Jump to content

Η Ελλάδα στους "4"


nyxteridas

Recommended Posts

Ημέρες Euro 2004, μας φέρνουν στο μυαλό τα «τρελά μωρά» του Νίκου Νιόπλια! Η Εθνική μας ομάδα κάτω των 19 ετών, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας που χρειαζόταν απέναντι στην Ισπανία (0-0) και προκρίθηκε στην τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως δεύτερη του ομίλου.

Πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι "Ίβηρες", έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκορ, κυρίως με τον Άαρον και τον Κότο. Η Ελλάδα στο δεύτερο 45λεπτό, έπαιξε έξυπνα, δεν έδωσε χώρο στους αντιπάλους και εάν ο Μήτρογλου στο 58’ από τα 11 βήματα νικούσε τον Ράμος, τότε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την νίκη και φυσικά την πρωτιά.

Αυτό πάντως που έχει σημασία, είναι ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, εκεί όπου θα συναντήσει μια εκ των Γαλλία, Γερμανία ή Σερβία.

από www.sport-fm.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

θυμαστε τοτε με καραγκουνη και σια που η μικρη εθνικη ειχε παει τελικο με Ισπανια?λετε σε καμια 10αρια χρονια να ξαναπαρουμε ευρωπαικο με νινη και μητρογλου?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θυμάμαι πολύ καλά εκείνον τον τελικό... Ο Ελευθερόπουλος που στην έξοδο φοβήθηκε μην του φύγει η τσίχλα... emgademis Ο Λάκης που σε αφύλακτο τετ-ατετ αντί να πλασάρει πήγε να σκοτώσει μια διερχόμενη μπεκάτσα... emcensored

Τελοσπάντων, ας ελπίσουμε αυτά τα παιδιά να είναι πιο τυχερά. emgreece

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εγώ θυμάμαι τα αδέλφια μας, Έλληνες φοιτητές, από τη Ρουμανία να συμπαραστέκονται στην τότε εθνική, να ξελαρυγγιάζονται και να δηλώνουν παρών!! :P:P:P:P:P:P:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.