Jump to content

Γενική Φυσιολογία


Recommended Posts

Δύσκολο μάθημα μα αποτελεί μια σημαντική εισαγωγή στην τριλογία της Φυσιολογίας (είναι 3 Φυσιολογίες:Η Γενική,η 1 και η 2). Από σος μπορώ να πω τα εξής:

1)Δεν υπάρχουν! Το μάθημα είναι προφορικό και κατά την δικιά μου γνώση φίλοι και γνωστοί έχουμε ερωτηθεί από όλα σχεδόν τα σημεία της ύλης!

2)Τα σος που δίνουν τα κόμματα της Σχολής μας όμως είναι ένας πολύ καλός μπούσουλας για όσους θέλουν απλώς να περάσουν το μάθημα οριακά με ένα 5 ή, εαν είναι τυχεροί, με 6.

3)Διαβάζετε ότι μα ότι λέει η ύλη του βιβλίου που αντιστοιχεί στα κεφάλαια που διδαχτήκατε στο εργαστηριακό βιβλίο.Τουλάχιστον μία ερώτηση που ρωτάνε είναι από εκεί (από ύλη του εργαστηριακού.μάθετε πολύ καλά τις διάφορες τιμές-νούμερα π.χ. τιμές καθίζησης, που αναφέρονται στο εργαστηριακό!)

4)Εξετάζουν διάφοροι καθηγητές οπότε καλό είναι τη μέρα της εξέτασης να μάθετε ποιος είναι στις καλές του και να πάτε ανάλογα...

5)Διαβάζετε καθημερινά από λίγο ώστε να αφομοιώσετε καλύτερα την ύλη

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τέρμα τα προφορικά στην Φυσιολογία.

Από φέτος γίνονται τρομερές αλλαγές στην έδρα.

1)Αντί για προφορικά, οι εξετάσεις θα είναι με πολλαπλής επιλογής, τα οποία μάλιστα θα διορθώνονται αυτόματα από μηχάνημα, χωρίς να παρεμβαίνει άνθρωπος.

2)Θα μοιράζεται ο Guyton, το κορυφαίο παγκοσμίως βιβλίο του είδους.

3)Η έδρα απέκτησε τα δικαιώματα για 40 ωριαία βίντεο με θέμα τη σύνδεση Ανατομίας και Φυσιολογίας, από το Πανεπιστήμιο του Μπέρκλει, τα οποία υπάρχουν και στο site της έδρας.

4)Για να γίνουν πιο ενδιαφέροντα και πιο γεμάτα τα αμφιθέατρα, τοποθετήθηκε ο εξής εξοπλισμός σε 3 αμφιθέατρα:

Με το που μπαίνουν οι φοιτητές στο αμφιθέατρο, θα τους δίνεται ένα τηλεκοντρόλ, με το οποίο θα ψηφίζουν στις διάφορες ερωτήσεις του καθηγητή και σε έναν υπολογιστή θα εμφανίζονται διάφορα αποτελέσματα και θα γίνεται συζήτηση.

5)Την έδρα ανέλαβε ο κ.Ανωγειανάκις, ο οποίος και είναι ο βασικός υπεύθυνος για όλες αυτές τις αλλαγές.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είδα τον οδηγό Σπουδών των πρωτοετών και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τουλάχιστον για αυτόν τον χρόνο όλα θα παραμείνουν ως προς το εξεταστικό σύστημα ως έχουν. Τώρα τι αλλαγές σχεδιάζουν να κάνουν δεν τις ξέρω οπότε ο λέωντας για να τις λέει σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω!

:antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 months later...

:anavwfwties: :anavwfwties: :anavwfwties: :anavwfwties: :anavwfwties: Χαι γκαις! :anavwfwties: :anavwfwties: :anavwfwties: :anavwfwties: :anavwfwties:

Φετος μπορει να μου πει κανεις τι παιζει με τη γενική φυσιολογία?

Θέματα παλαιότερων ετων μπορουμε να βρούμε?

Αν ναι που?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.