Jump to content

Το ποδόσφαιρό σας!


Basiliki

Η "σχολή" σας!  

  1. 1. Η "σχολή" σας!

    • Αγγλογερμανική
      5
    • Βραζιλιάνικη
      6


Recommended Posts

Πείτε τί ποδόσφαιρο σας αρέσει. Δε θέλω χαζοτσακωμούς για ομάδες. Σας αρέσει το μελετημένο και οργανωμένο αγγλογερμανικό παιχνίδι ή το αυθόρμητο κι εντυπωσιακό βραζιλιάνικο; Ποιοί παίκτες σας ενθουσιάζουν και ποιοί είναι χαμένα λεφτά; Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι και τέχνη (όταν παίζει ο Raul μου-ξέρω υπάρχουν πιο εντυπωσιακοί παίκτες, αλλά έρωτας είναι αυτός και θεωρώ πως παίζει περισσότερο με το μυαλό, παρά με το πόδι) και ψυχαγωγία (βλέπε ελληνική επιθεώρηση άλλων εποχών...Βαμβακούλας-γιου φάουλ κτλ!) Φιλιάααααα!!!! :goooal: :Iloveyou:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ξεφτίλα ρε μάγκες,τέτοιο θέμα και το άνοιξε......η Βασίλω;;!!

Δηλαδή τώρα εμείς να ανοίξουμε κανα θέμα για........πλέξιμο με βελονάκι;;;; :o:splats: :tilestwra:

Έστω κι έτσι.......Αργεντινή!!!! Τέχνη,φαντασία,αλλά και όταν περνάει η μπάλα στην άμυνα,το πόδι του αντιπάλου επιθετικού αμπαλάρεται σε πακέτο για να το πάρει στο σπίτι του! :P 8)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατί; Υπήρχε περίπτωση ν'ανοίξω εγώ θέμα για πλέξιμο με το βελονάκι;;; :sos:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν και θεωρώ ότι οι επιλογές του δημοψηφίσματος είναι περιορισμένες ,πχ θα μπορούσε να υπήρχε και όλοι επίθεση &όλοι άμυνα των πάλαι ποτέ ένδοξων ιταλικών εποχών ή το ελληνικό (όλοι οι παράγοντες κι οι οπαδοί βούρ στον διατητή που σφύριξε ή δεν σφύριξε το πέναλτυ), εντούτοις ψήφισα το αγγλογερμανικό μόνο και μόνο για το τριγωνάκι που κάνουν αρκετά συχνά οι παίκτες της Manchester αλλά και των περισσότερων ομάδων της PL!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κατ'αρχήν δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι όταν μιλάμε για φαντασία στο ποδόσφαιρο μιλάμε για Βραζιλία. Οι άνθρωποι μιλάνε στο τόπι...Και δε θέλω τώρα εξυπνάδες για Ζε Ελίας και Ζιοβάνι και τα λοιπά, γιατί αυτοί είναι και λίγο γιαλαντζί (αν και όταν θέλουν τα κωλόπαιδα σε κάνουν να θες να έχεις 4 μάτια!).

Υ.Γ. Dr Watkins, δεν μπορείς να πεις ότι η Manchester παίζει ποδόσφαιρο αγγλικής σχολής. Διαφωνείς; (σημειώνω ότι είναι η ομάδα μου στην Αγγλία) :goooal: :goooal: :goooal:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αααα, ξέχασα...Το γιατί η Βασίλω ήταν αυτή που πρώτη έβαλε το θέμα δικαιολογείται από τον τίτλο δίπλα στο όνομά της...Αυτό τα λέει όλα. :wink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.