Jump to content

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών


Recommended Posts

http://www.hcos.gr/page.asp?pid=40&cat=18&lng=1 Μήνυμα Προέδρου 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που το Ελληνικό Κολλέγιο Χειρουργών διεξάγει το Πανελλήνιο Συνέδριο του στην Αθήνα.

Σκεφτήκαμε, πλησιάζοντας περισσότερο τους σκοπούς του Κολλεγίου, να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον αυτού του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου στους πολύ πιο νέους συναδέλφους χειρουργούς, κοιτάζοντας προσεκτικότερα και πρακτικότερα τις ανάγκες τους, που έτσι κι αλλιώς και δεν εξαντλούνται σε ένα συνέδριο και δεν καλύπτονται με το ρυθμό εξέλιξης της Χειρουργικής.

Αμέτρητες οι ευκαιρίες ενημέρωσης των νέων σήμερα και ατελείωτος ο αριθμός και η συχνότητα των ιατρικών συνεδρίων. Θεωρούμε όμως υποχρέωσή μας, αφού ποτέ δεν καλύπτονται οι απορίες μας, ιδίως των νέων, να συγχρονίσουμε την τεχνική μετάδοσης των γνώσεων και την θεματολογία με την παρουσία ειδικών έμπειρων συναδέλφων χειρουργών, έτσι που σε τρεις μέρες, 17, 18 και 19 Απριλίου, να εξαντλήσουμε 4-5 συγκεκριμένα θέματα με συνεχή τηλεματική (τηλεεκπαίδευση) μετάδοση μέσω του προγράμματος «Σύζευξις», πρακτικά και θεωρητικά.

Το Επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα συγκροτηθεί κυρίως με διαλέξεις ειδικών, τρεις στρογγύλες τράπεζες, video προβολές και ενεργό συζήτηση με το ακροατήριο σε συγκεκριμένα θέματα.

Την τελευταία ημέρα (Σάββατο πρωί) θα γίνει Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο με Interactive συμμετοχή του ακροατηρίου, στο οποίο και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι που παρακολούθησαν με χρηματική αμοιβή και επαίνους.

Προφορικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό (μέχρι 20) με αυστηρή κρίση και ερευνητική κατεύθυνση κλινική ή πειραματική. Θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό θα περάσουμε ένα ευχάριστο επιστημονικό τριήμερο και θα αποφύγουμε την πλήξη της επανάληψης και του καθιερωμένου.

Επομένως, σας περιμένουμε όλους εσάς τους νέους συναδέλφους στις 17 Απριλίου στο Divani Caravel, στην Αθήνα, γιατί η παρουσία σας μας ενδιαφέρει και μας χρειάζεται.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μπράμης

Καθηγητής Χειρουργικής

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.