Jump to content

ΕΛ.ΑΣ... ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...


filpolis

Recommended Posts

Τις ευθύνες της κυβέρνησης στο πρόβλημα των Τσιγγάνων (Ρομ) του Βοτανικού, που έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, επισημαίνει με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών και Δημ. Διοίκησης, Πρ. Παυλόπουλο, ο Συνήγορος του Πολίτη, Γ. Καμίνης.

Ο Συνήγορος καλεί την κυβέρνηση να πάρει αμέσως μέτρα, ώστε να λυθεί ομαλά και νόμιμα το ζήτημα της μετεγκατάστασης των Τσιγγάνων σε νέους καταυλισμούς, σε τόπο που θα τους υποδειχθεί από το κράτος, ώστε να αποφευχθούν χειρότερες εξελίξεις, δηλαδή η βίαιη ή με άλλα μέσα απομάκρυνσή τους από την περιοχή.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα μετά την ανακοίνωση των προθέσεων της δημοτικής αρχής της Αθήνας και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ να προωθήσουν τη δραστική ανάπλαση της ευρύτερη περιοχής του Ελαιώνα, με ανέγερση γηπέδου ποδοσφαίρου, εκτεταμένων εγκαταστάσεων άθλησης και εμπορικών κέντρων.

Ο κ. Καμίνης, αναφέρεται μάλιστα στις καταγγελίες για απειλές κατά των Τσιγγάνων και χρηματισμό τους, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι με την εξαγγελία της ανάπλασης «συνέπεσε χρόνικα η υπό αδιευκρίνιστες ακόμη περιστάσεις ταυτόχρονη μαζική αποχώρηση όλων των Τσιγγάνων από τον -ενός εκ των τότε δύο πολυπληθεστέρων- καταυλισμό της οδού Πολυκάρπου».

«Εκπρόσωποι των Τσιγγάνων και κοινωνικοί φορείς», υπογραμμίζει ο κ. Καμίνης, «κατήγγειλαν ότι η φαινόμενη ως εκούσια αποχώρησή τους ωφείλετο στο συνδυασμό εμμέσων απειλών εκ μέρους δημοτικών και αστυνομικών αρχών για βίαιη εκδίωξή τους και της προσφοράς χρηματικού ποσού από ιδιώτη επιχειρηματία σε όσες οικογένειες προετίθεντο να απομακρυνθούν, χωρίς ωστόσο οι εν λόγω καταγγελίες να έχουν επιβεβαιωθεί».

Φρουρείται ο χώρος!

«Ο χώρος που εκκενώθηκε καθαρίστηκε αυθημερόν από συνεργεία εργοληπτικής εταιρείας υπό την επίβλεψη της δημοτικής αρχής και έκτοτε φρουρείται», προσθέτει ο κ. Καμίνης.

Ως φιλος της ΑΕΚ,την ομαδα των προσφυγων και των μεταναστανων που γι αυτους παζει και γι αυτο την γουσταρουμε, ελπιζω να απαντησει στους βαρδυνογιαννικους και γιαννακοπουλικους τραμπουκους την Κυριακη με πολλα ΓΚΟΛ!Ελπιζω ο μασκοφωρος Μπλανκο και η παρεα του να γνωριζουν τις ταλαιπωριες των Ρομα και σαν ενας συγχρονος Ζορο να εκδικηθει για παρτυ τους....Οταν θα τρεψουν σε φυγη τους πρασινους λαγους 15 λεπτα πριν τελειωσει το ματς απο το γηπεδο, μετα το 0-3!

Επειδη τα βαζελακια γνωριζουν οτι Η Αλεξανδρας και ευρητερη περιοχη ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ απο τους οριτζιναλιστες (βλεπε δωματιακι)το σκανε σε αλλη περιοχη για να φτιαξουν το γηπεδακι τους, εις βαρος ευαισθητων κοινωνικα ομαδων!

εξω οι τσατσοι του βαρδινογιαννη απο τον ελαιωνα!

Υ,Γ

Δειτε λιγο γιατι αξιζει να εισαι Αεκτζης και γροθια στο στομαχι του κατεστημενου,οπως του μπερλοσκονικου στα βιντεακια μου....γιατι τετοιες στιγμες που θα δειτε εκει αξιζουν σαν 100 βαζελογοαυριακα πετσινα πρωταθληματα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.