Jump to content

Κόκκαλης copyright 2003


Sovereign

Recommended Posts

Από το αντικειμενικό flash.gr:

"Ο κύριος Κόκκαλης τόνισε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι έτοιμο το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη το οποίο χαρακτήρισε «καλύτερο από τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ στην Παιανία». "

Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο? Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατάμε τέλος πάντων?? Ο άλλος καυχιέται για κάτι που ακόμα δεν έχει κάνει και το συγκρίνει κιόλας με κάτι που υπάρχει πάνω από μια δεκαετία. :eleos:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το flash.gr δεν είναι αντικειμενικό , όπως και το TV Magic....Αντικειμενικά,επίσης, δεν είναι - προφανέστατα - τα STAR Channel & Mega Channel...Λάτρεις πιο "light" αθλημάτων ( π.χ. handball & στίβος ) θα υποστήριζαν δικαίως ότι και ο ΑΝΤ1 δεν είναι αντικειμενικός...Οπότε...Ας αποφασίσουμε ότι ελάχιστοι είναι οι ελεύθεροι δημοσιογράφοι και ότι κάθε κανάλι - διαδικτυακός τόπος φροντίζει ( δίκαια κατά τη γνώμη μου ) να προωθήσει τα συμφέροντα της δικής του ομάδας - επιχείρησης,αρκεί αυτό να γίνεται στα όρια του θεμιτού...Όταν διοικείς μια επιχείρηση όπως είναι οι ομάδες , τα κανάλια , τα sites κ.λ.π. ο μοναδικός στόχος είναι ΕΣΟΔΑ>ΕΞΟΔΑ...Τα υπόλοιπα δεν τους απασχολούν στο ελάχιστο...Κι έτσι αναγκάζεσαι να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να δεις στη Nova κάτι όντως χρήσιμο , αλλά ακριβούτσικο και μπλα μπλα μπλα μπλα....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πάντως, αν όντως τα είπε αυτά ο Κόκκαλης, καλώς έκανε το flash.gr και τα έγραψε μέσα σε εισαγωγικά. Αντικειμενικό είναι το μέσο που μεταφέρει επακριβώς τα όσα συμβαίνουν και λέγονται. Απ' όσο ξέρω, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ενημερωτική, δεν είναι δουλειά της να σχολιάζει την λογική όσων λέει ο καθένας.

Προφανώς δεν αμφισβητώ ότι τα μέσα εξυπηρετούν, προκλητικά, τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, αλλά δεν νομίζω ότι βρήκες πετυχημένο παράδειγμα Sov.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

A, μόλις είδα τις δηλώσεις Κόκκαλη. Θυμάστε μια ταινία, στην οποία η Βλαχοπούλου βρίσκεται σε ένα χαρέμι; Υπάρχει μια σκηνή, όπου η Βλαχοπούλου μιλάει ελληνικά στον εμίρη, αυτός γελάει και, παρά το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί, γελάνε και όλοι οι αυλικοί και σφουγγοκωλάριοι. Αυτήν την σκηνή μου θύμισε η εκδήλωση με τον Κόκκαλη. Λέει ο πρόεδρος κάτι υποτιμητικό για τον ΠΑΟ, γελάνε οι οργανωμένοι κάφροι από κάτω... Μήπως είναι καιρός να βάλουμε κουδούνες σ'αυτού του είδους τους οπαδούς και να τους βγάζει για βοσκή ο πρόεδρος (ο κάθε πρόεδρος);

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα εγώ δεν το έγραψα για να πικάρω το flash.gr, το οποίο και εμπιστεύομαι καθημερινά για την ενημέρωσή μου, αλλά για να σχολιάσω τις δηλώσεις Κόκκαλη. Το "αντικειμενικό flash.gr" βγήκε ειρήσθω εν παρόδω (που λέει και ο Τζανετάκος) και τελικά αποτυχημένα. :amstupid:

Και το σχόλιο για τα προσχήματα πήγαινε στον Κόκκαλη και όχι στο μέσο. Αυτό μια χαρά τα πάει με τα προσχήματα,σε γενικές γραμμές.

Υ.Γ:Το MEGA δεν είναι και τόσο Βαρδινογιαννικό, όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Περισσότερο λαμπρακοτεγοπουλικό είναι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πώς παρουσιάζονται οι ίδιες δηλώσεις από δύο διαφορετικών συμφερόντων μέσα:

-Από το contra.gr : "Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της Τετάρτης. "Οι σημαντικοί παράγοντες πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα για το "ευ αγωνίζεσθαι" και όχι να προκαλούν όξυνση". Ο κ.Βενιζέλος αποκάλυψε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διευθύνει ξένος διαιτητής το ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ύστερα από πρόταση του Γιώργου Λιάνη"

-Από το flash.gr: "Αναφερόμενος στο επικείμενο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι ενώ αποκάλυψε ότι η Πολιτεία σκέφτεται την περίπτωση να κληθεί ο Πιερλουίτζι Κολίνα για να σφυρίξει τον αγώνα, κάτι που λογικά δεν πρόκειται να γίνει δεκτό από τα αρμόδια όργανα της ελληνικής διαιτησίας."

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.