ή χωρις τη θεικη βοηθεια.

Η Εθνικη ειναι μια ειναι μοναδικη και αυτη θελω να βλεπω στη κορυφη.

Γλυκεια μου Ελλαδα, εσυ που φροντισες τα παντα, μη πεταξεις ποτε, τα ονειρα μου στο καιαδα.

Δεν λιθοβολω τα παιδια που με κανανε υπερηφανο και απλως ηρθε το πληρωμα του χρονου για τη δικο τους αποχαιρετιστηριο παιχνιδι.

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ.

Εγώ πάλι νομίζω πως τα' χεις

απολεστέντα
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί ουσιαστικά όλοι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους για την οποία ακριβοπληρώνονται, απλά σε πολλούς σαν εμένα αρέσει η μπάλα, το μπάσκετ και δε συμμαζεύεται, για αυτό κάνουμε έτσι. :rolleyes:;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστω τα παιδια της Εθνικης για το ωραιο ονειρο.

Εκεινο που μου χαρισαν το καλοκαιρι του 2004.

Εκεινο που μετα το ματς Τσεχια - Ελλαδα φωναζα emgoal επι δεκα λεπτα και θα ηθελα να φωναζω μεχρι να μου κοπει η φωνη.

Εκεινο που αμεσως μετα ετρεχα απο το σπιτι μου μεχρι το κεντρο της πολης (40 λεπτα), κλαιγοντας (δακρυα χαρας) και τραγουδωντας διαφορα συνθηματα, σκεπασμενος με τη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και το κασκολ της Εθνικης δεμενο στο κεφαλι.

Εκεινο που για πρωτη φορα ξεχασαμε τις αντιπαλοτητες των ομαδων μας και χορευαμε τραγουδωντας μεχρι το πρωι για την Εθνικη.

Εκεινο που δωσαμε ενα μαθημα στους υπεροπτες Ευρωπαιους.

Εκεινο που κανεις δεν πιστευε οτι θα το σηκωσουμε, αλλα πριν το τελικο ειμασταν σιγουροι οτι ειναι δικο μας το τιμημενο.

Εκεινο που καναμε κατι και για τους εαυτους μας σαν Ελληνες.

Εκεινο θελω να θυμαμαι....εκεινο το καλοκαιρι.

Δε πειραζει το ονειρο, αρχισε και τελειωσε. Ειναι πλεον ωρα να ξαναονειρευτουμε ενα καινουργιο ονειρο....ενα καινουργιο ξεκινημα, με ή χωρις τη θεικη βοηθεια.

Η Εθνικη ειναι μια ειναι μοναδικη και αυτη θελω να βλεπω στη κορυφη.

Γλυκεια μου Ελλαδα, εσυ που φροντισες τα παντα, μη πεταξεις ποτε, τα ονειρα μου στο καιαδα.

Δεν λιθοβολω τα παιδια που με κανανε υπερηφανο και απλως ηρθε το πληρωμα του χρονου για τη δικο τους αποχαιρετιστηριο παιχνιδι.

Συμφωνω με τα προηγουμενα ποστ.

Εγώ πάλι νομίζω πως τα' χεις

απολεστέντα

Moυαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγω παλι ελπιζω οτι και οι δυο ειστε τελειως για τα σιδερα!!!!!

Αντε γεια

Ελπίζεις;

Εγώ δεν ελπίζω να είσαι ηλίθιος.το ΠΙΣΤΕΥΩ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

kost μια απο τις φωνες που ακους στο κεφαλι σου ειναι η δικη μου για να σου θυμιζει οτι καποιες φορες θα πρεπει να κανεις και την αυτοκριτικη σου!!!!!!

Ελεος με αυτα που λες για μενα εδω και ενα μηνα. Αφου βλεπεις πως δεν ασχολουμε γιατι επιμενεις να μου τη μπαινεις

και να μπορουσες παει στο καλο,κατι θα γινοταν, αλλα ελα που δεν μπορεις.

Μεγαλε νομιζεις οτι με ταπωσες με αυτο που ειπες, προσπαθησε ξανα. 000202B0.gif

Και Valentina667 οταν σε ταπωνει καποιος καλο ειναι καποιες φορες να το αποδεχεσαι και οχι να ξαναγυρνας στο ιδιο θεμα και σε διαφορετικο τοπικ μαλιστα, γιατι εκτιθεσαι μικρη!!!

Μια συμβουλη cool.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

δεν καταλαβαινω ως προς τι οι ηλιθιες διαφημισεις της εταιρειας σπονσορας για την εθνικη μας....''παντα θα παιζεται με εναν παικτη παραπανω...μπλα μπλα μπλα....''

καλα δεν ειδαν οτι χασαμε και μειναμε εκτος????????

βαρανε το κεφαλι τους που τσονταραν τοσα λεφτα.... :D

ενταξει ηταν κουρασμενα τα παιδια....--μονο εμεις κουραζομαστε---παιρνουνε δις και το αποτελεσμα ειναι αυτο....εκτενης αναφορα απο τις ξενες ανταποκρισεις,τονιζοντας το τυχαιο γεγονος του 2004.....

*****καλο θα ηταν να μας πουνε τα καημενα φτωχα παιδακια της εθνικης μας(οι οποιοι τα σκατωνουν εκει που δεν πρεπει...αθλια εμφανιση με την σουηδια,πολυ καλα στην αρχη με την ρωσια(εαν εξαιρεσουμε τις κλωτσιες και τις μπουνιες που τους χωναμε...)μεχρι να μπει το πρωτο γκολ.μετα η μιζερια στο μεγαλειο της....))

να μας εξηγησουν λοιπον πως οι αλλες ομαδες συνεχιζουν να προπονουνται ενω αυτοι το ριχνουν στα παρτακια υποδοχης....το ενα μετα το αλλο....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσωπικά, το καταχάρηκα που έχασε η εθνική. Εδώ μια χώρα πνίγεται στη φτώχεια και θεωρεί καταλληλότερο για αρχηγό κράτους τον 'κανένα'! Το euro μας μάρανε!

Πάντως, άνετα γινόμαστε ταινία του Χόλιγουντ. 'Euro 2004. Τα διαστροφικά παιχνίδια της Τύχης'. Σκληρό πορνό, ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 17.

Πετυχημένο το σχόλιο στο 'Ράδιο-Αρβύλα': Παίξαμε με το σύστημα 'πώς να μη φάμε τρία'! :) :)

Ξεκαρδιστική η απόδοση του '12ου παίκτη' από την 'Ελληνοφρένεια'! :) :) :)

ΥΓ. kOst, θέλω να μείνεις ψύχραιμος. Μας τάπωσε ο dikaios. Κάνε κουράγιο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.