bad_samaritan Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 κλινικη Λακε 1.Σύνδρομο ξηρού οφθαλμού 2.Σύνδρομο Αδαμαντιάδη-Behcet 3.Αρτηριακές αποφράξεις αμφιβληστροειδή 4.Αποκόλληση αμφιβληστροειδή 5.Συγγενής-παιδικός καταρράκτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
suxnouria Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 κλινικη Λακε 1.Σύνδρομο ξηρού οφθαλμού 2.Σύνδρομο Αδαμαντιάδη-Behcet 3.Αρτηριακές αποφράξεις αμφιβληστροειδή 4.Αποκόλληση αμφιβληστροειδή 5.Συγγενής-παιδικός καταρράκτης ε οχι.σχεδον τα ιδια ειχε βαλει κ σε μας.αντι της 1 ερωτησης ειχς βαλει ιογενεις κερατιτιδες.τι να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_samaritan Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 καλα βρε συχνουρια σοβαρα μιλας?? χαχα εχω το μελλον μου μπροστα μου!!! εν τω ξι που τα θυμασαι ?!!μπραβο μνημη))αν θυμασαι και τα πολλαπλης που σου επεσαν πνευμονολογια...εχμμ....θα ηταν πολυ χρησιμα χαχαχα... παντως τα θεμτα οφθ ηταν καλα αλλα υπαρχει γενικα ενας μυθος γυρω απο τη βαθμολογηση....μενει να αποδειχτει.... -αν και ...δεν το θελουμε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
suxnouria Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 καλα βρε συχνουρια σοβαρα μιλας?? χαχα εχω το μελλον μου μπροστα μου!!! εν τω ξι που τα θυμασαι ?!!μπραβο μνημη))αν θυμασαι και τα πολλαπλης που σου επεσαν πνευμονολογια...εχμμ....θα ηταν πολυ χρησιμα χαχαχα... παντως τα θεμτα οφθ καλα ηταν αλλα υπαρχει γενικα ενας μυθος γυρω απο τη βαθμολογηση....μενει να αποδειχτει.... -αν και ...δεν το θελουμε αυτο πραγματι καποια παιδια ελεγαν οτι εγραψαν κ πηραν 3.προσωπικα δεν αδικηθηκα ...περασα.οσο εγραψα πηρα...πνευμονολογια κατι θυμαμαι.θα ψαξω κ θα σου στειλω πμ +αυτα που σου χρωσταω.απλα ειμαι λιγο αργων στροφων απ'οτι καταλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_samaritan Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 καλα για πλακα το ειπα κυριως...:αλλα ...ο,τι εχεις ευχαριστηση! χαχαχα))) ισως θα αξιζε να κανεις ποστ εδω ,ισως καποιος ,καποτε.... ισως καποτε αυτο το παραρτημα της ιατρικης απθ αποκτησει κινητικοτητα,αιγλη,εξουσια!!! τεσπα...πανω απ ολα μη νιωσεις οτι χανεις το χρονο σου αυτο δε θελω... φιλια καλο βραδυ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.