Jump to content

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους φοιτητές της ιατρικής Λάρισας,


geraki

Recommended Posts

κάνοντας ιντερνετικη βόλτα στο γμ έπεσε στην αντίληψη μου η ανακοίνωση της πασπ ιατρικής Αθηνών για τις αποφάσεις στη γενική συνέλευση του τμήματος της Αθήνας. Ζήτω ο ακαδημαϊκός πολιτισμός! λοιπόν σύμφωνα με το site της πασπ αποφάσισαν:

"Τα ζητήματα που μπήκαν και οι απαντήσεις που δόθηκαν:

1.Επιτροπή Σπουδών ->> διεκδικούμε να ακουστεί η φωνή των φοιτητών αφήνωντας πίσω τις φωνές της συντήρησης!

2. 5 Πτυχιακές κ Συμμετοχή 6ο-ετών σε αυτές ->> διατηρήθηκε το κεκτημένο

3.Στηθοσκόπια ->> δωρεάν διανομή σε 10 μέρες

4.Συγγράμματα ->> θα διανεμηθούν κανονικά με βάση τον παλιό νόμο

5.Νόμος Πλαίσιο ->> τοποθέτηση εναντίωσης από την σχολή

6.Μόρια για Αγροτικά ->> απόφαση στήριξης στην θέση του ΣΦΙΑ

7.Γραμματεία Ιατρικής Σχολής ->> προσπάθειες για διαδικτυακές υπηρεσίες

8.Κτιριακό Ζήτημα ->> ενημέρωση

9.Μαζικά Κοψίματα ->> καταγγελία από τον ΣΦΙΑ

και τωρα η αντίστοιχη πραγματικότητα της ιατρικής Λάρισας

1.Επιτροπή Σπουδών ->> σιγά μη σας ακούσουμε. διδάσκουμε όπως θέλουμε, εξετάζουμε όπως θέλουμε, διορθώνουμε όπως θέλουμε και φυσικά περνάμε όποιους θέλουμε! ( οκ, υπάρχουν κ εξαιρέσεις)

2. 5 Πτυχιακές κ Συμμετοχή 6ο-ετών σε αυτές ->> το άλλο με τον τοτό το ξέρετε; δε φτάνει που σας κάνουμε τη χάρη και έχετε 3 εξεταστικές το χρόνο!

3.Στηθοσκόπια ->> χωρίς σχόλιο!

4.Συγγράμματα ->> αλλάξτε τα όλα μόνο τον δερματόδετο τόμο της ΩΡΛ μη στερήσετε από τους φοιτητές του 5ου!!!!!

5.Νόμος Πλαίσιο ->> ποιος θα αντιδράσει; ελπίζω το νέο δυναμικό της σχολής να είναι πιο δραστήριο

6.Μόρια για Αγροτικά ->> αγροτικά; αυτά δεν καταργηθήκαν για τους αποφοίτους των ελληνικών ιατρικών!

7.Γραμματεία Ιατρικής Σχολής ->> ρε παιδιά ένα ένα μη βιαζεστε. τρομαξαμε να απαλλαγούμε από τις παραδοσιακές καρτέλες και να βάλουμε pc! χαλαρά!

8.Κτιριακό Ζήτημα ->> πετρέλαιο στη Υψηλάντου βάλαμε φέτος; ε;;;;;

9.Μαζικά Κοψίματα ->> ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΡΕ @$$#$$$##@@@@@!!!!!!!

άντε να δούμε πότε θα σταματήσει το "γλείψιμο" και η "φωτοσύνθεση" των φοιτητών και να αρχίσουν να απαιτούν!

πολλά φιλιά

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Mικρό αθώο geraki, μη μασάς.

Και στην Αθήνα γραμμένους μας έχουν, μη σου πω χ...ένους, εξ ου και τα 'μαζικά κοψίματα'.

Κι εμείς οι φοιτητές ξεπουλήσαμε τις ψυχές μας για 5 πτυχιακές...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Mικρό αθώο geraki, μη μασάς.

Και στην Αθήνα γραμμένους μας έχουν, μη σου πω χ...ένους, εξ ου και τα 'μαζικά κοψίματα'.

Κι εμείς οι φοιτητές ξεπουλήσαμε τις ψυχές μας για 5 πτυχιακές...

κοιτα για +2 εξεταστικες δε θα το σκεφτομουν καθολου!

δε ξερεις τι ειναι να χανεις χρονο γιατι του ηρθε του καθε μ@@@α να σε κοψει!

emdevil

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ολα καλα αυτα που λες. Στα περισσοτερα συμφωνω.

Η διαφορα ποια ειναι?

Το να μοιρολογουμε δε κανει τιποτα. Ας παρουμε τις τυχες μας στα χερια μας.

1.Επιτροπη Σπουδων ->> Ισχυρη παρουσια των φοιτητων με σ υ γ κ ε κ ρ ι μ ε ν ε ς προτασεις.

2.5 πτυχιακες κ Συμμετοχη 6ο-ετων σε αυτες ->> θεσαμε ποτε τετοιο θεμα η απλα με ευχολόγια περιμενουμε αποτελεσματα?

3.Στηθοσκοπια ->> θεσαμε ποτε τετοιο θεμα η απλα με ευχολόγια περιμενουμε αποτελεσματα?

4. Συγγραμματα ->> Ο νομος μας μαρανε. Κατα τα αλλα συμφωνω με αυτα που λες για ΩΡΛ

5.Νομος Πλαισιο->> Επιτελους βρηκαμε τον υπαιτιο για ολη τη δυστυχια του κοσμου...

6.Μορια για αγροτικα->> Αν μας εμενε χρονος στις Γεν. Συνελευσεις μετα τα πλαισια και και τους νομους και τις καταγγελιες και ολα τα ασχετα , μπορει και να μιλουσαμε για τιποτα που μας καιει...

7.Γραμματεια Ιατρικης Σχολης->> Το ξαναλεω με ευχες δε κανουμε τιποτα! Ας ρωτησουμε τους συναδελφους μας στις αλλες σχολες πως τα καταφεραν...

8. Κτιριακο Ζητημα->> Τωρα εδω θα τα χαλασουμε. Το κτιριο που θα μπουμε τον Ιανουαριο δεν υπαρχει ουτε Αθηνα ουτε Θεσ/νικη. Αργησε πολυ, ατελειες εχει, δε προβλεπει εστιες αλλα να δε μπορουμε να πουμε πλεον οτι δεν εχουμε κτιριο.

9.Μαζικα κοψιματα ->> Ο δικος μας ο συλλογος ποτε εκανε καταγγελια? Για τη ρημαδα τη φαρμακολογια η τη Βιοχημεια?

Δυστυχως καπως ετσι ειναι η πραγματικοτητα!

Κι εγω με αυτο απορω.. Ποτε θα ξυπνησουμε εμεις οι φοιτητες.

Ποτε θα σταματησουμε να τρωμε απο το "ετοιμο φαγητο" που μας πασαρουν και αρχισουμε να σκεφτομαστε οι μονοι μας.

Ποτε θα ασχοληθουμε με τα προβληματα μας, τα προβληματα της σχολης μας και οχι με τα προβληματα των οικοδομων των απεργων πεινας ή του Καραμανλη και του Παπανδρεου..

Ναι μας αφορουν ολα ...ναι ως φοιτητες πρεπει να ειμαστε συνειδητοποιημενοι

...Αλλα ας νοικοκυρεψουμε πρωτα το σπιτι μας...

Για να απαντησω στη πιθανη απορια σου... ναι ανηκω σε παραταξη.

Πιθανως να εχεις καταλαβει και ποιος ειμαι...

..Σκεφτομαι με το δικο μου μυαλο εχω τη δικια μου φωνη.

Μονη της δεν ακουγεται ας τις ενωσουμε ολοι μαζι μπας και καταφερουμε τιποτα σ'αυτη τη κ@#οσχολη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τελειώνοντας την ιατρική Αθηνας καταθετω κ την δική μου άποψη. Μην μας ζηλεύετε και τόσο! Όλα αυτά που διαβάζεις είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες.

Από που ν αρχίσω,

Επιτροπή Σπουδων: είναι αυτή η συμμετοχή των φοιτητων που μας κάνει να έχουμε το πιο απαρχαιωμένο πρόγραμμα σπουδων, με κανένα ιατρικό μάθημα στο πρώτο έτος, με βιβλίο ακτινοφυσικης γραμμενο το 1975, με ανατομια χωρις προπλάσματα και 3 πτώματα για 200 φοιτητες, με εργαστηρια φυσιολογιας βιοχημειαςκτλ τα οποία ειναι εντελώς τυπικά, με κλινικές κατα τις οποιες το αν θα διδαχθείς κάτι επαφιεται μονο στην καλη θέληση του επιμελητη σου, μην πω του ειδικευόμενου σου και παει λέγοντας

τη σχολή που κλείνει στις 12 κάθε τριτη γιατι εχει Γ.Σ. καθε τεταρτη γιατι εχει πορεία (κάποια θα βρουμε) και καθε παρασκευη επειδη ερχεται Σ/Κ,χώρια οι καταλήψεις που κρατουν κατα κανονα το τριπλάσιο από όλες τις άλλες ιατρικές, και αυτά όχι περυσι με το νόμο πλαίσιο, αλλά και τα έξι χρονια που ήμουν στη σχολή για διάφορους λόγους.

Στηθοσκόπιο:αυτό που πήραμε και ήταν τοσο αχρηστο που το χάρισα στην ξαδερφούλα μου να παίζει.

Συγγράματα:ο νεος νομος δεν θα εφαρμοστεί γιατι απλά δεν συμφερει κανενα καθηγητη να χασει το παραδακι από τη διανομη των βιβλίων που εχει γράψει και αν ήθελαν να κανουν κατι θα επρεπε να ασχοληθουν με το σκανδαλο με τα δεμένα βιβλία και τα εκατοντάδες ευρώ που κερδιζουν οι βιβλιοπώλες με αυτό τον γελοίο τροπο.

Νομος Πλαισιο: πάνω από τους μισους εκλεγμενους εκπροσωπους μας ψηφιζουν Νεα Δημοκρατια ειτε από δαπ, ειτε από ναδηπ ειτε δεν ξερω τι άλλο, λετε να ηταν εναντια στο νομο πλαίσιο?? μας δουλέυετε?αν δεν ειχε αντιδράσει όλη η Ελλάδα, από εσας περιμέναμε να εξασφαλίσετε τη μη εφαρμογή του.

Μορια για τα αγροτικά: τωρα που θα βγουν τα αποτελεσματα της τελευταίας προκύρηξης και δεν θα έχει πάρει αγροτικό ούτε ένα απο τα παιδια που ορκιστηκαν προσφατα γιατι πολύ απλά καποιοι περιμένουν περισσοτερο και γιατι το συστημα ειναι κατι παραπάνω απο χαλια να δουμε που θα γράψουν όλοι αυτοι που θα ψάχνουν για δουλεια τις θέσεις του ΣΦΙΑ για το συγκεκριμενο θέμα...

Γραμματεια: εδω γελανε... η διαδικτυακή αποτετοια μας μαρανε, αλλά εντάξει, η γραφειοκρατεία και η κακή εξυπηρέτηση στην Ελλάδα ανηκει στην παραδοση μας πλεον, δεν περιμένουμε η σχολή μας να κάνει τη διαφορά.

Κτηριακό ζητημα: δεν ξέρω γιατι ακριβως μιλάτε, το μόνο που ξέρω ειναι οτι εδω και 2 χρονια η σχολή μας ειναι κατι μεταξυ εργοταξιου και οικοδομής, και οτι τον Ιουλιο που πηγα να δώσω ορθοπαιδική εδωσα στο ανακαινισμένο κατα τα αλλα ΝΑΒΟ με 40 βαθμους και χωρις αιρκοντισιον γιατι πολύ απλά αυτός που ειναι υπευθυνος του υπευθυνου ω υπευθυνε για τον κλιματισμο, δεν μπορουσε να κανει σωστα τη δουλεια του.

Μαζικά κοψιματα:ειναι καλό το οτι έχουμε μειώσει σε ενα βαθμό την παραλογη εξουσια που φαινεται να εχουν στις επαρχιακές σχολές κάποιοι καθηγητές, αλλά εγώ εχω μια άλλη ενσταση, για τα μαζικα περασματα: ρε παιδιά, εσείς όλοι που εχετε τα διαφορα κονέ στις εκάστοτε εδρες, ας μαζευεστε να δίνετε όλοι μαζι σε μια ομάδα, τουλάχιστον στα προφορικά γιατι είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να το κάνετε μπροστά στα μάτια μας, άσε που γινεστε και ρεζίλι και θέμα συζήτησης μετα.

Και το φοβερό κεκτημένο με τις πτυχιακές: η αλήθεια είναι οτι μπαίνοντας στο εκτο δεν θα ξέρεις πότε να πρωτοδώσεις τα μαθηματα που χρωστάς, κανονική, προαιρετική, πτυχιακή, εξ αναβολής κτλ μιλάμε για φοβερή ποικιλία!! το θεμα ειναι πως θα νοιώσεις όταν θα δεις τον συμφοιτητή σου (συνδικαλιστή κατα κυριο λογο) ο οποιος πριν ένα μηνα χρωσταγε καμια εικοσαρια μαθηματα (μπορει κ 30) να ορκίζεται! κ μιλάμε για μαθήματα τα οποία εσύ όντας αφελής δευτεροετής κ τριτοετής να διάβαζες τουλάχιστον 15 μέρες το καθένα για να περάσεις. Αλλά αυτά τα εχουμε πει, κάποιοι είναι πιο εξυπνοι από τους άλλους. Αν το φιλοσοφήσεις βέβαια, αυτό δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, τη δουλειά σου να κάνεις, απλά προσωπικά εχω φτασει σε ένα σημείο οπου εχω ΣΙΧΑΘΕΙ.

Τελος πάντων, βαρεθηκα να γκρινιάζω εξάλλου τελειώνοντας δεν νομιζω να ξαναπεράσω ουτε απ έξω απο την ιατρική σχολη Αθηνών, και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα δεν ειπα να μην υπάρχει συνδικαλισμός, ούτε οτι δεν υπάρχουν παιδιά τα οποία ενδιαφερονται για τη σχολή, απλά αυτοί περνώντας τα χρονια και βλεποντας τι συμβαίνει γύρω τους, είτε θα κοιτάξουν να αποκομίσουν και αυτοί κάποιο όφελος είτε θα τα παρατησουν.

Και να εκφράσω και μια αιώνια απορία: τι δουλεια εχουν τα πολιτικά κομματα με τα θεματα της σχολής??? όποιος μου δώσει ενα ικανοποιητικό προσχημα για όλο αυτό το μ....... που συντηρειται και ευνοείται απο όλες τις ηγεσιες (πανεπιστημιο, κρατος κτλ) για τους προφανεις λογους και ειναι μοναδικό παγκοσμια φαινομενο, εγω θα τον ψηφισω!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

κάνοντας ιντερνετικη βόλτα στο γμ έπεσε στην αντίληψη μου η ανακοίνωση της πασπ ιατρικής Αθηνών για τις αποφάσεις στη γενική συνέλευση του τμήματος της Αθήνας. Ζήτω ο ακαδημαϊκός πολιτισμός! λοιπόν σύμφωνα με το site της πασπ αποφάσισαν:

"Τα ζητήματα που μπήκαν και οι απαντήσεις που δόθηκαν:

1.Επιτροπή Σπουδών ->> διεκδικούμε να ακουστεί η φωνή των φοιτητών αφήνωντας πίσω τις φωνές της συντήρησης!

2. 5 Πτυχιακές κ Συμμετοχή 6ο-ετών σε αυτές ->> διατηρήθηκε το κεκτημένο

3.Στηθοσκόπια ->> δωρεάν διανομή σε 10 μέρες

4.Συγγράμματα ->> θα διανεμηθούν κανονικά με βάση τον παλιό νόμο

5.Νόμος Πλαίσιο ->> τοποθέτηση εναντίωσης από την σχολή

6.Μόρια για Αγροτικά ->> απόφαση στήριξης στην θέση του ΣΦΙΑ

7.Γραμματεία Ιατρικής Σχολής ->> προσπάθειες για διαδικτυακές υπηρεσίες

8.Κτιριακό Ζήτημα ->> ενημέρωση

9.Μαζικά Κοψίματα ->> καταγγελία από τον ΣΦΙΑ

και τωρα η αντίστοιχη πραγματικότητα της ιατρικής Λάρισας

1.Επιτροπή Σπουδών ->> σιγά μη σας ακούσουμε. διδάσκουμε όπως θέλουμε, εξετάζουμε όπως θέλουμε, διορθώνουμε όπως θέλουμε και φυσικά περνάμε όποιους θέλουμε! ( οκ, υπάρχουν κ εξαιρέσεις)

2. 5 Πτυχιακές κ Συμμετοχή 6ο-ετών σε αυτές ->> το άλλο με τον τοτό το ξέρετε; δε φτάνει που σας κάνουμε τη χάρη και έχετε 3 εξεταστικές το χρόνο!

3.Στηθοσκόπια ->> χωρίς σχόλιο!

4.Συγγράμματα ->> αλλάξτε τα όλα μόνο τον δερματόδετο τόμο της ΩΡΛ μη στερήσετε από τους φοιτητές του 5ου!!!!!

5.Νόμος Πλαίσιο ->> ποιος θα αντιδράσει; ελπίζω το νέο δυναμικό της σχολής να είναι πιο δραστήριο

6.Μόρια για Αγροτικά ->> αγροτικά; αυτά δεν καταργηθήκαν για τους αποφοίτους των ελληνικών ιατρικών!

7.Γραμματεία Ιατρικής Σχολής ->> ρε παιδιά ένα ένα μη βιαζεστε. τρομαξαμε να απαλλαγούμε από τις παραδοσιακές καρτέλες και να βάλουμε pc! χαλαρά!

8.Κτιριακό Ζήτημα ->> πετρέλαιο στη Υψηλάντου βάλαμε φέτος; ε;;;;;

9.Μαζικά Κοψίματα ->> ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΡΕ @$$#$$$##@@@@@!!!!!!!

άντε να δούμε πότε θα σταματήσει το "γλείψιμο" και η "φωτοσύνθεση" των φοιτητών και να αρχίσουν να απαιτούν!

πολλά φιλιά

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

το πρόβλημα αγαπητέ συνάδελφε είναι οι φοιτητές ή μάλλον η ατομικιστική νοοτροπία η οποία ορισμένες φορές αγγίζει τα όρια του θράσους και της κακοήθειας μαζί. δε ξέρω ποιος είσαι ούτε βέβαια έχει σημασία. άλλωστε έχω τελειώσει από την αγαπημένη μας Λάρισα( όχι δεν ειρωνεύομαι)!

και η νοοτροπία αυτή δεν έχει σχέση ούτε με κόμματα και παρατάξεις, ούτε με ιδεολογίες, ούτε με πολιτικές σκοπιμότητες. το βασικό σημείο είναι το ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον. πίστεψε με πως και πριν ξεκινήσει η ενεργητική παρουσία των κομμάτων ( εποχή με το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές) πάλι τα ίδια υπήρχαν. ο λόγος; να περάσω εγώ άνετα αλλά οι άλλοι να κοπούν, να βοηθηθώ εγώ αλλά οι άλλοι όχι.

πριν κάποια χρονιά φοιτητές της σχολής ανακινούσαν θέμα με τα προαπαιτούμενα- πανικός την τελευταία στιγμή. γιατί; κλινικές με λίγους και εκλεκτούς φυσικά. εμβόλιμες που τις μαθαίνουν οι λίγοι.... αφού τα ξέρεις και συ!

το θέμα είναι πως συνήθως τα άτομα που υποχρεούνται λόγω της θέσης τους να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των συμφοιτητών τους δε το κάνουν γιατί δεν θέλουν να το κάνουν και αυτοί που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους δεν ασχολούνται. καλά να πάθουμε!

quote name='johnb'

8. Κτιριακο Ζητημα->> Τωρα εδω θα τα χαλασουμε. Το κτιριο που θα μπουμε τον Ιανουαριο δεν υπαρχει ουτε Αθηνα ουτε Θεσ/νικη. Αργησε πολυ, ατελειες εχει, δε προβλεπει εστιες αλλα να δε μπορουμε να πουμε πλεον οτι δεν εχουμε κτιριο.

τελειωσε!!πραγματικα χαίρομαι! άντε γιατί αυτή η πολυκατοικία στην Υψηλάντου μονό για διδασκαλία δεν ήταν.

[quote name='johnb'

2.5 πτυχιακες κ Συμμετοχη 6ο-ετων σε αυτες ->> θεσαμε ποτε τετοιο θεμα η απλα με ευχολόγια περιμενουμε αποτελεσματα?

και όμως μια φορά τουλάχιστον όπως γνωρίζω έχει τεθεί θέμα στο προεδρείο για +1 εξεταστική για τους επί πτυχιω. η αντίδραση τους; "τι; πως; τι λέτε; τι είναι αυτό; πως θα πούμε κάτι τέτοιο στον Σταθακη;" και φυσικά δε συνεχίστηκε το θέμα. γιατί ο σύλλογος όταν προέρχεται από τα μικρά έτη σιγά μη συγκρουστεί με τους καθηγητές για τα παιδιά στο πτυχίο. μας ενδιαφέρει πάλι να γίνει η δουλειά μας!

[quote name='johnb'

9.Μαζικα κοψιματα ->> Ο δικος μας ο συλλογος ποτε εκανε καταγγελια? Για τη ρημαδα τη φαρμακολογια η τη Βιοχημεια?

καλά ρε παιδιά έχω μια απορία: με τόσο τρελά ποσοστά αποτυχίας σ'αυτά τα φάρμακα αυτοί που γράφουν πως γράφουν;;;;! κάντε κάτι! με τόσο κόσμο που χρωστάει ολόκληρος σύλλογος δημιουργείται

[quote name='navis'

α! κακά τα ψέματα έχει και τα καλά της η σχολή της Λάρισας. λοιπόν:

- είμαστε λίγοι(σε αριθμό).οπότε αν θέλεις να εκπαιδευτείς σε πρακτικό/ κλινικό ή εργαστηριακό επίπεδο είναι σαφώς πιο πραγματοποιήσιμο

-στις κλινικές ειδικά στο 6ο λειτουργούσαμε ως ειδικευόμενοι. τι εννοώ υποδοχή ασθενών, ιστορικό(όχι για προσωπική χρήση αλλά για την κλινική) άμεση-απαραίτητη συμμετοχή στα χειρουργεία, εφημερίες ειδικά σε παθολογία κ χειρουργική από το πρωί έως αργά το βράδυ σερί....! για να σε προλάβω, ΟΧΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ!

-στενές επαφές μεταξύ φοιτητών και καθηγητών. ότι κατάλαβες κατάλαβες! μην εκτεθεί και κόσμος!

[quote name='navis'

..ρε παιδιά, εσείς όλοι που εχετε τα διαφορα κονέ στις εκάστοτε εδρες, ας μαζευεστε να δίνετε όλοι μαζι σε μια ομάδα, τουλάχιστον στα προφορικά γιατι είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να το κάνετε μπροστά στα μάτια μας, άσε που γινεστε και ρεζίλι και θέμα συζήτησης μετα.

..το θεμα ειναι πως θα νοιώσεις όταν θα δεις τον συμφοιτητή σου (συνδικαλιστή κατα κυριο λογο) ο οποιος πριν ένα μηνα χρωσταγε καμια εικοσαρια μαθηματα (μπορει κ 30) να ορκίζεται! κ μιλάμε για μαθήματα τα οποία εσύ όντας αφελής δευτεροετής κ τριτοετής να διάβαζες τουλάχιστον 15 μέρες το καθένα για να περάσεις. Αλλά αυτά τα εχουμε πει, κάποιοι είναι πιο εξυπνοι από τους άλλους. Αν το φιλοσοφήσεις βέβαια, αυτό δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, τη δουλειά σου να κάνεις, απλά προσωπικά εχω φτασει σε ένα σημείο οπου εχω ΣΙΧΑΘΕΙ.

τα ίδια χάλια παντού. τουλάχιστον λίγη διακριτικότητα ρε παιδιά! μου έρχεται στο νου η παροιμία 'θέλει η π@#$@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει'

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

χαιρομαι που ακουγονται αληθειες στο φορομ αυτο

στη λαρισα υπαρχει μια ιδιαιτερη σχεση μεταξυ φοιτητων-συνδικαλιστων και καθηγητων!!!!πιστευω το ξερετε

πολλοι περνανε μαθηματα χωρις να εχουνε ιδεα περι του αντικειμενου και μαλιστα με πολυ καλους βαθμους,παιρνουνε το πτυχιο τους στα 6 χρονια και ακολουθουν διδακτορικα και μεταπτυχιακα

και ως ανταλλαγμα??εκλογη καθηγητων ,προεδρων,αντιπροεδρων,κοσμητορων και πρυτανεων

αυτοι ειναι κυριοι οι συνδικαλιστες τις σχολης μασ

ετσι πως θα αλαξουν πραγματα οπως αυτα που αναφερει το γερακι?παει ο συνδικαλιστης-φοιτητης να ζητησει κατι,γινεται η ανταλλαγη επι προσωπικου ζητηματος και μετα μουγκα... οπως λενε οι λαρισσαιοι

για τις ιδιαιτερες σχεσεις μεταξυ καθηγητων-φοιτητριων δεν ειπαμε... ωραια πραγματα

φιλε γιαννη πιστευω καταλαβα ποιος εισαι και μιας και εισαι σε παρατξη σιγουρα γνωριζεις πολυ περισσοτερα απο εμας,αληθεια τα παιδια που ακολουθουν τις πιο πανω τακτικες δεν ντρεπονται,πως αντικρυζουν εμας τους συμφοιτητες τους,ειναι τοσο ξεδιαντροποι?

ευχαριστω πολυ μου με ακουσατε

φιλικα κουφος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγαπητέ κουφέ,

Το αξιοθαύμαστο της υπόθεσης δεν είναι το πως αντικρύζουν οι συνδικαλιστές λαμόγια τους συμφοιτητές τους...

αλλά το πως αυτοί οι συμφοιτητες τους ακολουθούν ακόμα...Αυτή η αδιαφορία είναι που δίνει χωρο σε όλα αυτα που είπες.

emconfused

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συγγνώμη αλλά θα καταθέσω τη δικιά μου εμπειρία που τέλειωσα Αθήνα το 2005.

1. Ποια μαζικά κοψίματα? Με εξαίρεση τη φαρμακολογία που είχε δύσκολες εξετάσεις, όπου αλλού διάβαζες στοιχειωδώς περνούσες ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ.

Και μιλάω εγώ που έκανα σε δύσκολες κλινικές, βλέπε Παθολογία Πάγκαλης 4ο και 6ο έτος.

2. Με 42325 πτυχιακές και η κουτσή Μαρία θα έπρεπε να παίρνει πτυχίο στα 6 έτη. Οι πτυχιακές για άλλους θεωρούνται φοιτητική κατάκτηση, για εμένα θεωρούνται προσβολή στην Ιατρική γνώση (βλέπε δίνεις εξετάσεις στα προκλινικά με γελοία θέματα).

Αυτά.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μπραβο γιαννη χαιρομαι που το παραδεχεσαι,δεδομενου ομως οτι εισαι μελος παραταξης εσυ δεν ακολουθεις τα λαμογια? ή θα μας πεις οτι στη παραταξη σας δεν υπαρχουν λαμογια και οτι ειστε καθαροι,γιατι μπορει να ειστε καινουρια παραταξη(1 χρονο ) αλλα ατομα δικα σας εχουν ηδη βολευτει σε ερευνητικα προγραμματα κ.τ.λ εσυ τι λες για ολα αυτα και αφου ειναι λαμογια γιατι συνεχιζεις να τους στηριζεις??

φιλικα κουφος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα ίδια λοιπόν σε κάθε "φουρνιά". μερικές φορές σκέφτομαι πως θα πρέπει ο νόμος πλαίσιο να εφαρμοστεί και ίσως πιο αυστηρά πάνω στο θέμα των εκλογών μελών ΔΕΠ.

Ακούω μετρικούς ανθρώπους(μη ιατρούς) να συζητούν για την αναμφισβήτητη αξία των πανεπιστημιακών ιατρών και την υπεροχή τους επιστημονικά. δεν ξέρω αλλά σε κάποιους από τους μελλοντικούς διδάκτορες-μελλοντικούς πανεπιστημιακούς , ούτε το χειρότερο εχθρό μου δε θα έστελνα!

Καλά ρε "κουφέ" έχεις την ψευδαίσθηση πως κάποιος που έχει την πρόσβαση σε έναν τέτοιο μηχανισμό(ανεξάρτητα από παράταξη) θα τον αφήσει ανεκμετάλλευτο;

για θυμήσου τη δήλωση της Μαριεττας για τις παράνομες μεταγραφές; (δεν ανοίγει κανένας φάκελος γιατί θα ζημιωθούν όλοι)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

γερακι εχεις απολυτο δικαιο σε οτι λες,ξερεις τι με εκνευριζει περισσοτερο?

οτι οι περισσοτεροι καθηγητες μας λενε -εγω οταν ημουν φοιτητης.... και ξερεις τι?

αυτα θα λενε και οι σημερινοι συμφοιτητες μας-συνδικαλιστες και αυριανοι καθηγητες των παιδιων μας και γιατροι των γονιων μας

ντροπη τιποτα αλλο δεν μπορω να πω

οσο για το συγκεκριμενο θεμα του νομου πλαισιου που με βρισκει απολυτα συμφωνο ακομη και η ΔΑΠ η παραταξη της κυβερνησης διαφωνησε,αραγε γιατι?????????

Καλά ρε "κουφέ" έχεις την ψευδαίσθηση πως κάποιος που έχει την πρόσβαση σε έναν τέτοιο μηχανισμό(ανεξάρτητα από παράταξη) θα τον αφήσει ανεκμετάλλευτο;

οχι γερακι δεν εχω ψευδαισθησεις ,απλα ρωτησα το φιλο γιαννη κατι συγκεκριμενο καθως θεωρω οτι καποιος που βρισκεται σε παραταξη δεν μπορει να κατηγορει τις παραταξεις εκτος εαν ο γιαννης εχει αποσυρθει και δεν το γνωριζω

γιαννη σε καμια περιπτωση δε φερομαι εναντιον σου και μη το θεωρησεις προσωπικη επιθεση

φιλικα κουφος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Από τον ARZT21 (που προφανώς πάτησε Report αντί για Reply)

Report:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ guys ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?ΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ?

Report:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΑ Τ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Π ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Η ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΤ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ?Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Ρ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από τον ARZT21 (που προφανώς πάτησε Report αντί για Reply)

Report:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ guys ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?ΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ?

Report:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΑ Τ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Π ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Η ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΤ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ?Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Ρ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

αγαπητέ συνάδελφε, το ξέρεις το λαϊκό άσμα που λέει: "Μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα..."; Εκτος κι αν υπαρχει πολύ σοβαρός λόγος για να ερθεις εδω. Αν ο βασικός σου λόγος είναι το οικονομικό, πίστεψε με δεν αξίζει τον κόπο ΚΑΘΟΛΟΥ.Διότι τα λεφτα που θα κερδισεις τώρα θα τα χάσεις στο άμεσο μελλον αφοί σχεδόν σίγουρα θα καθυστερήσει το πτυχίο σου. Να ξερεις πως θα καταφέρεις σχετικά άνετα να πάρεις τη μεταγραφή λόγω εντοπιότητας (στην αίτηση δηλώνεις πανεπιστήμιο θεσσαλίας και τόπος διαμονής Βόλος, ΘΕΣΣΑΛΙΑ) και επιπρόσθετα, επειδή μετακινείσαι από υψηλότερη σε χαμηλότερη βαθμολογικά σχολή . Και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε με το έτος στο οποίο βρίσκεσαι ούτε με τα μαθήματα που έχεις περάσει. Απλά έχω την άισθηση ότι δεν σε συμφέρει να έρθεις φορτωμένος με μαθηματα που θα ξεφορτωθείς δύσκολα. Σκέψου μόνο το πλεονεκτημα που έχετε με τις εμβόλιμες στη δική σας σχολή (ακόμη και σε μεγάλα έτη) για τις οποίες εμείς εδω παρακαλάμε αλλα τα λόγια μας πάνε στον βρόντο.Ψάξε να δεις όμως πρώτα τι μαθηματα σου αναγνωρίζουν, και το τονίζω αυτό γιατί δεν είναι δεδομένο οτι θα σου αναγνωρίσουν όλα τα μαθηματα σου. Επιπρόσθετα, έλεγξε τη χρονική συμβατότητα του προγράμματος σπουδων σας στη Θεσσαλονίκη με αυτό σε εμας. Τέλος, αν το αποφασίσεις (δε στο ευχομαι, έχω ήδη κάνει εγώ το λάθος) φρόντισε να πάρεις αναλυτικά την ύλη των μαθημάτων σου τουλάχιστο 2 φορές (ποτέ δεν ξέρεις που θα "παραπέσουν" και θα χαθούν) και να ελεγχεις αν σου έστειλαν τα χαρτιά αναγνώρισης συχνά γιατι ειμαστε και λίγο ξεχασιάρηδες, μπορεί να υποσχεθούμε ότι θα σου αναγνωρίσουμε το μάθημα και ξαφνικά όταν φτασεις στο 7ο έτος, γεγονός πολύ πιθανό, θα συνειδητοποιήσεις ότι στην αναλυτική σου βαθμολογία κάτι λείπει. Τέλος να σε ενημερώσω ότι τα μαθήματα που θα σου αναγνωριστούν εδω θα αναγνωριστουν χωρις βαθμό, ως απαλλαγή, οπότε αν ήδη εχεις κατακτήσει βαθμούς, απλά ξεχασέ τους.

ΥΣΤ. το ανέκδοτο λέει: "Γιατί στη Λάρισα η Ιατρική είναι 7 χρόνια? Γιατι τον πρώτο χρόνο μαθαίνεις λαρισαϊκά!!!"...θα πρέπει να το διαψεύσω.Δεν χρειάζεται να μάθεις πρώτα λαρισαϊκά (μακαρι να ηταν αυτο το πρόβλημά μας).Παρ' όλα αυτά είναι 7 χρόνια. Ψαξε να μάθεις τι γίνεται στην Παιδιατρική μας. Ελπίζω να πάρεις την σωστή απόφαση...!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ψαξε να μάθεις τι γίνεται στην Παιδιατρική μας.

Μονο παιδιατρικη;

+φαρμακολογιες, ανατομιες, βιοχημιες........μεχρι η κοινωνικη και προληπτικη ιατρικη εχει γινει....

Συναδελφε αν θελεις να δοκιμασεις τις αντοχες σου...ελα :anavwfwties:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχει αρχίσει να γίνεται φαιδρό αυτό το πράγμα. ADDREPLY πάτα παιδί μου για να απαντήσεις!!! ADD REPLY!!! Όχι Report... :)

Rā's al Ghūl,

You have been sent this communication from ARZT21 via the "Report this post to a moderator" link.

Report:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ Μ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΤ Μ ΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ Κ ΞΑΦΝΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ρ ΦΙΛΕ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ1 ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΑΠΟ Τ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ Τ 3 ΕΤΟΣ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Γ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΑ Τ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Κ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Π ΕΙΣΑΙ Γ Ν ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.ΑΥΤΟ Μ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΓΤ ΜΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΕ ΚΟΣΜΟ.ΜΑΚΑΡΙ Ρ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Ν ΜΠΟΡΕΣΩ ΕΡΘΩ Σ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΓΤ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Μ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ Κ Η ΛΑΡΙΣΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ Τ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ Τ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ?ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ.

Μπορεί με το πρόβλημα που σου έτυχε να δικαιούσαι μεταγραφή για ειδικούς λόγους. Κάνε πάντως τις αιτήσεις και καλή τύχη στην προσπάθειά σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστημένος από τη σχολή με ποιά έννοια;Να ξέρεις ότι κάθε σχολή έχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της. Θεωρώ λάθος μου που πήρα τη μεταγραφή γιατι τελικά με έβαλε σε αρκετους μπελάδες, έτσι τώρα ειμαι 8ο έτος με 6 μαθήματα και υπολογίζω σε πτυχίο το Σεπτέμβριο αν θέλω να είμαι ρεαλιστής.Από την άλλη δεν αλλάζω με τίποτε την αμεσότητα την οποία απέκτησα με κάποιους (τονίζω ΚΑΠΟΙΟΥΣ) καθηγητές που δε θα με βάλει σε δευτερες σκέψεις όταν πχ. θα θελήσω να ζητήσω μια συστατική για το μελλον.Εδω, όπως όμως και στη Θεσσαλονίκη είμαστε αυτοδίδακτοι, αν και σε όσους ενδιαφερονται πραγματικά να μάθουν πάντα υπάρχει χώρος στις κλινικές του πανεπιστημιακού (μην ξεχνάς τον μικρό αριθμό φοιτητών). Νομίζω πως θα πρέπει να τα βάλεις κάτω και να τα ζυγίσεις μόνος σου. Αλλα φιλική συμβουλή αν έρθεις στα μέρη μας: Η Λαρισα είναι ξελογίαστρα, μην σε παρασύρει και βρεθείς ξαφνικά αρχές κλινικών 6ου έτους με 24 μαθήματα στην πλάτη από χαζομάρα...Πίστεψε με δε θα ξεμπερδέψεις καθόλου ευκολα. Εδω ισχύει το ρητό κάθε πέρσι και καλύτερα. Και μπορεί φέτος να καταργήθηκαν τα προαπαιτούμενα, ποιός όμως από το ΔΣ μπορεί να μου πει αν μετά την σύνταξη του νέου οδηγού σπουδών τα πράγματα θα επανέλθουν στα ιδια;(όχι πως μετρο με τις χειμερινες-εαρινες εξεταστικές είναι καλύτερο...δόξα τω θεω είμαι επι πτυχίω)Στις μικρές ηλικιακά σχολές που τα πράγματα δεν έχουν οριστεί επ' ακριβως περιμένεις πολλές ανατροπές από το πουθενα κι έτσι αλλιως υπολογίζεις τα πράγματα, αλλιώς έρχονται τελικα...Φύλα τα νώτα σου..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ψαξε να μάθεις τι γίνεται στην Παιδιατρική μας.

Μονο παιδιατρικη;

+φαρμακολογιες, ανατομιες, βιοχημιες........μεχρι η κοινωνικη και προληπτικη ιατρικη εχει γινει....

Συναδελφε αν θελεις να δοκιμασεις τις αντοχες σου...ελα :anavwfwties:

Φίλε geraki οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο, όσο κάνω flashback(what a feeling!!!) τόσο τα θυμαμαι και μου γυρίζει το μυαλό.Απλά σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρεις τι ισχύει. Κολλάς εκεί που είσαι και ξεχνάς τα παλιά.Εξετάσεις τύπου Βιοχημεία τις εχω αφήσει ανεπιστρεπτεί, δεν ξέρω καν την ύλη έχω σκίσει τα sos (όλο το βιβλιο δηλαδη) και απλα παρακαλάω να τελειωσει το μαρτυριο μου...Τη φαρμακολογία δεν τη σχολιαζω...τελευταίο μαθημα -ΤΕΛΟΣ-.

ΥΣΤ. σου έχω και ιστοριούλα....κάπου κοντά στον Οκτώβρη κι ενω ο Σακελλαρίδης είχε αργήσει να βγάλει τα αποτελέσματα του, πηγαμε καποια άτομα από τα γραφεία του να δουμε τι έγινε (όχι ότι δεν ξέραμε αλλα τελοσπάντων). Μας βλέπει και μετα τα "χαρμόσυνα μαντάτα" μας λέει με περίλυπο ύφος "δεν ξέρω τι να σας πω , τι θα πρέπει να κάνετε, τι να σας συμβουλέψω".Εγκεφαλικό εμείς, τι καλοσύνη oh my god...θα μας αφήσει άραγε ενδεχόμενο εμβόλιμης εξεταστικής (χα χα εδω γελάνε).και ο θεος συνεχίζει "Τα πράγματα εδω με τις ειδικότητες είναι σε μαυρα χάλια (ναι λες και το πτυχίο το έχουμε στο τσαπάκι κι εχουμε αρχίσει ήδη να ψάχνουμε). Το μονο που μπορώ να σας προτείνω είναι να ξεκινησετε διαβασμα και να δώσετε το USMLE.Ακόμη κι αν δεν πάτε τελικά Αμερική είναι ένα ακόμη χαρτι στο βιογραφικό σας (και κάμποσα χιλιαρικα μειον από την τσεπη σας - ασχολιαστο).Και ήδη έχετε μια τύπου επαφή με τις εξετάσεις, εξάλλου κι εγω τα θέματα του USMLE χρησιμοποιώ για τις 2 φαρμακολογίες"!!!!!@@@@@Καλό ε;Ειδες επίπεδο στην Ιατρική Λαρισας.!!!SPEECHLESS

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Rā's al Ghūl,

You have been sent this communication from ARZT21 via the "Report this post to a moderator" link.

------------------------------------------------

Topic: Εξαιρετικά αφιερωμένο στους φοιτητές της ιατρικής Λάρισας,

------------------------------------------------

Link to post: http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?sh...t=0#entry250985

------------------------------------------------

Report:

ΕΙΔΑ Τ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ρ ΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ Κ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.Μ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Τ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ Τ ΤΡΙΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ Τ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ Κ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ Τ Δ ΕΞΑΜΗΝΟ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ Σ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ Σ ΛΑΡΙΣΑ Κ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΛΑΡΙΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ Κ ΟΣΟ Ν ΠΕΙΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ Μ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ Τ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΒΟΗΘΑ Κ ΗΤΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ Κ Γ ΜΕΝΑ Ν ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΤ Σ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Κ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ?Κ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Τ ΜΥΑΛΟ Γ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.ΑΣ ΜΠΟΡΕΣΩ Ν ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Σ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Γ Ν ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝ Μ Τ ΚΑΛΟ ΕΡΘΩ ΛΑΡΙΣΑ Τ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.ΔΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Τ Σ ΧΑΛΑΕΙ Σ ΛΑΡΙΣΑ.ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΤΕ Σ 14?ΕΜΕΙΣ Σ 8ΦΛΕΒΑΡΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ρ ΣΥΑΔΕΛΦΕ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ Π Σ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΑΓΑΡΙ ΑΛΛΑ Μ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑ Τ ΣΥΖΗΤΗΣΩ.Σ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΠΗΚΑΤΕ?ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΔΩ Σ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ Κ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ.

------------------------------------------------

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.