Jump to content

Εverest-Neverbest


Recommended Posts

Εχω μια ταση να παρακολουθω την οποιαδηποτε κινηση των υπαλληλων οι οποιοι ασχολουνται με φαγητο το οποιο πωλειται στην συνεχεια....Μεσω λοιπον της χρονιας παρατηρησης μου εχω να πω τα εξης...Πολλες φορες εχω δει σε μερη τα οποια δεν ανηκουν σε αλυσιδες καταστηματων πχ.κυλικεια να μην υπαρχει κανενας ελεγχος και καμμια συνειδητοποιηση της εννοιας "μικροβιο"......Εχω δει πολλες φορες ο υπευθυνος να πιανει το τοστ και μετα τα χρηματα και μετα παλι το τοστ κτλ.......Επισημαινω το γεγονος οτι το παραπανω συμβαινει συνηθεστερα σε μαγαζια που δεν ειναι σε αλυσιδα και μαγαζια τα οποια ειναι ισως και λιγο "παρακμιακα",ας μου επιτραπει η εκφραση..καταλαβαινετε τι εννοω... ισως γιατι εκει δεν υπαρχει κανενας ελεγχος απο τους ανωτερους ή κατι τετοιο....Γνωριζω καλα οτι τα Goody's τα οποια πολλους εχω ακουσει να βριζουν,τουλαχιστον απο αποψη μικροβιων και οχι ποιοτητας η κατασταση τους ειναι αριστη....Τα προιοντα περνανε απο πολλαπλους ελεγχους και πχ.τα λαχανικα πλενονται πολυ πολυ καλα....Ατομο που ελεγχει την κατασταση των εστιατοριων μου εχει πει χαρακτηριστικα "Στα Goody's ολα πλενονται πολυ καλυτερα απο το πιο ακριβο εστιατοριο της πολης".......Αυτο που θελω να καταγγειλω ειναι το εξης....Εχω δει πααααααρα πολλες φορες στην αλυσιδα Εverest να μην προσεχουν καθολου...δηλαδη να πιανουν χρηματα και μετα το φαγητο...Εχω δει και πολυ καλα σκηνικα του στιλ.....Βαζω γαντια και πιανω κερματα ή ακομη και ακουμπαω τα γαντια πανω στα κερματα και μετα παω να φτιαξω το σαντουιτς!!!!! :eleos: :eleos: :eleos:

Δεν επρεπε να τους εχει γινει μια σχετικη εκπαιδευση?????Δηλαδη αν ειναι ποτε δυνατον!!!!!Θα επανελθω με το φτυαρακι μου.....Παρατηρειστε και πειτε μου!!!!!!!!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προφανώς, Λίλλιαν, ή θεωρείς τέχνη την προετοιμασία τοστ ή ψυχαγωγία την κατανάλωση τοστ, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί έβαλες εδώ αυτό το θέμα! Και μετά αναρωτιέσαι πώς προέκυψε η χοληστερίνη!!!! :splats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τέχνες και ψυχαχωγία

Κινηματογράφος, μουσική, θέατρο, φαγάδικα και όχι μόνο... Τί σας άρεσε και προτείνετε στους φίλους σας και τί όχι για να μή πάνε ούτε οι οχτροί σας!!!!

Nα διαβαζεις ξερεις??? 8)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το καλύτερο το έχει δει γνωστή μου σε ταβέρνα...Πήγαινε προς την τουαλέτα και, περνώντας έξω από την κουζίνα, είδε το μάγειρα με το μαχαίρι, που έκοβε το κρέας, να ξύνει τον κ@λο του μέσα από το παντελόνι!!!! Αλήθειααα!!!!! :eleos: :eleos: :eleos:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Eντάξει, ο αρχικοιλιόδουλος είναι ο Σαράντος που έβαλε τα φαγάδικα στις τέχνες, αλλά και πάλι, δεν νομίζω να εννοούσε τα Everest. Εδώ, κορίτσι μου, είμαστε καλλιεργημένα άτομα, με υψηλά γούστα, δεν τρώμε σε σαντουιτσάδικα! Έχεις να κάνεις κριτική για αστακό και χαβιάρι; Καλώς! Είσαι μπασκλασαρία; Φύγε από την κυβέρνηση ρε παιδάκι μου! Χμ, καλό μου ακούστηκε αυτό! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ! :antegeia::)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έτσι και ξανασηκώσεις την φωνή σου στην Lillian θα γίνει της κυβέρνησης.... :tilestwra: :wink:

Λοιπόν, το θέμα είναι Τέχνες και Ψυχαγωγία και όπως γράφει και στην σημείωσή του, αφορά τα πάντα σχετικά με αυτό.... :D:D

Ένα φαγάδικο, είτε αυτό είναι ο Λάμπρος, είτε το βρώμικο της Μιχαλακοπούλου μπορεί άνετα να ενταχθεί τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην τέχνη (γαστρονομική)....

Οπότε........

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!. :splats:

:alien: :alien: :alien: :kafedes: :goooal: :Iloveyou: :goooal: :eleos:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 9 months later...

Γιατί τις μύγες που αλωνίζουν μέσα από τα τζάμια τις έχετε δει?? emeleos

Επίσης να πω ότι μια φορά πήρα μια αραβική πίτα από το Άρτος και υγεία στην Κλαυθμώνος και ξεπετάχτηκε μια κατσαρίδα νααααααααα με το συμπάθειο!! emeekemw00t Περιττό να σας πω ότι δεν ξαναπάτησα σε κανένα κατάστημα της αλυσίδας τους. :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 months later...

Τστστσ! Κι εσύ ρε παιδί μου πολύ παράξενη! Δεν υπάρχει καθαρότερος μεζές από αυτόν της κατσαρίδας! πχ έχεις ακούσει ποτέ για κανά κρούσαμ τρελής κατσαρίδας ή αν έπαθε κανείς γαστρεντερίτιδα επειδή έφαγε βρώμικη κατσαρίδα??? :withstupid::P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Είμαι πολύ βλάκας τελικά...βλάκας τελείως που λένε...επί 1 λεπτό προσπαθούσα να καταλάβω τι σημαίνει η λέξη "κρούσαμ"...Λέω...κρουασάν...μπα...ή μήπως κανα ανατολίτικο φαγητό...;Χμ...συγκεντρώσου.... :rolleyes:
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είναι κρούσμα!Νταξ, δικό μου το λάθος! Πάντως κι εγώ διαβάζοντας το κρουσαμ, στο δικό σου πόστ, προσπαθούσαν να θυνηθώ πότε έγραψα για κρουασάν! :Demstupid too

Πάντως κρουασάν κατσαρίδας...ΧΜ δεν ακούγεται άσχημο! Άσε που θα είναι τραγανό τραγανό,μέσα κι έξω!! :rolleyes:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup θυνηθω=θυμηθω.... Για να μην εχουμε ασκοπες αναζητησεις παλι :Demiloveyou
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.