Jump to content

Fernando Belluschi


kostask19

Recommended Posts

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Φερνάντο Μπελούτσι για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Οι υπογραφές των συμβολαίων «έπεσαν» το πρωί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και ο 24χρονος Αργεντινός μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Φερνάντο Ντανιέλ Μπελούτσι, από την Ρίβερ Πλέιτ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών", αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ανυπομονούσα να τελειώσει η μεταγραφή. Τώρα θέλω να αρχίσω προπονήσεις το συντομότερο δυνατό», δήλωσε, ενώ ερωτηθείς αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι, απάντησε: «Θα ξεκινήσω προπονήσεις και θα δούμε» και πρόσθεσε: «Είναι όνειρο για κάθε Αργεντινό ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Νιώθω ευτυχής και τυχερός που τα κατάφερα και ελπίζω να παίξω και εδώ τόσο καλά όσο και στην Αργεντινή. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα έχω ανάλογη απόδοση. Θέλω να βοηθήσω πολύ την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων». Η επίσημη παρουσίαση του νεοαποκτηθέντος άσου, μαζί με αυτή του έτερου "νέου", Μίρνες Σίσιτς, θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στο "Καραϊσκάκη".

Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει περίπου τα 6,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (χωρίς να υπολογίζεται η εφορία). Ο Μπελούτσι θα πάρει 400.000 μέχρι το καλοκαίρι και την επόμενη χρονιά θα λάβει 800.000 και θα κλείσει την τελευταία σεζόν με 1,4 εκατ. ευρώ. Οι αποδοχές του θα αυξάνονται κλιμακωτά ανά έτος και υπολογίζεται ότι ο μέσος όρος είναι 1,2 εκατ. ευρώ.

*O Φερνάντο Μπελούτσι ρωτήθηκε πώς είναι το πραγματικό του όνομα και απάντησε χαμογελώντας "πείτε με όπως θέλετε. Μπελούτσι..."

www.sport-fm.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

125618am1.jpg
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ατάκα του Ιβιτς

«Πήραμε τον παικταρά», είπε ο Ιλια Ιβιτς στον Πέτρο Κόκκαλη, λίγο μετά την υπογραφή του Φερνάντο Μπελούτσι σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών. Κάτι που δείχνει την ικανοποίηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, για την θετική έκβαση της υπόθεσης και φυσικά το πόσο πολύ πιστεύουν στον Αργεντινό άσο.

Η επίσημη παρουσίαση του νεοαποκτηθέντος άσου, μαζί με αυτή του έτερου «νέου», Μίρνες Σίσιτς, θα γίνει την Τετάρτη στις 15:00 στο "Καραϊσκάκη".

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βρίσκεται λίγες μέρες στην Ελλάδα, αλλά ήδη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο λόγος για ποιον άλλο από τον Φερνάντο Μπελούτσι. Η φανέλα του Αργεντινού μέσου παρουσιάζει μεγάλη κίνηση και υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί περίπου 2.000 φανέλες με το όνομα του από τις μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι συχνό, αφού μιλάμε για παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την ομάδα του.

Ο Μπελούτσι κλείνει την ίδια ώρα, τη μια συμφωνία μετά την άλλη με μεγάλες εταιρείες. Συμφώνησε με την Puma για τρία χρόνια, με γνωστή μάρκα ρολογιών για να διαφημίζει το προϊόν καθώς και με εταιρεία πληροφορικής. Και όλα αυτά ενώ δεν έχει φορέσει ακόμα την ερυθρόλευκη φανέλα.

www.sport-fm.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και αυτή θα φέρουμε...

Είναι τρελός ο πρόεδρος..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.