Jump to content

[εξετάσεις ειδικότητας] Εξεταστική Επιτροπή


Recommended Posts

Σύμφωνα με την Α4/οικ.382/91 εγκύκλιο προς όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, οι ιατροί έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να συμμετάσχουν στις εξετάσεις της οικείας Εξεταστικής Επιτροπής της έδρας του Νοσοκομείου όπου ολοκλήρωσαν την ειδίκευσή τους. Δικαίωμα επιλογής εξεταστικής επιτροπής έχουν οι γιατροί στην περίπτωση που ολοκλήρωσαν την άσκησή τους στο Εξωτερικό.

Κατόπιν των ανωτέρω προκύπτει ότι οι υποψήφιοι για απόκτηση τίτλου ειδικότητας οφείλουν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις εξετάσεις ειδικότητας στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις των περιφερειών των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων στα οποία έχουν εκπαιδευτεί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ πάλι τα ξέρω εδώ και μια δεκαετία έτσι ακριβώς όπως τα λέει αυτός ο νόμος, είστε σίγουροι ότι είναι καινούριος νόμος; Ασχετα αν κάποιοι λίγοι προσπαθούσαν να τον παρακάμψουν με διάφορα φτηνά κόλπα, πχ υποτίθεται ότι μετακόμιζαν και άλλαζαν την εντοπιότητα κλπ.

Το λογικό είναι να εξετάζεσαι εκεί που τελειώνεις, όπου λίγο πολύ σε ξέρουν και τους ξέρεις. Βέβαια αυτό ισχύει όταν τα πράγματα είναι νορμάλ. Αν για κάποιο λόγο έχεις τσακωθεί με έναν από τους εξεταστές (πχ τον διευθυντή σου) τότε προφανώς την έκατσες ολίγον. Αλλά συνήθως ισχύει το αντίθετο, δηλ. είναι λίγο δύσκολο να μην σε περάσει ο διευθυντής που υποτίθεται σε έχει εκπαιδεύσει, ειδικά στα προφορικά.

Οπότε, ποιό είναι το πρόβλημά σας, δεν κατάλαβα;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ναι βρε, όταν δηλώνει κάποιος για ειδικότητα στην εκάστοτε νομαρχία δεν κοιτάει τις αναμονές αλλά ποιος θα είναι επιτροπή στις εξετάσεις μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια.

όταν έχεις όρεξη να προσφέρεις στο τμήμα που είσαι και όρεξη να μάθεις δε νομίζω να σε ενδιαφέρει ποιος θα σε εξετάσει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.